2789
عنوان

😇 قرآن کریم 😇

| مشاهده متن کامل بحث + 15501 بازدید | 2811 پست

@سواره  

@جوجههههه  

@mahimahi73  

@mahpishoni73  

@chefmahi  

عزیزان صفحه ی شانزدهم 😍

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****
عزیزمی  خدا هرچی خواسته داریو براورده کنی 💞💞😗😚

عزیز صفحه شانزدهم😍😍😍

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

@sar_be_hava  

@آناعشق  

@ملکه__یخی  

@zi21  

@malake_yazdahom  

دوستان صفحه شانزدهم 😍

@sar_be_hava     @آناعشق     @ملکه__یخی     @zi21   ...

خوانده شد، ممنون عزیزم،خیر ببینی

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

@سواره     @جوجههههه     @mahimahi73     ...

سلام آبجی گلم ممنون که صدام کردید خدا قبول کنه

منم صفحه16رو خوندم....

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆
@سواره     @جوجههههه     @mahimahi73     ...

وعلیکم السلام 

ممنونم از این دعوت پرفیض و یادآوری دوست گرانقدرم⚘⚘

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

انشاءالله اعضا و مدیر به خواسته هاشون برسن و خوشبخت و با آرامش زندگی کنند زیر پرچم حضرت آقا امام زمان(عج)

ممنون عزیزم مستانه جان میگم این صفحه های قرآنی که میزاریو از کجا دانلود کردی چقد خوبه من دو تا دانلود کردم پر از غلطه حرکاتشون اشتباهه و جزئ و حزباشم مشخص نیست 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
دوستان صفحه ی هفدهم قرآن 😇  @chefmahi     @آناعشق     @ملکه__یخی ...

سلام گلم 🌹 انشاالله حاجتتون روا بشه 🌺 خوندم 🌼 

خیر ببینی گلم 🌻 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖

دوستان 😍 سلام عزیزان 😘

صفحه ی هفدهم قرآن کریم 😇 

تفسیر صفحه مورد نظر 😘 

http://zaeim.parsiblog.com/Posts/443/قرآن کريم - تفسير مختصر آيات 106 تا 112 سوره ي بقره (صفحه ي 17)/

سلام آبجی گلم منم امشب صفحه 17رو خوندم 

قبول باشه ✋✋✋✋

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆
اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم  انشاءالله خداوند خیر وثیر گشایش فی جمیع الامور رو درمسی ...

ممنونم از لطف و محبت و دعای خیر شما عزیزم 😍