2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 24 پست
ما اگر یاد بگیریم‌آدمای اضافی رو از زندگیمون‌حذف کنیم‌انقدر با وقت و انرژی گذاشتن براشون‌خودمون پیر ...

اصلا ما باید یاد بگیرم زندگی خودم بسازیم زندگی خودمون منو شوهرم هستند بقیه را چکار دارم اگر ما بی تفاوت باشیم اونا هم ول میکنند

من دوتا جاری دارم اصلا هیچ نمیدونم چکار می کنند اونا هم نمیدون من چکار میکنم خوبم بدم هیچی زندگی هر ...

من هم مثل شما هستم یه جاری دارم از خودم بزرگتر یکی از خودم کوچکتر من عروس وسطی هستم والا الان چند ساله ازدواج کردم نه من به اونها کار دارم نه اونها به من هیچ وقت هم سعی نمیکنم باهاشون صمیمی بشم در حد روابط خانوادگی کنارشون هستم وسلام هیچ وقت هم نه از زندگی خصوصیم چیزی پیششون میگم نه ازشون سوال میکنم با خواهر شوهر هام هم همینطورم تا الان هم مشکلی نداشتم ولی بعضی خانومها انقدر تو زندگی هم کنکاش میکنن بالاخره یه موردی برای دلخوری و دعوا پیدا میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه ترجیحی  مهم نیست اصلا فرق پذاشتن اونا چه تاثیری رو زندگی ادم داره ادم باید خودش زندگیش بساز ...

فرق داره همرو با خودتون مقایسه نکنین من یه جاری دارم دست به سیاه و سفید نمیزنه باید همه چیزو جلوش بزارن خانوم ولی وقتی ما نیریم همه کارا میفته گردن من. منم انجام میدم ولی اون جاری عزیز تره سالی یکی 2 بار میره خونه پدرشوهرم و اون شده عروس خوبه ومن به خاطر شوهرم هفته ای یک بار چند ساعت میرم شدم عروس بده 

به غمگین ترین حالت ممکن شادم🥀

برا منم مهم نیس جاریم کیه و کجاس اما اون خیلی پیگیره.بازم اینش مهم نیس اما اینکه همیشه بحث راه میندازن با شوهرش و خانواده شوهرمم طرفداریشونو میکنن یه مدت خیلی اذیتم کرد.الان که کلا با هیچ کدوم کاری ندارم و بیخیال رفتاراشونم حالم خیلی بهتره

بفرمایید

😂😂😂

من 4 ماهه عقد کردم خب

دیروز عصر من قرار بود برم خونه مادر شوهرم ولی چون کار داشتم دیگه شد ساعت ده 

ساعت ده شب شوهرم میخاست بیاد دنبالم ببرتم اونجا، وقتی اومد دنبالم قبلش که بریم خونشون گفت عزیزم وقتی رفتیم خونمون یکم به مامانم کمک بده من الان با مامانم بحثم شده و اینا

اومده به شوهرم گفته که الان میخای بری دنبالش بیاد که چی این موقع شب میخاد بیاد چیکار کنه عصر برو دنبالش که بیاد کمکم کنه مگه من باید همش بهش بگم که کار کن چرا اون کار نمیکنه (حالا منظورش از کار اینه که من برم براش حیاط بشورم و خونشو بسابونم براش، من کمک میکنم بهش وقتی اونجام ظرفا رو خودم میشورم و جارو میکنم و میوه و سفره انداختن و اینا رو همش خودم انجام میدم کارای دیگه هم که میخام کمکش کنم خودش میگه نمیخاد تو نمیتونی برو بشین) 

حالا دیشب جلوی شوهرم و خواهر شوهرم و جاریم اومده اینطوری گفته پشتم

به شوهرم گفتم عزیزم مگه من کمکش نکردم گفت چرا میدونم و اینا 

دیگه اعصابم خورد شد هرچی شوهرم گفت بریم خونمون منتظرتن گفتم نمیام امشب عزیزم فردا شب میام

شوهرمم فهمید ناراحت شدم و میدونه میخام پری بشم زود ناراحت میشم دیگه اصرار نکرد

انقد حرصم گرفته که نگو اصلا دلم نمیخاد برم دیگه 

خواهر شوهرم خونش از مادرش دوره بعد از دو ماه که میاد خیلی کمکش میکنه و حیاطا رو میشوره براش، اونم میگه که منم باید مثل اون کار کنم براش

دخترش سه برابر من سن داره 40 سالشه دیگه 15 ساله عروسی کرده حالا توقع داره منم مثل اون باشم

تازه من 4 تا جاری دارم انقد که من کمکش میکنم اونا نمیکنن

عروس اولی هم میاد میشینه تکون نمیخوره که من بزرگترم 

😭😭😭😭😭😭😭

فرق داره همرو با خودتون مقایسه نکنین من یه جاری دارم دست به سیاه و سفید نمیزنه باید همه چیزو جلوش بز ...

سالی دوبار میاد ولش کن بگن خوبه از خوبی شما کم نمیشه و بگن بد شما بد نمیشید 

و مطمین باش این حرفا داخل همه زندگیا هست 

ما هم یکی از جاری ها همینطور مثلا ظرف میشور سینک با اشغال ول میکنه و میره اصلا مهم نیست شخصیت خودش نشون میده فرهنگ خانوادگیش ما هم با رفتارهامان فرهنگ خانوادیگمان را نشان میدیم

😂😂😂 من 4 ماهه عقد کردم خب دیروز عصر من قرار بود برم خونه مادر شوهرم ولی چون کار داشتم دیگه شد س ...

حالا که عقد هستی یه کمک بده و بعدا هم زندگی خودت میشه از مین الان دل خودت چرک نکن شما یه عمر میخوای با اینا زندگی کنی 

😂😂😂 من 4 ماهه عقد کردم خب دیروز عصر من قرار بود برم خونه مادر شوهرم ولی چون کار داشتم دیگه شد س ...

من نه ساله ازدواج کردم تازه شوهرم داره متوجه میشه که زمان پریودی نباید زیاد سربه سرم بذاره شوهرای شما توچهارماه چطور به این پختگی میرسن؟؟؟؟ واقعا مشکل کجاس! 

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش