2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 269182 بازدید | 1595 پست
اگه وقت بزاری ، متوجه میشی که بعدا اومده تجربش رو گفته

گذوشتم ولی اصلا لحن صحبتشون درست نبود همچین دکتری میخوام بره ب درک،، پولکی

کاربرقدیمی 96هستم اونم دارم 😚هرجا زندگی واست  خیلی سخت گذشت فقط با خودت بگو  :این نیز بگذرد...... 
من هر کاری کردم تو صفحات مختلف توضیح دادم. الان جزییاتش یادم نیست، تلاشتو بکن و بعد توکل کن به خدا، ...

180 همسرم فکر کنم 160 هم خودم 

کاربرقدیمی 96هستم اونم دارم 😚هرجا زندگی واست  خیلی سخت گذشت فقط با خودت بگو  :این نیز بگذرد...... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

180 همسرم فکر کنم 160 هم خودم 

پس شما هم تقریبا مثل ما هستید، بچهه هامون نباید دیگه زیر 160 باشن، دیگه باید تلاش مون رو بکنیم و بعد دیگه بیخیال ، انشاءالله سلامت باشن

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
این نظر رو برج 11, 99 گذاشتین تو رو خدا نتیجه رو بگووووووووو من الان پول ندارم پولم نمیرسه ولی میخام ...

شما چکار کردید نتیجه گرفتید

ثروت به سمت من می آید ثروت من چیزایی هست که دوست دارم ☺
نه به منم اولش هورمون رشد پیشنهاد داد ولی قبول نکردم داروهم قرص استئوکر،هفته ای یه دونه قرص ویتامین ...

سلام ببخشید مگه عسل قد رو کوتاه میکنه من هر روز به پسرم با چایی میدم 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
نمیدونم ولی فک کنم به خاطر شیرینیش گفته نده 

ببخشید شما شیر و سنجد رو استفاده کردید خوب بود و باعث افزایش قد شد؟ و اینکه باعث یبوست نمیشه؟پسرم 6 سالشه کوتاهه نمیدونم چیکار کنم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
سلام عزیزم شما چیکار کردید برای دخترت   من اعصابم خورده دختر من ده سال ونیمشه 126 قدش و20 کیلو ...

نگران نباش عزیزم دخترت سن استخوانیش پایینه حتی  ۳سال از سن اصلیش کمتره و این یعنی فرصت رشد داره و هیچ علائم بلوغ هم نداره، ان شاءالله یه دفه قد میکشه

البته آزمایش بده اگه هورمون رشدش کمه و دکتر تجویز کرد براش تزریق کن 

ببخشید شما شیر و سنجد رو استفاده کردید خوب بود و باعث افزایش قد شد؟ و اینکه باعث یبوست نمیشه؟پسرم 6 ...

دکتر طب سنتی به من گفت اگه پودر سنجد را با آب یا آبمیوه بخورند یبوست میشن ولی با شیر گفت یبوست نمیشه من تو معجون یا شیرموز قاطی میکنم دخترم‌میخوره در حالت معمولی با شیر نمیخوره .

ال آرژنین ۱۰۰۰ را روزی یکبار باید بخوره ؟

چندسالشه بچت،، اونایی ک کوچکترن 500 باید بخورن