2777
2789
عنوان

بهم روحیه بدید پاشم خونه زندگیمو جمع کنم...

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 54 پست
من همیشه میگم کارایی ک بیشتر از ی رب ده دقیه وقت نمیبرن رو هیچوقت ب بعدا موکول نکن اینجوری همیشه کار ...

بحث دقیقه اش نیس...اصلا حالش و ندارم..نمیدونم چرا اینجور شدم

❤️همسرم و دخترم و پسرم همه دنیای من هستن❤️خدایا خودت پشت و پناه لحظه به لحظه زندگیشون باش🙏

من ۳ تا بچه دارم خودمم ۲۶ سالمه😐 هیچکس تا حالا خونمو به هم ریخته ندیده از همون اول که دوقلوهام به دنیا اومدن تمام وسایل اضافه رو برداشتم خونه رو از هر چیز اضافه ای خالی کن مجسمه ها و گلدون های بزرگ و تابلوهای کوچیک و برداشتم اسباب بازی های خیلی کوچیک وبرار کارت نصف میشه اعصابتم راحته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااااای تو رو خدا نهههههه...اتفاقا به شدت و سریعا بدنم کبود میشه😅

خلاصه به خودت رحم کن پاشوو  حالا بی شوخی میدونی یک کارو تا شروع نکردی ادم خیلی سخته تاشروع میکنی همچین سریع انجام میشه تعجب میکنی

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤
من ۳ تا بچه دارم خودمم ۲۶ سالمه😐 هیچکس تا حالا خونمو به هم ریخته ندیده از همون اول که دوقلوهام به د ...

عهه منم ۲۶ سالمه❤

خدا قوتت بده عزیزم...والا منم وسایل های دردسر ساز و برداشتم ولی بازم همچنان ریخت و پاش هست...

❤️همسرم و دخترم و پسرم همه دنیای من هستن❤️خدایا خودت پشت و پناه لحظه به لحظه زندگیشون باش🙏
خدایا من کار ی از دستم بر نمیاد خودت این دوستمونو بپاش

خدااااایا منو بپاشووووون😅😅

دوستان با اجازتون من برم نهار و آماده کنم...

ممنون از روحیه دادن همتون

دلتون شاد و لبتون خوش❤❤❤❤

عهه منم ۲۶ سالمه❤ خدا قوتت بده عزیزم...والا منم وسایل های دردسر ساز و برداشتم ولی بازم همچنان ریخت ...

عزیزمی💓 وسایلی که فقط برای زندگی روزمره لازمه بزار بمونه کاملا خلوت بشه اونوقت فقط یه جاروبرقی و تی کشیدن و گردگیری که یه ساعته تمومه 

عزیزمی💓 وسایلی که فقط برای زندگی روزمره لازمه بزار بمونه کاملا خلوت بشه اونوقت فقط یه جاروبرقی و تی ...

باور کنید همه وسایل های اضافه رو جمع کردم...ولی وقتی بخوان بریزن تا توی کابینتها و کمدها و لباسهارو  همه رو میریزن بیرون...منم چند روزه بی رمقم...دیگه همچی دست به دست داده تا یه خونه بهم بریزه..‌