2789
عنوان

😇 قرآن کریم 😇

| مشاهده متن کامل بحث + 15501 بازدید | 2811 پست

@سواره  

@جوجههههه‍ 

@مامان_بچه_هام  

@mahimahi73  

@mahpishoni73  

دوستان صفحه ی چهاردهم قرآن کریم 😇

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****

@آناعشق  

@malake_yazdahom  

@chefmahi  

@ملکه__یخی  

@مائده6525221  

دوستان صفحه ی چهاردهم قرآن کریم 😍

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@misstk  

@mashkat777  

دوستان صفحه ی چهاردهم قرآن در صفحه بیست و هفت تاپیک موجوده😍

@sar_be_hava  

@انگلیسی_خطیر  

@hangol1995  

@سدنا33  

@ترنم_ترنم  

دوستان صفحه ی چهاردهم قرآن در صفحه ی بیست و هقت تاپیک 

ممنون میگم من چند صفحه جا موندم😑 میشه فردا همشو بخونم تا برسم بهتون 😓

اره اره عزیزم 😍😍😍 حتما 😍😍😍

اره اره عزیزم 😍😍😍 حتما 😍😍😍

وای ممنون میومدم سایت یادم رفته بود 

ان شاالله می‌خونم فردا ممنووووووووون 

التماس دعا بانو جان⁦🏵️⁩ خیلی برام دعا کن لطفا اذیتم 😔🙏💚 شب بخیر

فقط خدا ...
وای ممنون میومدم سایت یادم رفته بود  ان شاالله می‌خونم فردا ممنووووووووون  التماس دعا ...

انشالله فردا همشو بخونین و باهم همراه بشیم 😍😍😍 شاید منم شما رو یادم رفته بوده تگ کنم، اگر این بوده از روی ماهت عذرمیخوام عزیزم 

حتما دعاتون میکنم 😘

@آناعشق     @malake_yazdahom     @chefmahi     @ملکه__یخی &n ...

سلام گلم 🌹 انشاالله حاجتتون روا بشه 🌺 خوندم 🌼 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
@سواره     @جوجههههه ‍  @مامان_بچه_هام     @mahimahi73   ...

سلام مستانه جان خوبید صبحتون بخیر نورانی 

منم امروز جمعه صفحه 14رو امروز خوندم انشاءالله 

که خدا قبول کند.....الهی امین.....

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆

ممنون عزیزم دوستان میشه دخترمو مهمون یه صلوات کنیدچند روز دیگه جواب کنکورش میاد میشه با دلای پاکتون براش دعا کنید ممنون عزیزان

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

@گلبهاری_پروانه  

@دخترک_موفرفرری  

@zi21  

دوستان صفحه ی چهاردهم قرآن در صفحه ی بیست و هفت تاپیکه🤗