2777
2789
عنوان

عفونت

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 69 پست
چه جوری حواسش هست مثلا؟نکاتش چیه؟

هربار که چکام میرفتم میپرسید سوزش یا خارشی چیزی دارم یا نه..همون اوایل بارداری بهم گفت تا جای ممکن لباس زیر نپوش واگرم پوشیدی تندتند عوض کن..تو اب ولرم بشین ..اینجور چیزا رو میگفت منخودمم خیلی حواسم جمعه به عفونت ومسائل زنانه

سوگلی خدا منم💜
و همچنین غذاهای خوش نمک و فلفلی .. اینا قلیایی هستن و اسپرمx رو تو محیط واژن میسوزونن و فقطy که نر ...

وای من ازاون موقع اینوگفتن نمک واسه پسربیچاره شدم عاشق نمک شدم خونوادم نمکوازم قایم میکنن انقدکه نمک بهم مزه میده غذامزه نمیده😂ادم عادت میکنه زود😑دارم ترک میکنم خخخخ

خدایاممنون کادویه تولدمو دادی😍😍😍😍👪

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بنظرت منم دکترمو عوض کنم....دکتر قهاریه.سابقش زیاااده...قبلا قارچ داشتم درمون شد...با یکبار،،،الان ن ...

میدونی من خودم الان چند وقته لباس زیر نمیپوشم شلوار گشاد یا دامن گشاد میپوشم لباس زیر خودش منشا عفونته

هربار که چکام میرفتم میپرسید سوزش یا خارشی چیزی دارم یا نه..همون اوایل بارداری بهم گفت تا جای ممکن ل ...

چه خوب منم بارداریم هر ماه چکاب میرفتم پیش دکتر متخصص ولی اصلا اینارو نمیگفت 

وای من ازاون موقع اینوگفتن نمک واسه پسربیچاره شدم عاشق نمک شدم خونوادم نمکوازم قایم میکنن انقدکه نمک ...

😅😅چندماه قبل اقدام نمک بخور دختر..همینجوریشم جیز خوبی نیست چه ب سه به اینکه عادت هم بکنی دیگه هیجی

سوگلی خدا منم💜
واقعا سلامتی مهمه دقیقا درسته حرفتون ولی من خیییلی خجالتی هستم

منم خیلی خجالیم بده.درحدی که انقدر مواظبم تا عفونتی چیزی نگیرم تا مام به دکتر زنان کشیده نشه ولی خب بارداری و مسائل زنانه انقدر مهمه که باید دکتر کاربلد رفت..من مامانم پولیپ رحم داشت خونریزی زیاد داشت ۱۵روز،۲تا دکتر رفت یکیشون یه امپول داد که خونش غلیظ بشه اون یکی هم قرص داد که کم کم خونریزیش بند بیاد..واقعا از ما دراومده بود مامانم،رفتیم میش دکترقادری تا گفت دکترای قبلی اینارو دادن گفت خانوم شانس اوردی زنده ای اون امپول انقدر خون رو غلیظ میکنه که امکانش بود هر لحظه سکته مغزی کنی،اون قرص هم به مرور خونریزی رو کم میکرد تا اون موقع زنده نمیموندی..هنین فردا بیا عمل،عمل کرد و راحت شد

سوگلی خدا منم💜
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز