2789
بستگی به فرم دندون هر کسی داره و اکثرا نیاز به تراش داره کامپوزیت رو عوض میکنن, سلامتی دندونی که دا ...

کامپوزیت هیچ آسیبی به دندون نمیزنه. اونی که نیاز به تراش داره لمینیت سرامیکی هست. که اکثر سلبریتی های دنیا استفاده میکنن چون هم بسیار زیباست هم یه عمر میمونه. منم ان‌شالله کرونا کمتر شد میخوام برم انجام بدم

بستگی داره از واحدی 500 تا 1200 معمولا هست ممکنه کم یا زیادتر هم جایی انجام بده.تراش خیلی کمی داره ولی به شدت بهداشت دهانت باید خوب باشه.اگه کسی بهداشت خوبی داشته باشه مشکلی پیش نمیاد.نخ دندون و مسواک مرتب باید انجام بشه.مواد غذایی رنگی مثل شکلات قهوه سیگار که استین ایجاد میکنن مصرف نشه.چیزایی مثل تخمه که باعث لب پر شدنش میشه استفاده نشه هرچندوقت یبار هم باید پالیش بشه.لمینت تراشش بیشتره محکمتر و زیباتره ولی مشکلش اینه که اگه اسیبی بهش برسه برخلاف کامپوزیت که قابل ترمیمه ،باید کلا عوض بشه و از نو ساخته بشه .

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم برادرم دندونش صدفی بود ولی کامپوزیت کرد کمی تراش خورد درسته سفیدتر شده ولی تا چیزی میخوره جلوش م ...

مطمئنا کار دکترش خوب نبوده. من دیدم ۱۰سال کارکرده برای بعضی ها. تازه رنگش کمی عوض شده بدون‌اینکه بشکنه و مشکل دیگه ایی پیش بیاد. 

اره اول باید عبی کشی کنی پر کنی بعد از ترمیم تازه باید کامپوزیت برات بزنه  بستگی داره پیش چه د ...

عزیزم!کی گفته دندونی که نیاز به عصب کشی نداره برای ترمیم کامپوزیتی یا ونییر کامپوزیت باید حتما عصب کشی بشه!لین اصلا درست نیس

عزیزم!کی گفته دندونی که نیاز به عصب کشی نداره برای ترمیم کامپوزیتی یا ونییر کامپوزیت باید حتما عصب ک ...

گلم من دندونام از این پوسیدگی های سیاه رنگ حالت خال خال زده  اینها رو چیکارمیکنن؟

کاربری برای دونفر می باشد😌
گلم من دندونام از این پوسیدگی های سیاه رنگ حالت خال خال زده  اینها رو چیکارمیکنن؟

عزیزم باید یه گرافی تهیه بشه اگه به عصب نرسیده باشه یه ترمیم ساده اگه به عصب رسیده اول درمان ریشه بعد بنابه شرایط دندون میتونه ترمیم مستقیم یا غیرمستقیم بشه

عزیزم!کی گفته دندونی که نیاز به عصب کشی نداره برای ترمیم کامپوزیتی یا ونییر کامپوزیت باید حتما عصب ک ...

عزیز این داره میگه دندونم خرابه وقتی خراب باشه دکتر خودش با دستگاه اپکس چک میکنه ببینه خرابی به عصب رسیده یا نه اگر نرسید که فقط ترمیم میکنه اما اگر رسید اندو میزنه 

خودت باش، هرچی ام خواستی توی گوگل سرچ کنジ

چند درجه سفید میکنه  هم هزینش کمتره هم اسیبش اگه خیلی اصرار داری بیشتر در موردش تحقیق کن مضرا ...

عزیزم من داداشم دندونپزشکه و تقریبا اطلاعات خوبی دارم در این زمینه 

انقدری که بلیچینگ دندونو داغون میکنه کامپوزیت نمیکنه 

و کامپوزیت ظاهر دندونو خیلی تمیز و زیبا میکنه و دکتر میتونه تراش خیلی کمی رو دندون بندازه 

بلیچینگ مینای دندونو از بین میبره و ضمنا خیلی کوتاه مدته تاثیرش 

کامپوزیت هیچ آسیبی به دندون نمیزنه. اونی که نیاز به تراش داره لمینیت سرامیکی هست. که اکثر سلبریتی ها ...

شما مختارید هر کاری دوست دارید انجام بدید اما لطفا اطلاعات غلط ندید

من قبلا میخواستم کامپوزیت انجام بدم و خیلی در مورد معایب و مزایاش تحقیق کردم و به تمام چیزایی که گفتم اطمینان کامل دارم

اتفاقا بازیگر های فوق حرفه ای هرگز کار های زیبایی اینچنینی که در این حد بولد باشه انجام نمیدن بخاطر نقش های متفاوتشون

از طرفی اصلا با منطق جور نیست که سلامتی رو با دست خودمون از بین ببریم و فقط به فکر زیبایی باشیم, میشه هر دورو باهم داشت 

قطعا با قبول واقعیت به کسی بر نمیخوره

به هر حال موفق باشید... 

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>>