2789
آخه بعضی هاشون مشکلی نداره فقط یه نقطه تیره داره یا فک بالام از قسمت لب هیچ خالی نداره ولی از قسمت د ...

شاید با ی جرم گیری حل بشه

خودت باش، هرچی ام خواستی توی گوگل سرچ کنジ

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اره  بلیچ کن و همیشه خمیردندون با کیفیت و مناسب دندونت بزن  همیشه هم ازش مراقبت کن خیلی ...

کسی که کامپوزیت میکنه صرفا دنبال سفید کردن دندون نیست خیلیا دندوناشون شکل خوبی ندارن و کامپوزیت میکنن!

✈🇺🇸
واای ارتودنسی خیلی دردداره؟هزینش چقدرشد؟؟ 

ن اصلامتوجه نمیشی ولی بعدش یه سه چهارروز اذیت میشی بعدش انگارن انگار چیزی تو دهنته ۸تومن فعلا

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
اره  بلیچ کن و همیشه خمیردندون با کیفیت و مناسب دندونت بزن  همیشه هم ازش مراقبت کن خیلی ...

بعدشم كامپوزيت تراش نميخوره عزيزم، 

عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥  هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...
آها.ممنون فقط یه فکم رو میخام انجام بدم 

اره منم فعلا فک بالا رو گزاشته گفت یک سال ونیم طول میکشه ولی ارزش داره

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
زیزم من دندانپزشکم و همسره خودم قراره ونییر کامپوزیت انجام بده برای کسی که نیاز داره راه حل مناسب و ...

کاملا درسته, شما به کسایی که دندان های نرمال دارن پیشنهاد میدین؟ مثلا منی که تمام مشکل دندونام اینه که بخاطر دوران بلوغ و جمع شدن فک دندونام خیلی نامحسوس به هم فشرده شدن؟ برای درخشان تر شدنشون چه کاری انجام بدم که اسیب نبینه دندونام؟ 

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 
مال شماازاین ارتودنسی معمولیاس یانامرئیه؟ 

ن معمولی چون کیفییت ودوامش بهتره ولی رنگی رنگیه باحالا خیلیم میدرخشه من که خوشم اومده

کسی که کامپوزیت میکنه صرفا دنبال سفید کردن دندون نیست خیلیا دندوناشون شکل خوبی ندارن و کامپوزیت میکن ...

خب کاملا منطقیه هر کاری برای مشکل خاصی انجام میشه دیگه! 

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 
اهان کل هزینش نمی دونین چقدرمیشه؟ 

گفت شاید کمتر از۸تومن شه ویاشایدم بیشتر بستگی به دندون داره