2777
2789
اره متاسفانه زمین خیلی گروووون شده..یه زمین ۲۷۰ متری تازگی تو دیوار دیدم میگفت ۵۷۰ م..ینی متری ۲تومن

سلام 

الان توی شبکه های ماهواره تبلیغ گلبهار رو میکنن ، میگن زمین 250 متری کلا ده میلیون ، اینا کلاهبرداریه؟

سلام  الان توی شبکه های ماهواره تبلیغ گلبهار رو میکنن ، میگن زمین 250 متری کلا ده میلیون ، این ...

آره اونا کلاهبرداریه اصلا نخر اینجور زمین ها که این قیمتها رو میدن همه جای ایران هست مثلا شما میتونی بری یه تیکه از دشت کویر رو بخری ده میلیون یا یه تیکه از پشت کوه دماوند رو بخری ده میلیون اینا همه کلاهبرداری هست 

زمین 250 متری داخل شهر گلبهار تقریبا بین 800 تا 1 میلیارد قیمت میخوره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام به شما دوستان عزیز

بله من ساکن مشهد هستم و همچنین فعال در زمینه خریدو فروش ملک و همچنین با سابقه بیش از 3 سال در بازارهای مالی

دوستان میدونید که کشورمون تورم خاصی داره و تقریبا روی هرچیزی تاثیرگذاره و ما با خرید یسری چیزا میتونیم از این تورم استفده کنیم.

حالا باید ببینیم تورم روی چه چیزایی بیشترین تاثیر رو داره و با سرمایه ی معقول چه سرمایه گذاریه ایمنی میتونیم بکنیم

حالا در مورد زمین من شخصا با پیگیری هایی که داشتم و خریدو فروش هایی که انجام دادم روی این زمین ها و همونطور که یکی از همکاران و دوستانم هم شدید روی این زمین ها فعاله و کارشناس 5ستاره گوگل و همچنین حدود 13 سالی میشه که روی سرمایه گذاری ملک داره کار میکنه و توی اتحادیه املاک مشهد هم عضوه

میتونم بگم که این زمین ها کلاهبرداری نیست بلکه شما با قیمت بسیار ارزون میتونید زمین بخرین ولی یه توضیح مختصری داره که خیلی ها فکر میکنن این زمین ها کلاهبرداریه

اول از همه موقعیتیه که این زمین ها دارن

خیلی ها بودن که به اسم زمین های گلبهار زمین هایی رو بهشون فروختن که حدود 30 کیلومتر با گلبهار فاصله داره

و مورد دوم اینکه اونها این زمین هایی که حدود 3میلیون هست رو با قیمت بسیار بالایی میفروشن

مثلا ارزون ترین زمین این مناطق 2میلیونو500 ولی همین زمین رو به خیلی ها فروختن به قیمن 20 میلیون یا حتی مورد داشتیم زمینه 5 میلیونی رو به قیمت 150 میلیون خریده

تمام این موارد باعث عدم بی اعتمادی و وجود اسم کلاهبرداری شده

بهرحال من با تجره ای که دارم و با ارتباطاتی که دارم میتونم کمک بکنم بهتون تا اگر سوالی در این مورد داشتید و یا اگر میخواستد سرمایه گذاری کنید، جواب بدم و از ضررهای احتمالی شما در حد توانم به صورت رایگان جلوگیری کنم و یا حتی شمارو به سود هم برسونم....

این هم شماره تماسم دوستان

در خدمت هستم

09150699688

09365518142

فرزان توسلی

گلم ما بخاطر یکسری از مشکلات مالی میخواییم بیاییم گلبهار برای زندگی  ماشین نداریم -یک منطقه خو ...

گلبهار شهرخیلی خوبیه همه ازمشهد فرارمیکنن میان گلبهار هم اینده خوبی داره هم هوای عالی داره..نزدیک اتوبوس لاله میشه

کی گفته جای خوبی نیست اتفاقا عالیه همه ازمشهد میان گلبهارزندگی میکنن

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...

شهر پردیس به دلیل موقعیت قرارگیری عالی که داره، بهترین گزینه برای سکونت و یا سرمایه گذاری رو داره.

شرکت ایران ملک به صورت تخصصی در شهر پردیس فعالیت داره و میتونه بهترین گزینه هارو با توجه به بودجه شما و طرح های ویژه ای که در اختیارتون میزاره بهتون ارائه بده. تماس با 09331003696 / 02176295600  سایت شرکت ایران ملک: https://irmelk.com

گلبهار اصلا جای خوبی نیس اصصصصصلا حداقل امیریه بگیر ک اگ مترو اومد پیشرفت کنه و داخل خود مشهد باشه ح ...

حداقل امیریه؟

امیریه ک جای خوبیه نیس؟

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز