2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 269176 بازدید | 1595 پست
دکتر طب سنتی به من گفت اگه پودر سنجد را با آب یا آبمیوه بخورند یبوست میشن ولی با شیر گفت یبوست نمیشه ...

منم با شیر میدم 

کاربرقدیمی 96هستم اونم دارم 😚هرجا زندگی واست  خیلی سخت گذشت فقط با خودت بگو  :این نیز بگذرد...... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام

دکتر غدد پسرم‌گفتن که 

اول از همه باید قبل ۱۰ بچه ها بخابن ، چونکه هورمون رشد از ۱۰ تا ۴ ترشح میکنه

بعد تغذیه و ورزش 

مصرف اینترنت هم خیلی کم بشه 

همه ی اینا با هم نتیجه میده

هیچکدوم به تنهایی زیاد تاثیرکذار نیست

ورزش والیبال و بسکتبال و شنا گفتن خیلی خوبه

من هر کاری کردم تو صفحات مختلف توضیح دادم. الان جزییاتش یادم نیست، تلاشتو بکن و بعد توکل کن به خدا، ...

مامان فداکار خودتو زیاد درگیر نکن کی گفته صفحات رشد تو پریودی بسته میشه ما خودمون تو اون سن قدی نداشتیم بعد قد کشیدیم ،قد تا۲۵ سالگی رشد میکنه،من واسه پسرم شربت آرژیتال هلث اید انگلستان دادم یه ماه طول نکشید دوسانت قدش بلند شد ،چون کوچیک بود دکتر گفته بود نصشو بدم،بعد چند ماه باز خریدم دادم کلی قد کشید الانم هر چی دنبال اون شربتم دیگه پیدا نمیشه ،آرژیتال ساخت آلمان تو داروخونه ها هس که اونم جواب نمیده،کاش چند تا میخریدم ونگه میداشتم

سلام عزیزم شما چیکار کردید برای دخترت   من اعصابم خورده دختر من ده سال ونیمشه 126 قدش و20 کیلو ...

سلام عزیزم خوبی منم دخترمو دکتر غدد بردم و ۳ سال آمپول زد نمیشه گفت راضی بودم ولی ناراضی هم نبودم عوارضی هم خداروشکر نداشت برا ما فقط دخترم کمی استخوان هاش درشت شده که اونم فکر کنم ژنتیکی باشه به آمپول ربطی نداشته باشه چون من خودم ژنتیکی استخوان هام درشت هست 

اگر دکتر آمپول تجویز کرده بنظرم استفاده کنید ولی اگه هر ۳ ماه ۲ سانت رشد کرد ادامه بدید چون کمتر ۲ سانت خودشونم در حالت طبیعی میتونن این رشد داشته باشن

و آمپول آل آرژانتین بلوغ زودرس میاره اگه دکتر براش تجویز نکرده دیگه استفاده نکنید و اینکه خود استوکر ویتامبن د۳ داره دیگه نباید جدا بهش وینامبن د۳ بدید موجب مشکلات میشه حتما ترکیبات قرص هایی که بهش میدید در گوگل نگاه کنید که خدایی نکرده از یک ویتامن یا …. زیاد بهش ندید که موجب مشکل میشه 

و عزیزم قد کاملا ارثی هست شما نهایت با این کار ها بتونید چند سانت از ژنی که داره بلند ترش کنید مثال اگه خودتون ۱۶۰ هستید انتظار نداشته باشید با این کار ها دخترتون ۱۷۰ بشه فقط میتونم بگم قد واقعا با ورزش خیلی بلند میشه 

گذوشتم ولی اصلا لحن صحبتشون درست نبود همچین دکتری میخوام بره ب درک،، پولکی

خانوم محترم این بنده خدا از تجربیاتشون گفت من کل تاپیک خوندم قیمت و اسم دکتر هارو میگفت که به درد ماهم بخوره  و اینکه شما اگه خودتون توانایی رفتن به دکتر ندارید به تجربیات بقیه حسودی نکنید والا زشته خوبه شما مادر هستید 

سلام من دخترم و ۱۳ سالمه قدم ۱۵۱ ، ۱۱ سالگی پریودشدم و قدم ۱۳۸ هست بود یعنی رشد بعد پریودم رو کردم. اما خیلییی کوتاهم حداقل باید به ۱۶۰ برسم نمیدونم چه حرکات کششی انجام بدم چیکار کنم چه دکتری برم میشه راهنماییم کنین