سلام به شما دوستان عزیز
بله من ساکن مشهد هستم و همچنین فعال در زمینه خریدو فروش ملک و همچنین با سابقه بیش از 3 سال در بازارهای مالی
دوستان میدونید که کشورمون تورم خاصی داره و تقریبا روی هرچیزی تاثیرگذاره و ما با خرید یسری چیزا میتونیم از این تورم استفده کنیم.
حالا باید ببینیم تورم روی چه چیزایی بیشترین تاثیر رو داره و با سرمایه ی معقول چه سرمایه گذاریه ایمنی میتونیم بکنیم
حالا در مورد زمین من شخصا با پیگیری هایی که داشتم و خریدو فروش هایی که انجام دادم روی این زمین ها و همونطور که یکی از همکاران و دوستانم هم شدید روی این زمین ها فعاله و کارشناس 5ستاره گوگل و همچنین حدود 13 سالی میشه که روی سرمایه گذاری ملک داره کار میکنه و توی اتحادیه املاک مشهد هم عضوه
میتونم بگم که این زمین ها کلاهبرداری نیست بلکه شما با قیمت بسیار ارزون میتونید زمین بخرین ولی یه توضیح مختصری داره که خیلی ها فکر میکنن این زمین ها کلاهبرداریه
اول از همه موقعیتیه که این زمین ها دارن
خیلی ها بودن که به اسم زمین های گلبهار زمین هایی رو بهشون فروختن که حدود 30 کیلومتر با گلبهار فاصله داره
و مورد دوم اینکه اونها این زمین هایی که حدود 3میلیون هست رو با قیمت بسیار بالایی میفروشن
مثلا ارزون ترین زمین این مناطق 2میلیونو500 ولی همین زمین رو به خیلی ها فروختن به قیمن 20 میلیون یا حتی مورد داشتیم زمینه 5 میلیونی رو به قیمت 150 میلیون خریده
تمام این موارد باعث عدم بی اعتمادی و وجود اسم کلاهبرداری شده
بهرحال من با تجره ای که دارم و با ارتباطاتی که دارم میتونم کمک بکنم بهتون تا اگر سوالی در این مورد داشتید و یا اگر میخواستد سرمایه گذاری کنید، جواب بدم و از ضررهای احتمالی شما در حد توانم به صورت رایگان جلوگیری کنم و یا حتی شمارو به سود هم برسونم....
این هم شماره تماسم دوستان
در خدمت هستم
09150699688
09365518142
فرزان توسلی