2777
2789
عنوان

عفونت

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 69 پست
خاستی امتحان کن.من یکاری هم انجام دادم 4ماه گرمی خوردم  اقدام کردم نگرفت ولی سردی خوردم گرفت رف ...

من اتفاقا گرمی میخورم.😐

خدایاشکرت،یه دونه صلوات انشاالله صحیح و سالم دوران وسپری کنم.

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

لباس زیرنپوووش شلوارگشادبپوش خودتم بادستمال خشک نکن

پس خودمو با چی خشک کنم؟؟خیس که نمیشه.شرت نمیتونم نپوشمم.🥴🥴 والا دکتر لاله،نمیگ چیکار کن نکن....

تو خونه نپوش بیرون میری فقط بپوس نمیدونم نطرمو گفتم ایشالله زود خوب بشی 

فدا‌.ممنون

نمیشه که...من دیگ جدیدا اتو میکنم بعد میپوشم..و خودمو خشک میکنم... اصن نپوشی کثیف میشه شلوار🥴

تندتند عوض کن لباس‌زیرتو اگر نمیتونی نپوشی..تو اب نمک و اب سرکه بشین تایم طولانی.جوری هم بشین که بره داخل واژن اون اب نمک..کلوتریمازول داخلی وخارجی هم جوابه برای قارچ..حتما حتما بعدازاز دستشویی خودتو خشک کن منتها یه خگحوله یا پارچه ای که تاحالاازش استفاده نشده استفاده کن بعداز هربار باصابون بشورش و اتو بکش تا دستشویی بعدی.البته من خودم کاغذی استفاده کردم مشکلی نداشتم..

سوگلی خدا منم💜
پس خودمو با چی خشک کنم؟؟خیس که نمیشه.شرت نمیتونم نپوشمم.🥴🥴 والا دکتر لاله،نمیگ چیکار کن نکن....

منم از دکتر پرسیدم چیکار کنم عفونت نگیرم گف من چه بدونم؟؟؟دکترای شمام اینجورین؟؟

احتمالش هست بچتون دختر بشه

من رحمم گرمه توپریودی مهمه ک ادم گرمی بخوره اون موقع طبعش عوض میشه من توپریودیم گرمی خوردم سردی نخوردم. بعدپریودام سردی میخوردم 4ماهه لب به لبنبات نزدیم من اوایل فقط میگفتم پسرررر انقدگرمی خریدیم بزور میخوردیم ولی الان فقط میگفتم عب نداره هرچی میخادبشه بشه

خدایاممنون کادویه تولدمو دادی😍😍😍😍👪

یبار اینجا یه خانومی گفت برای عفونت،نخ و سوزن رو از یدونه حبه سیر رد میکرد و شبا میزاشته داخل واژنش تا صبح بعد سیر رو میکشید بیرون صبح.میگفت چندروز امتحان کردم عفونتم کامل برطرف شد

سوگلی خدا منم💜
تندتند عوض کن لباس‌زیرتو اگر نمیتونی نپوشی..تو اب نمک و اب سرکه بشین تایم طولانی.جوری هم بشین که بره ...

منم میخوام از دستمال کاغذی استفاده کنم.

من خارش و بو ندارم.

فقط ترشحه.سبز ماننده

تندتند عوض کن لباس‌زیرتو اگر نمیتونی نپوشی..تو اب نمک و اب سرکه بشین تایم طولانی.جوری هم بشین که بره ...

من چند دوره کرم و قرص مصرف کردم سوزش و خارش و بو ندارم ولی ترشح دارم دکتر میگه ترشح زیاد داری خوب نیس 

منم از دکتر پرسیدم چیکار کنم عفونت نگیرم گف من چه بدونم؟؟؟دکترای شمام اینجورین؟؟

لاله واس من...خوبه کرایشو دادیم،حرف نمیزنه.فقط نسخه مینویسه.اه اه

من توخونه باشم یاسشوار خشک میکنم یاشلوارمو درمیارم تاخشک بشه😂😂دستمال کاغذی بدترمیکنه😡 تادوماه رعایت کنی خوب میشه 

خدایاممنون کادویه تولدمو دادی😍😍😍😍👪
من رحمم گرمه توپریودی مهمه ک ادم گرمی بخوره اون موقع طبعش عوض میشه من توپریودیم گرمی خوردم سردی نخور ...

اره بابا.سالم باشه انشاالله

من رحمم گرمه توپریودی مهمه ک ادم گرمی بخوره اون موقع طبعش عوض میشه من توپریودیم گرمی خوردم سردی نخور ...

ایشالا سالم و صالح باشه .دختر و پسر جفتش رحمته...

من کلا خودم لبنیات و میوه های اسیدی تو زندگیم نقش زیادی دارن .بخاطر همین با این که مزاجم دمویه ولی خیلی تاثیر داشت رو بدنم و اسیدیم کرد ودختر شد بچم

سوگلی خدا منم💜