2777
2789
عنوان

بهم روحیه بدید پاشم خونه زندگیمو جمع کنم...

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 54 پست
مادرشوهرت به همراه خواهرشوهرت و اون جاریت که همیشه دم از تمیزی میزنه و میگه خونم تمیزه تو راهن یکساع ...

منم دقیقا هی با این فکرا خودمو‌مجبور به کار میکنم😂😂😂😂😂😂

آقام خیلی غریبن😔میشه واسه سلامتی وظهورشون یه صلوات بفرستین؟
آره عزیزم درمان میکنم خونه که کوچیکه اعصاب برای آدم نمیذاره، خدا کمکت کنه

ممنونم عزیزم❤

❤️همسرم و دخترم و پسرم همه دنیای من هستن❤️خدایا خودت پشت و پناه لحظه به لحظه زندگیشون باش🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتو بزن بیخیالی به حودت فشار نیار بزار یه وقت ک حوصله داشتی 

این چند روز و با همین افکار گذروندم..ولی دوست دارم تمیز کنم..هرچند بعدش باز کثیف میشه...اصلا نمیدونم چکار کنم😅

❤️همسرم و دخترم و پسرم همه دنیای من هستن❤️خدایا خودت پشت و پناه لحظه به لحظه زندگیشون باش🙏

من خیلی وسواسم اصلا تحمل ندارم خونه بهم ریخته باشه اعصابم میریزه بهم.مجردم .هی خونه رو تمیز میکنم مامانم میگه تمییزههه ولش کن .من میگم نههه نمیخوام حس میکنم  گرد د خاک نشسته 😂حالا با این روحیه نمیدونم ازدواج کردم بچه دار شدم چیکار کنم 😂از همون اول میندازمشون تو اتاق درو قفل میکنم نیان تو حال😂

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)
مادرشوهرت به همراه خواهرشوهرت و اون جاریت که همیشه دم از تمیزی میزنه و میگه خونم تمیزه تو راهن یکساع ...

با همشون قطع ارتباطم🙈😅

فقط مادرشوهرمه که پیره..زمینگیره..طبقه پایینه

من خیلی وسواسم اصلا تحمل ندارم خونه بهم ریخته باشه اعصابم میریزه بهم.مجردم .هی خونه رو تمیز میکنم ما ...

چه خوب..آفرین به تو دختر ترتمیز...خوش به حالت...خدا کنه بعد بچه آوردن هم اینجوری باشی❤😅

جمع کنی هم دو ساعت دیگه همین آشه و همین کاسه برو لم بده  از طرف یه تنبل 😁

افرین منم همین فکر و میکنم😴😉

چه خوب..آفرین به تو دختر ترتمیز...خوش به حالت...خدا کنه بعد بچه آوردن هم اینجوری باشی❤😅

همون دگ.بعد بچه اوردن بچه نمیذاره اینجوری باشه .بهش فکر میکنم غصم میگیره.به خاطر همین بچه ندوست😁یا اینکه از اول میندازمش تو اتاق درو قفل میکنم 😂بچه هات دخترن یا پسر؟

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)
نهلتی  اصن دوستت میخواد بیاد  دوستم نداری یکی دیگه میاد کلا یکی میاد پاشووووو و

اها....یکی میاد و راست میگی...

همیشه تو اوج کثیف بودن یکی میاد..ولی امان از روزی که خونه مثل دسته گله هییییچکی نمیاد😅😅😅

همون دگ.بعد بچه اوردن بچه نمیذاره اینجوری باشه .بهش فکر میکنم غصم میگیره.به خاطر همین بچه ندوست😁یا ...

یه دختر ۴ ساله

یه پسر ۱ ساله

امروز به خودت حال بده به نظرم ولش کن یه چای داغ بریز بگو امروز استراحتم راحت  بعدش سرحال شدی ت ...

همش میام تو گوشی میگم یذره نگاه کنم بعد پاشم....پا که میشم یخرده جمع میکنم دوباره بی جون میشم میام تو گوشی😅😅

همش میام تو گوشی میگم یذره نگاه کنم بعد پاشم....پا که میشم یخرده جمع میکنم دوباره بی جون میشم میام ت ...

همین فرمون برو جلو تا شب تمومه😍😂😂

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂