2789
عنوان

😇 قرآن کریم 😇

| مشاهده متن کامل بحث + 15495 بازدید | 2811 پست
خییییلی خوبه ان شاءالله خدا خیرتون بده منم هستم 😍😍😍

قوربون شما 😍 خوش اومدین به جمع ما دوست عزیزز 😘

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****
الهی خیر ببینی گلم 🌻 حاجت دلت روا بشه الهی آمین 🤲 

عزیزین انشالله شما هم در پناه خدا و قرآن باشید همیشه 😘😘

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه من با برنامه خودم جلو می‌روم.    

انشالله همیشه در پناه خدا و قرآن باشین 😍 

فقط گلی فک کنم من دیر رسیدم صفحه چندید؟ چه زمانی پست میذارید ؟

صفحه ی هفتیم عزیزم ، من هرروز که انشالله میذارم تگ میکنم دوستانو 😍

صفحه ی هفتیم عزیزم ، من هرروز که انشالله میذارم تگ میکنم دوستانو 😍

تا ص ۷ رو میخونم خودم به امید خدا ؛ منم تگ کن عزیز دلم اجرت با صاحب الزمان (عج) ؛ زحمت افتادی عزیز جان 

الحمدالله الذی جعلنا من المتمسکین بولایه امیرالمومنین علی ابن ابی طالب (ع)
عزیزان صفحه ی هفتم قرآن در صفحه ی نوزده تاپیک هست : 😘😘😘 @gh73     @سواره   & ...

سلام خواهرگلم خوبید شبتون بخیر قبول باشه

ممنون که صدام کردید عزیزم منم صفحه7خوندم 

انشاءالله  خدا قبول کنه.....الهی امین....

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆
عزیزان صفحه ی هفتم قرآن در صفحه ی نوزده تاپیک هست 😍  @mahimahi73     @انگلیسی_خ ...

🤍🤍اعیذنفسی ودینی واهلی ومالی وولدی واخوانی فی دینی و مارزقنی ربی و خواتیم عملی ومن یعنینی امره بالله الواحد الاحد الصمدالذی لم یلد ولم یولد ولم یکن له کفوا احد وبرب الفلق من شر ماخلث ومن شر غاسق اذا وقب ومن شر النفاثات فی العقد ومن الشر حاسد اذا حسد وبرب الناس ملک الناس اله الناس من شر الوسواس الخناس الذی یوسوس فی الصدور الناس من الجنه والناس
لاحول ولاقوه الابالله العلی العظیم 🤍🤍

به نیابت از اعضای این تاپیک ومدیریت این تاپیک 

انشاالله زیر پرچم اباعبدالله(ع)در پناه خدای عزوجل باشید آمین یا رب العالمین

🤍🤍اعیذنفسی ودینی واهلی ومالی وولدی واخوانی فی دینی و مارزقنی ربی و خواتیم عملی ومن یعنینی امره بال ...

عزیزین دوست گلم 😘

دوستان صفحه ی هشتم قرآن کریم 

از @بانوی_بی_نشان عزیز میخوایم نکات این صفحه رو برامون بنویسن 😍 

دوستان صفحه ی هشت قرآن کریم 😍 

@mahpishoni73  

@سواره  

@جوجههههه  

@gh73  

@mahimahi73  

دوستان صفحه ی هشت قرآن کریم 😍  @mahpishoni73     @سواره     @جوجهه ...

ممنون عریز❤

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
ممنون عریز❤

قوربون خواهر گلم برم ، گردنت بهتره عزیزم؟