2789
عنوان

😇 قرآن کریم 😇

| مشاهده متن کامل بحث + 15501 بازدید | 2811 پست
عزیزم خیلی خوبی ⁦🏵️⁩😘

عزیزم شما لطف دارین 😍😍😍

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****
سلام گلم 🌹 انشاالله حاجتتون روا بشه 🌺 خوندم 🌼 

سلام عزیزم 

قبول باشه انشالله😍😍😍

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام مستانه جان خوبید صبحتون بخیر نورانی  منم امروز جمعه صفحه 14رو امروز خوندم انشاءالله  ...

سلام عزیزم 

شکر ممنونم 😍 

قربان شما قبول باشه انشالله😍😍😍

ممنون عزیزم دوستان میشه دخترمو مهمون یه صلوات کنیدچند روز دیگه جواب کنکورش میاد میشه با دلای پاکتون ...

حتما دعا میکنم انشالله بهترین نتیجه رو میبینن دخترتون😍😍😍😍

حتما دعا میکنم انشالله بهترین نتیجه رو میبینن دخترتون😍😍😍😍

ممنون عزیز دلم  

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
@سواره     @جوجههههه ‍  @مامان_بچه_هام     @mahimahi73   ...

🟢🟢🟢🟢🟢فردا اول ماه صفر است🟢🟢🟢🟢🟢

⚜️⚘⚜️

اعضای چله صدقه هرچند اندک امشب قبل از نیم شب شرعی کنار بگزارند برای ظهور و سلامتی حضرت آقا(عج)_ دفع بلا و رسیدن به€خیر دنیوی و خوشبختی دنیوی و اخروی و جمیع حاجات انشاءالله

⚜️⚘⚜️

ان شاءالله با خواندن این دعا در اول ماه صفر ازبلا دور بوده،حاجت روا شوید:

ابتدا نیت کنید خالصانه

به نیت اعضای چله خوانده شد انشاءالله خیر است الحمدالله رب العالمین

متن دعا

⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️

سبحان الله یا فارج الهم ویا کاشف الغم فرج همی و یسر امری وارحم ضعفی و قله حیلتی و ارزقنی من حیث لااحتسب یا رب العالمین

⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️

صفحه ۱۳ و ۱۴ خوانده شد..🌷🌷🌸❤💚💚

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

دوستان عزیز سلام سلام 😍 

صفحه ی پانزدهم قرآن رو میخونیم به امید خدا 😍 

عزیزان تفسیر این آیات 😇 

http://zaeim.parsiblog.com/Posts/441/قرآن کريم - تفسير مختصر آيات 94 تا 101 سوره ي بقره (صفحه ي 15)/

عزیزان صفحه پانزدهم 😍 

@سواره  

@mahimahi73  

@مامان_بچه_هام

@جوجههههه  

@sar_be_hava  

@chefmahi  

@mahpishoni73  

@آناعشق  

@ملکه__یخی  

@rahaa98  

عزیز صفحه ی پانزدهم 😍

@انگلیسی_خطیر  

@zi21  

@مائده6525221  

@گلبهاری_پروانه  

@غزل82  

دوستان صفحه ی پانزدهم