2777
2789
عنوان

بهم روحیه بدید پاشم خونه زندگیمو جمع کنم...

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 54 پست

یکم استراحت کن بعد شروع کن به بعدش فکر کن که خونه تمیز چه حالی میده

به بچه هاتم یاد بده کمکت کنن دختر من تا میبینه تمیز میکنم دستمال برمیداره الکی درو دیوارو پاک میکنه😂دوسالشم نشده

❤دخترم زندگی منه❤
همین فرمون برو جلو تا شب تمومه😍😂😂

نه دیگه تو فکرم بعد نهار تمام سعی ام رو بکنم و همه کارها رو انجام بدم..ببینم میشه😅

❤️همسرم و دخترم و پسرم همه دنیای من هستن❤️خدایا خودت پشت و پناه لحظه به لحظه زندگیشون باش🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولش کن. خونه بالاخره تمیز میشه ولی سلامتیت جایگزین نداره. حالا دو روزم به هم ریخته باشه فدای سرت

مهربانوی عزیز نمیگویم که میز آرایش نداشته باش، اما میگویم حداقل از میز تحریرت بزرگتر نباشد! نمیگویم لوازم آرایش نخر اما میگویم حداقل کتاب هم بخر.نمیگویم دل نبند، عاشق نشو و به خاطر عشقت فداکاری نکن، بلکه می گویم عاشق خوب کسی شو، به کسی دل ببند که این عشق را ، این صمیمیت روحانی راخوب بشناسد و بفهمد.نمیگویم هرماه موهایت را به روز رنگ نکن، اما یادت نرود دانش و سوادت را هم به روز کنی. نمیگویم کمد لباست پر از لباسهای متنوع نباشد می گویم کتابخانه ات بزرگتر باشد.نگذار هیچ ابزاری را مثل اسباب بازی دورت بریزند تا با انها سرگرم شوی و نفهمی در جهان چه میگذرد. اندیشه ات را نفروش
یه دختر ۴ ساله یه پسر ۱ ساله

دخترتم بهم میریزه؟

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)

خدایا من کار ی از دستم بر نمیاد خودت این دوستمونو بپاش

تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو  نم.
یکم استراحت کن بعد شروع کن به بعدش فکر کن که خونه تمیز چه حالی میده به بچه هاتم یاد بده کمکت کنن دخ ...

دختر منم طفلی کمک میکنه..ولی نه تمیزکاری عالی..فقط در حد بچگانه..

الانم دید حال ندارم رفته لباسها رو از رو رخت پهنکن آورده پایین..

نون خشکی ها رو انداخته سر جاش..با داداشش بازی میکنه...تازه میحواست تیشرت داداشش و عوض کنه نذاشتم🤩😅😅

❤️همسرم و دخترم و پسرم همه دنیای من هستن❤️خدایا خودت پشت و پناه لحظه به لحظه زندگیشون باش🙏

توکار روحیه موحیه نیستم  یاپامیشی یامیزنم سیاه کبودت میکنم  زوووودددد باشششششش  و

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤
ولش کن. خونه بالاخره تمیز میشه ولی سلامتیت جایگزین نداره. حالا دو روزم به هم ریخته باشه فدای سرت

آخیشش عذاب وجدانم راحت شد..خدا خیرت بده😉😉

آره ۵۵ متره...زود کثیف میشه..بهم میریزه

پاشو جمع کن و از تمیزی و ارامش لذت ببر 

خونه بهم ریخته مثل خار زیر پوست میمونه خیلی رو اعصابه

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

من همیشه میگم کارایی ک بیشتر از ی رب ده دقیه وقت نمیبرن رو هیچوقت ب بعدا موکول نکن اینجوری همیشه کارات انجام میشه مثلا ب خودت نگو ولش کن این ک ده دقیقه است بعدا انجام میدم بگو این همش ده دقیقه وقت میبره برم انجامش بدم

من هنوزم پیش تو گیره دلم...من هنوزم واسه تو میره دلم ...سیرم از عالم و ادم وقتی ..نیستی میگیره دلم... من همونم ک بهش بد کردی.... بری صد بار باز میخوام بر گردی...خوب نبودحالم همینجوریشم...ک تو بدتر کردی
توکار روحیه موحیه نیستم  یاپامیشی یامیزنم سیاه کبودت میکنم  زوووودددد باشششششش   &nbs ...

وااااای تو رو خدا نهههههه...اتفاقا به شدت و سریعا بدنم کبود میشه😅

پاشو جمع کن و از تمیزی و ارامش لذت ببر  خونه بهم ریخته مثل خار زیر پوست میمونه خیلی رو اعصابه

دقیقا رو مخمه خیییلی