2777
2789
عنوان

عفونت

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 69 پست
یبار اینجا یه خانومی گفت برای عفونت،نخ و سوزن رو از یدونه حبه سیر رد میکرد و شبا میزاشته داخل واژنش ...

شنیدم ولی نمیخوام.انجام بدم.میترسم....بدتر بشه...یا گیر کنه اون تو و....

خدایاشکرت،یه دونه صلوات انشاالله صحیح و سالم دوران وسپری کنم.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم میخوام از دستمال کاغذی استفاده کنم. من خارش و بو ندارم. فقط ترشحه.سبز ماننده

احتمال زیاد قارچ باشه..

ترشحت تیکه تیکه نیست مثلا تیکه هایی مثل پنیر؟؟

اگر اونجوریه قارچه و تنها چارش پماد کلوتریمازوله 

سوگلی خدا منم💜
احتمال زیاد قارچ باشه.. ترشحت تیکه تیکه نیست مثلا تیکه هایی مثل پنیر؟؟ اگر اونجوریه قارچه و تنها چ ...

نه قارچ نیس.

منم بخدا میترسم سیرو شنیدم و زاج هم میگن خوبه ولی میترسم استفاده نکردم عنبرنسا چند بار دود دادم فایده نکرد البته فک کنم اونم اصل نبود

ایشالا سالم و صالح باشه .دختر و پسر جفتش رحمته... من کلا خودم لبنیات و میوه های اسیدی تو زندگیم نقش ...

شماتخمکگذاری اقدام داشتی؟من تخمک گذاری هم داشتم نمیدونم کدوم گرفته

خدایاممنون کادویه تولدمو دادی😍😍😍😍👪

منم ترس دارم از این قضیه..خانومه میگفت اوایلش سوزش داره چون بالاخره سیر اسیدیه و خیلی قویه ولی بعدش عادی نیشه.و میگفت نخ از سیر رد میکنم و میزارم داخل و صبح نخ رو میکشم و سیر میاد بیرون...

سوگلی خدا منم💜
منم بخدا میترسم سیرو شنیدم و زاج هم میگن خوبه ولی میترسم استفاده نکردم عنبرنسا چند بار دود دادم فاید ...

من مجبورم باز برم دکتر...😒

شماتخمکگذاری اقدام داشتی؟من تخمک گذاری هم داشتم نمیدونم کدوم گرفته

نه .من کلا از اول ازدواج جلوگیری نداشتم بااینکه تخمدانام خیلی تنبل بود و ۳ ۴ ماه یبار پری میشدم ولی بعد از یکسال گرفت اونم تو شرایطی که ۵ماه پری نشدم ،از فروردین تا مرداد پری نشدم دیگه مرداد رفتم امپول گرفتم پری بیاد بازم نیومد تست دادم مثبت بود بیبی چکم...توکل کن به خدا ایشالا به وقتش نینی میزاره تو اغوشت

سوگلی خدا منم💜
نه نگفت چند تا دکتر عوض کردما ولی فقط نسخه مینویسن حرف نمیزنن کلا عجله دارن 

فقط سفیکسیم میدنو مترونیدازول اینا ضرره😕بدترمیکنه ادمو 

خدایاممنون کادویه تولدمو دادی😍😍😍😍👪
پس باکتریاییه..بزن نت ببین چیا خوبه برای عفونت باکتریایی

من دکتر قبلیم میگف زخم داری زخمتم خیییییلی بزرگه باید سریع فریز بشه رفتم ی دکتر دیگه اون اینجوری نگف گف فریز منسوخ شده انتی بیوتیک و کرم کلوترومایزل داد

2790
2778
2791
2779
2792