2789
عنوان

😇 قرآن کریم 😇

| مشاهده متن کامل بحث + 15501 بازدید | 2811 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام گلم 🌹 خیر ببینی عزیزم 💕  انشاالله زندگیت غرق در شادی بشه الهی آمین 🤲  حسابی زحمت ...

عزیز دلم کاری نکردم که 😍😍😍 لطف دارین 

خیر دنیا و آخرت ببینین انشالله دوست گلم 😍😍😍

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****
دستت درد نکنه گلم خوندم 

قبول باشه عزیزم 😍😍😍

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****
عزیز دلم کاری نکردم که 😍😍😍 لطف دارین  خیر دنیا و آخرت ببینین انشالله دوست گلم 😍😍😍

😘😘😘🌺🌺🌺

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖

منم لایک کنید گمتون نکنم

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
🌹حسین(ع) واسطه ی حاجت روایی زودت انشاءالله بسیارزود

انشالله برای شما هم همینطور به حاجاتتون برسین به امید خدا😍

دوستای گل سلام سلام 😍 

حال شما؟ 😄 

ممنونم از همراهیتون انشالله همیشه عطر قرآن در فضای خونتون بپیچه 😇 

میریم سراغ صفحه ی چهاردهم 🙂 

اینم تفسیر 😘 

http://tadabbor.org/?page=tadabbor&SOID=2&AYID=89,90,91,92,93&TPIV=T2