2789
عنوان

😇 قرآن کریم 😇

| مشاهده متن کامل بحث + 15501 بازدید | 2811 پست
عزیزان صفحه پانزدهم 😍  @سواره     @mahimahi73     @م ...

سلام مستانه جان خوبید شبتون بخیر ممنون که صدام کردید عزیزم منم امروز صفحه 15قرآن رو خوندم..انشاءالله  که خدا قبول کند..الهی امین..

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@chefmahi     @mahpishoni73     @آناعشق     @ملکه__یخی   ...

سلام گلم 🌹 😍 🌹 

خیر ببینی گلم 🌻 حاجت دلت روا بشه الهی آمین 🤲 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
@انگلیسی_خطیر     @zi21     @مائده6525221     @گلبهاری_پرو ...

سلام، میخونم عزیزم، ممنونم، التماس دعا دارم

راستی امروز شما رو تاپیکم صدا کردم تشریف بیارین ولی انگار متوجه نشدین https://www.ninisite.com/discussion/topic/5068408/مادرشوهرم?page=1

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
دوستان عزیز سلام سلام 😍  صفحه ی پانزدهم قرآن رو میخونیم به امید خدا 😍  ع ...

سلام گلم‌ ممنون ازت😘

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
سلام، میخونم عزیزم، ممنونم، التماس دعا دارم راستی امروز شما رو تاپیکم صدا کردم تشریف بیارین ولی انگ ...

سلام عزیزم ، نع متوجه نشدم راستی ما دوتا مستانه ۶۹ داریم 🙂 ممنونم که صدام کردین ، خدا بیامرزه مادربزرگوار همسرتونو 😘

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****

دوستای گلم سلاااام 😍😍😍 

خوبین؟ 🙂 

ممنونم از همراهیتون ، حضورتون مستدام 😍 

صفحه ی شانزدهم قرآن 😇

تفسیر آیات ۱۰۲ تا ۱۰۵ سوره ی بقره 

http://zaeim.parsiblog.com/Posts/442/قرآن کريم - تفسير مختصر آيات 102 تا 105 سوره ي بقره (صفحه ي 16)/

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****
سلام عزیزم ، نع متوجه نشدم راستی ما دوتا مستانه ۶۹ داریم 🙂 ممنونم که صدام کردین ، خدا بیامرزه مادرب ...

سلام، خواهش میکنم، ممنونم عزیزم، عه پس حتما اشتباهی اون یکی رو تگ کردم ، خدا رفتگان شما رو بیامرزه   

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
سلام، خواهش میکنم، ممنونم عزیزم، عه پس حتما اشتباهی اون یکی رو تگ کردم ، خدا رفتگان شما رو بیامرزه ...

سلام عزیزم 🤗 انشالله روحشون در آرامش باشه