2777
2789
عنوان

عفونت

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 69 پست
نه نگفت چند تا دکتر عوض کردما ولی فقط نسخه مینویسن حرف نمیزنن کلا عجله دارن 

ببین اگر تهران هستی.من ادرس دکتر خودمو بهت بدم ..واقعا نمونست .یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی .

دکتر جواد قادری تو خیابون اذربایجان روبروی بیمارستان شهریاد مطبشه..یه دکتریه که با وجود سرطان روده ای که یکی از اشنایانمون داشت بچشو سالم بدنیا اورد

سوگلی خدا منم💜

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه میخاین بچتون پسربشه فقط انگور و شیره بخورین باچشم خودم خیلی ازاشناهامونو دیدم البته اول خدااا

اره خیلی خوبو گرمه

خدایاشکرت،یه دونه صلوات انشاالله صحیح و سالم دوران وسپری کنم.
اگه میخاین بچتون پسربشه فقط انگور و شیره بخورین باچشم خودم خیلی ازاشناهامونو دیدم البته اول خدااا

و همچنین غذاهای خوش نمک و فلفلی ..

اینا قلیایی هستن و اسپرمx رو تو محیط واژن میسوزونن و فقطy که نر هست رو جذب میکنن..

سوگلی خدا منم💜
من دکتر قبلیم میگف زخم داری زخمتم خیییییلی بزرگه باید سریع فریز بشه رفتم ی دکتر دیگه اون اینجوری نگف ...

منم زخم دارم.

الان خوب شدی؟؟چی مصرف کردی‌چند بار؟

اره یه اقای ۶۵ ساله ی خیلی ماهر و با تجربه ای که رودستش من ندیدم دکتری

تهران نیستم.

ولی مگ دکتر خوب خانوم کم داریم؟من خجالت میکشم.معاینه هم میکنه؟؟؟

تهران نیستم. ولی مگ دکتر خوب خانوم کم داریم؟من خجالت میکشم.معاینه هم میکنه؟؟؟

دکتر خوب خانوم که خیلی زیاد داریم .من که منکر چیزی نشدم فداتشم❤

من با سونوی بارداری رفتم پیشش وتحت نظرش بودم تا اخر بارداری اصلا معاینه نکرد ..فقط خیلی حواسش بود که تو دوران بارداری عفونتی چیزی نگیرم اخه خیلی شایع هستش عفونت تو بارداری

سوگلی خدا منم💜
دکتر خوب خانوم که خیلی زیاد داریم .من که منکر چیزی نشدم فداتشم❤ من با سونوی بارداری رفتم پیشش وتحت ...

چه جوری حواسش هست مثلا؟نکاتش چیه؟

من تا حالا دکتر زنان آقا نرفتم اگه شوهرم بزاره حتما میرم

بحث سلامتی از هر چیزی مهمتره عزیزم...من شوهرم خدای غیرته ولی تو این موارد اصلا براش مهم نیست چون سلامتی ادم مهمه...شما هم باز دنبال دکتر خانوم بگرد وایشالا مشکلتو حل کنن اگر نشد حتما یه ویزیت پیش دکترقادری برو و خجالتو بزار کنار .چون براشون واقعا عادیه 

سوگلی خدا منم💜
میخوام ی دکتر دیگه برم ببینم خوب شدم یا نه پاپ اسمیر دادم جوابش خوب بود 

بنظرت منم دکترمو عوض کنم....دکتر قهاریه.سابقش زیاااده...قبلا قارچ داشتم درمون شد...با یکبار،،،الان نمیدونم چرا انقدر شدیده.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز