2789
عزیزم باید یه گرافی تهیه بشه اگه به عصب نرسیده باشه یه ترمیم ساده اگه به عصب رسیده اول درمان ریشه بع ...

یعنی این سیاهی میره؟

خیلی بدفرم‌کرده دندونم رو

یه صندوق خانگی دارم۱۰تمن بنظرت اگه دربیاد کفاف هزینه هنه دندون هامو میده؟(جز چندتا جلویی فک پایین همههه از اینها زده و درحد آسیب به دیواره دندون هست ومثل جرم نیست*

کاربری برای دونفر می باشد😌
عزیزم من داداشم دندونپزشکه و تقریبا اطلاعات خوبی دارم در این زمینه  انقدری که بلیچینگ دندونو د ...

کامپوزیت در طول مدت چه اسیبی به دندون میزنه؟ 

من به بلیچ اصراری ندارم, میخوام بدونم بهترین روش چیه ؟البته بجز چسبوندن مواد اضافی, من کاملا از فرم و رنگ دندونام راضیم فقط دوست دارم یکم درخشان تر بشه

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی این سیاهی میره؟ خیلی بدفرم‌کرده دندونم رو یه صندوق خانگی دارم۱۰تمن بنظرت اگه دربیاد کفاف هزین ...

عزیزم من دندوناتو ندیدم نمیدونم چقدر کار و هزینه داره .ولی لکه ها بله هرچی باشه یه راه حلی داره

شما مختارید هر کاری دوست دارید انجام بدید اما لطفا اطلاعات غلط ندید من قبلا میخواستم کامپوزیت انجام ...

شما اطلاعات غلط میدین. برید کمی مطالعه کنید بعد بیاید اینجا عرض اندام کنید. فکر کردین مردم بیسوادن و از دنیا غافل که به حرفهای شما اهمیت بدن. 

شما درنظر بگیر۲۲تا از دندونها نیاز داشته باشه تقریباً هزینش چقدر میشه؟

ببین تو مخای زیبایی بزنی خب 

میاد تا شیش جلوت رو یعنی لبخندتو برات میزنه با بهترین مواد عقبیا رو ساده میزن برات 

اونحوری بخوای ۲۲ تا بزنی خدا تومن باید بدی دندون 

خو ایمپلند کنی بهتره که عمری هم هست 

خودت باش، هرچی ام خواستی توی گوگل سرچ کنジ

کامپوزیت در طول مدت چه اسیبی به دندون میزنه؟  من به بلیچ اصراری ندارم, میخوام بدونم بهترین روش ...

ببین عزیزم اگه برای سفید کردن دندوناس طبق رفرنس  اولین راه جرمگیری و بروساژه .اگه موثر نبود بلیچینگ و اگه اونم جواب نداد ونییر کامپوزیت یا ونیر سرامیکی یا همون لمینت.اگه واسه تغییر شکل دندوناس دوتای اخر.اگه بی نظمی شدید وجود داره اولین و بهتریت  راه ارتودنسی

عزیزم من دندوناتو ندیدم نمیدونم چقدر کار و هزینه داره .ولی لکه ها بله هرچی باشه یه راه حلی داره

خیلی ممنونم یکم آرامش گرفتم😘

فکرمیکردم هیچ راهی جزء کامپوزیت ولمینیت نداره

شما اطلاعات غلط میدین. برید کمی مطالعه کنید بعد بیاید اینجا عرض اندام کنید. فکر کردین مردم بیسوادن و ...

حرفی ندارم بجز ابراز تاسف!!

البته میلی به اتلاف بیشتر وقتم هم ندارم...

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 
شما مختارید هر کاری دوست دارید انجام بدید اما لطفا اطلاعات غلط ندید من قبلا میخواستم کامپوزیت انجام ...

زیزم من دندانپزشکم و همسره خودم قراره ونییر کامپوزیت انجام بده برای کسی که نیاز داره راه حل مناسب و خوبیه فقط نیاز به مراقبت و بهداشت عالی داره 

ببین تو مخای زیبایی بزنی خب  میاد تا شیش جلوت رو یعنی لبخندتو برات میزنه با بهترین مواد عقبیا ...

آخه بعضی هاشون مشکلی نداره فقط یه نقطه تیره داره یا فک بالام از قسمت لب هیچ خالی نداره ولی از قسمت داخل دهنم دیوارش خال سیاه زده

ولی فک پایین برعکسه

اره  بلیچ کن و همیشه خمیردندون با کیفیت و مناسب دندونت بزن  همیشه هم ازش مراقبت کن خیلی ...

همه ي بازيگراي ايراني و خارجي كامپوزيت كردن، شما امين حيايي رو ببين اقاي تارخ و خيلياي ديگه

عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥  هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...
دندونات خیلی نامرتب بودن؟من ۴ تا دندون جلویی ام کج هستش میخام ارتودنسی کنم .هزینه اش چقدر شد ؟

من هم بیرون زدگی داره وهم فاصله تازه ارتو کردم یه ماه نشده فعلا گفته ۸تومن

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸