2789
کاملا درسته, شما به کسایی که دندان های نرمال دارن پیشنهاد میدین؟ مثلا منی که تمام مشکل دندونام اینه ...

واسه کسی که دندوناش خوبه نه.من خودم دندونام خوبه و انجام ندادم و نمیدم بلاخره هم مراقبت زیاد میخواد هم باید هرچندوقت یبار پالیش وحتی ممکنه نیاز به تعویض داشته باشه.واسه شما اگه دندوناتون مرتبه و از شکلش راصی هستین و فقط میخوایید سفید تر شه میتونید اول یه جرمگیری+بروساژ انجام بدین اگه از نتیجه راضی بودین که فبها وگرنه بلیچینگ راه حل بعدیه

واسه کسی که دندوناش خوبه نه.من خودم دندونام خوبه و انجام ندادم و نمیدم بلاخره هم مراقبت زیاد میخواد ...

ممنونم 🌹

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اونایی که میخوان ارتو کنن به هیچ عنوان از دردش نترسین هرچه زودتر بهتر دل دل نکنین من که الان اانگار ن انگار سیم تو دهنمه 

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
ن معمولی چون کیفییت ودوامش بهتره ولی رنگی رنگیه باحالا خیلیم میدرخشه من که خوشم اومده

اهان من نمی خوام معلوم باشه ولی نمی دونم ازاین نامرئی هامی کنن یانه شماکدوم شهرین؟ 

زیزم من دندانپزشکم و همسره خودم قراره ونییر کامپوزیت انجام بده برای کسی که نیاز داره راه حل مناسب و ...

ببخشیدمن دوتادندونای بالاییم فاصله دارن دوس دارم بهم بچسبن یه خورده خیلی کم هم اومدن جلوبنظرت بهترین راه چیه ارتودنسی خیلی طول میکشه دوس دارم یه راه سریع باشه واینکه چقدرهزینه میبره ❤️

🔹️🔷️🔹️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🔹️🔷️🔹️
اهان من نمی خوام معلوم باشه ولی نمی دونم ازاین نامرئی هامی کنن یانه شماکدوم شهرین؟ 

بله دکتر من نامریی انجام میده اما کیفیت ودوامش فوق العاده پایینع وجالب اینجاس ازارتو معمولی خیلی گرونتره ارتو معمولی خیلی محکم تره وارزون تر من بیرجندم عزیزم

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
ببخشیدمن دوتادندونای بالاییم فاصله دارن دوس دارم بهم بچسبن یه خورده خیلی کم هم اومدن جلوبنظرت بهترین ...

اره عزیزم ارتودنسی یه راهه اگه نمیخوای ارتو کنی همین ونیر کامپوزیتی راه مناسبیه ولی باید به دکتر مراجعه کنی تا ببینه فضای بین دندون چقدره امکان تقسیم فضا هست اصلا و اینکه ممکنه فرنوم های اتچ داشته باشی که دراونصورت هرکاری کنی بعد یه مدت  بازگشت داره مگه اینکه قبلش فرنومتو جراحی کنی

اره عزیزم ارتودنسی یه راهه اگه نمیخوای ارتو کنی همین ونیر کامپوزیتی راه مناسبیه ولی باید به دکتر مرا ...

ممنونم عزیزم که جوابمودادی ❤️❤️

🔹️🔷️🔹️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🔹️🔷️🔹️
بله دکتر من نامریی انجام میده اما کیفیت ودوامش فوق العاده پایینع وجالب اینجاس ازارتو معمولی خیلی گرو ...

اهان من اینارونمی دونستم خیلی ممنونم ببخشیدشهرتونوپرسیدماگفتم شایدهمشهری باشیم منم برم پیش دکترشما

اهان من اینارونمی دونستم خیلی ممنونم ببخشیدشهرتونوپرسیدماگفتم شایدهمشهری باشیم منم برم پیش دکترشما

خواهش میکنم چه اشکالی داره اسم شهر همو بدونیم اتفاقا خوبه 

اره عزیزم ارتودنسی یه راهه اگه نمیخوای ارتو کنی همین ونیر کامپوزیتی راه مناسبیه ولی باید به دکتر مرا ...

سلام عزیزم،نظرت در مورد روکش زیرکونیای پیوسته چیه ؟ مثلا ده واحد پیوسته باشه. از مزایا و معایبش اگه اطلاعاتی داری برام بگو و اینکه راسته روکش باعث بوی بد دهان میشه،؟

روی پیشونی فرشته ها نوشته ، هر کی دختر داره جاش وسط بهشته 😍😍😍😍من یه بهشتی ام 😀
سلام عزیزم،نظرت در مورد روکش زیرکونیای پیوسته چیه ؟ مثلا ده واحد پیوسته باشه. از مزایا و معایبش اگه ...

عزیزم روکش کلا نیاز به بهداشت خیلی خوب داره.باید مرتب بعد هروعده غذایی نخ بکشید و مسواک بزنید.زیرکونیا رو اگه با pfm بخوای مقایسه کنیم چون زیرش فلز نداره زیباتره  مستحکمه ولی شفافیت و  زیباییش از انواع جدید سرامیک ها  کمتره.باید ببینی استحکام واست مهمتره یا زیبایی

ببین مثل همه کارای زیبایی ریسکسه دیگه به دکتر خیلی مربوطه از اون طرف هم مراقبت خودت من دوستم پیش شیرین مددی انجام داد با اینکه قهوه زیاد می خوره راضیه. مشکلی برای رنگ ایمپلنتش پیدا نشده.