خدا رو شکر کن سجده شکر بجا بیار و خودتو بد بخت نکن بخدا انقد بدنیا بیاد عزیز میشه اون الان قلبش هم تشکیل شده یه موجود زنده است توبه کن و ب خدا توکل کن بقران بعدا پشیمونی سودی نداره
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
تو رو خدا چجوری دلت میاد اینکار را کنی تو رو قران اینکار را نکن بخدا یه عمر پشیمونی و عذاب وجدان میا ...
عزیزم هر زندگی ای هر زوجی باهم فرق دارن خیلیاهن ت شرایط بد بچه میارن هم خودشون هم بعد ها بچه میگه چرا منو اوردین تو این زندگی جهنمتون..دیدم ک میگم یکیش خودم..
دکتر گفته بود حامله نمیشم دیگه برا همین جلوگیری نداشتیم دقیق نمیدونم چند هفتمه
عزیزم من تو خونه سقط کردم یبار.اصلا ب این سختی ک میگن نیس.یه روز سختی داره.
من مادر نميشوم تا فرزندم را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم
من مادر نميشوم تا فرزندم را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم
چرا جون بقیه رو به خطر میندازین ما تو اون روز پنج نفر بودیم که سقط کردیم هر چهار نفر خونریزی شدید داشتن بهشون خون وصل کردن جز من اگ ت خونه خونریزیش شدید بشه چی؟؟ خون بخاد چی؟؟
چرا بیچاره رو انقد میترسونید و سرزنش میکنید؟خب شرایط نگهداریشو نداره😐😐😐
سقطشم اصلا سخت نیست.این همه آدمبچه سقط میکنن هیچیشونمنمیشه.یکمسخت هس ولی دیگه نه اینجوری ک شماها میگید.
من انجام دادم دردش دوساعته خونریریشم تا چند روز از من سه روز بود
عزیزم الان ت درد داشی من اصلا دردی نداشتم تو خونزیزیت انقدر بود من اصلا خونریزی نداشتم بدن با بدن فرق نداره تورو خدا نگین بهش ت خونه انجام بده از نشرم اگه نسخه ای ک برا بقیه میپیویم طرف بره انجام بده بلایی سرش بیاد تقصیر ماست..منکه میگم هر کاری میکنی با دکتر مشورت دکتر انجام بده یا لااقل قرصم وقتی تهیه کردی ت خونه با یه دکتر داعم در تماس باش..نکه تکو تنهااا