2777
2789

گلبهار اصلا جای خوبی نیس اصصصصصلا 

حداقل امیریه بگیر ک اگ مترو اومد پیشرفت کنه و داخل خود مشهد باشه حاشیه ن

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

امیریه گرون نیست؟

ازگلبهار گرونتره قطعا اما بنظرم کوچکتر بگیر اما اونجا باشه ایندش بهتره 

گلبهار حتی از نظر محیط و امنیتش خوب نیس

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
ازگلبهار گرونتره قطعا اما بنظرم کوچکتر بگیر اما اونجا باشه ایندش بهتره  گلبهار حتی از نظر محیط ...

اخه اشناها گفتن الان بخری واس ۱۰سال دیگه خیلی پیشرفت میکنه

کدوم منطقه اش خوبه؟ کجاهاش جای ترقی و پیشرفت داره؟ مثلا اینهمه اگهی زمین و خونه داره هرکدوم ی قیمت ...

منطقه های خوب و نزدیک به شهرش مثل انتهای بلوار عطار و بلوار جامی منطقه های خوبی هستن (البته درمورد خرید خونه..درمورد خرید زمین متاسفانه اطلاعاتی ندارم..فقط میدونم این زمین های ۲۰۰ متری ۵ میلیونی که تووگلبهار هستن و ارزوونن شرکت عمران گلبهاری گفته کلاهبرداری هست..) و نسبت به خونه های آخر گلبهار خب گرونتر هستند..از لحاظ پیشرفت بله اگه مترو بخوه خیلی پیشرفت میکنه..الان ک مترو نخورده دوسال پیش با ۸۰ میلیون میتونستی خونه بخری الان زیر ۳۰۰ پیدانمیشه تازه مناطق خیلی خوبی هم نیستن..البته تو مناطق خوب تا ۴۰۰ هم پیدا میشه اما خب یا ممکنه کوچیک باشن یا طبقات بالا و اسانسور نداشته باشن..برای همین فروشنده ها قیمتو پایین تر میارن..گلبهار از لحاظ امنیتی بیشتر مجتمع ها نگهبانی دارن و از نظر محیطی هم اب و هواش نسبت به مشهد بهتره و شهر آرومیه...منطقه تفریحی داره که داخلش دریاچه و شهربازی هست...و اینکه موقع خرید خونه دقت کنین چون میگن بعضی از خونه های گلبهار زیرشون قنات هست..بعد برای خرید خونه به ساخت و سازش هم دقت کنید ک بتن باشه یا  مثلا تاییدیه استحکام بنا و زلزله داشته باشه 😊..ببخشید خیلی طولانی شد🙏🌹

عاشق هنرهای دستی😍🔖
منطقه های خوب و نزدیک به شهرش مثل انتهای بلوار عطار و بلوار جامی منطقه های خوبی هستن (البته درمورد خ ...

فقط تنها مشکل گلبهار مسافت از مشهد تا گلبهاره که زیاد و خسکه کننده س...

عاشق هنرهای دستی😍🔖
ممنونم ک جواب دادی😘

خواهش میکنم عزیز..ولی خب در واقع اگه وسع مالیتون به خونه های سند دار تو مناطق خوب مشهد  برسه مسلما مشهد بهتره و گلبهارو خیلی پیشنهادنمیکنم..مگه جهت سرمایه گذاری😊💖

عاشق هنرهای دستی😍🔖
خواهش میکنم عزیز..ولی خب در واقع اگه وسع مالیتون به خونه های سند دار تو مناطق خوب مشهد  برسه مس ...

ببین ما گفتیم مثلا ی تیکه زمین واس اینده بچه ها اونجا بخریم ک سالهای اینده قیمتش بالابره و بدردشون بخوره

چون زمینهای مشهد دیگه رشدش رو کرده و خیلی قیمت بالاست

ببین ما گفتیم مثلا ی تیکه زمین واس اینده بچه ها اونجا بخریم ک سالهای اینده قیمتش بالابره و بدردشون ب ...

اره خیلی خووبه..فقط پرس و جو کنین از شرکت عمران گلبهار...فکرکنم متری یک میلیون کمتر نیست🌹

عاشق هنرهای دستی😍🔖
اره خیلی خووبه..فقط پرس و جو کنین از شرکت عمران گلبهار...فکرکنم متری یک میلیون کمتر نیست🌹

اووووه متری ۱تومن😥

من فکردم شاید بشه ۲۵۰متری حدود ۷۰تا۱۰۰میلیون خرید

متری ۱تومن ک خیلی گرونه

اووووه متری ۱تومن😥 من فکردم شاید بشه ۲۵۰متری حدود ۷۰تا۱۰۰میلیون خرید متری ۱تومن ک خیلی گرونه

اره متاسفانه زمین خیلی گروووون شده..یه زمین ۲۷۰ متری تازگی تو دیوار دیدم میگفت ۵۷۰ م..ینی متری ۲تومن

عاشق هنرهای دستی😍🔖
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز