2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 269176 بازدید | 1595 پست
پس شما هم تقریبا مثل ما هستید، بچهه هامون نباید دیگه زیر 160 باشن، دیگه باید تلاش مون رو بکنیم و بعد ...

سلام قد دخترت چند شد

من دیروز گرفتم ۱۶۰ شده ...ولی در حالت عادی خیلی قوز میکنه هرچی میگم دوباره قوز میکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانوم محترم این بنده خدا از تجربیاتشون گفت من کل تاپیک خوندم قیمت و اسم دکتر هارو میگفت که به درد ما ...

عزیزم من قبلش ک خونده بودم تو تاپیک اینو ریپلای کرذم آخه نوشته بود نمیتونم بگم شایذ دکتر راضی نباشه بعد از چند تا پست دیدم نوشته ک چیکار کرده پشیمون شدم خواستم پاک کنم ک نشد دیگهگرنه منم باکسی خصومتی ندارم .در ضمن آدم حسودی هم نیستم توانایی هم دارم در حدواندازه خودم دخترم زیر نظر دکتره وداره سه ماهه آمپول میزنه چقد ماهیانه هزینه دارو میدم بعش میرسم

ممنون از نظرتون ک بالا هم راهنمایی کردید 

کاربرقدیمی 96هستم اونم دارم 😚هرجا زندگی واست  خیلی سخت گذشت فقط با خودت بگو  :این نیز بگذرد...... 
سلام عزیزم خوبی منم دخترمو دکتر غدد بردم و ۳ سال آمپول زد نمیشه گفت راضی بودم ولی ناراضی هم نبودم عو ...

❤💐

کاربرقدیمی 96هستم اونم دارم 😚هرجا زندگی واست  خیلی سخت گذشت فقط با خودت بگو  :این نیز بگذرد...... 
عزیزم من قبلش ک خونده بودم تو تاپیک اینو ریپلای کرذم آخه نوشته بود نمیتونم بگم شایذ دکتر راضی نباشه ...

سلام.ببخشید آمپول رشد میزنیدبرای دخترتون یا دیفرلین؟

به خاطر فرزند دومم میپرسم

عکس گرفتم دوباره از مچش ...دکتر گفت صفحاتش بازه تا ۱۸ بازم رشد میکنه

سلام عکس از مچ دست که گرفتید سن استخوانی دخترتون چند بود که گفت هنوز وقت داره؟ 

و اینکه به نظر تون کدام کار یا دارویی که استفاده کردید بیشتر نتیجه داشت؟ 

ال آرژانتین که گفته بودید شبی 6000 مصرف می کنید چند مدت استفاده کردید؟ مارک ال آرژانتینی که مصرف میکردید چی بود؟ 

سلام عکس از مچ دست که گرفتید سن استخوانی دخترتون چند بود که گفت هنوز وقت داره؟  و اینکه به نظر ...

تقریبا دوسال ۶۰۰۰ مصرف کردن بصورت ویال ...آبکیه هر کدوم ۲۰۰۰ بود سه تا میخورد ولی ورزش کششی هم انجام میداد

به نظرم بارفیکس و کششی مخصوصا پای ۱۸۰ که میزد خوب بود دوتا حرکتی هم که دکتر غدد گفته بود 

الان چندماهه ول کرده همه ش سرش تو گوشیه یه جا چمباتمه زده با این وضعیت منکه چشمم آب نمیخوره دیگه رشد کنه 

ولی دکتر گفت صفحاتش بازه 

عزیزم من قبلش ک خونده بودم تو تاپیک اینو ریپلای کرذم آخه نوشته بود نمیتونم بگم شایذ دکتر راضی نباشه ...

خواهش میکنم 

شما راضی هست دخترتون آمپول میزنه ؟ چندسالشه ؟ قدش چنده ؟ورزش خاصی هم کنارش انجام میده 

ممنون میشم بگید 

تقریبا دوسال ۶۰۰۰ مصرف کردن بصورت ویال ...آبکیه هر کدوم ۲۰۰۰ بود سه تا میخورد ولی ورزش کششی هم انجام ...

ببخشید شما گفته بودید دخترتون رو میبرید حجامت،بلوغ رو عقب انداخته بود،درسته؟

چند سالگی بالغ شد در نهایت؟

فکر میکنید حجامت کمک کننده بود به بلوغ دیرترش؟برای دختر دومم میپرسم؟ در چه قدی به بلوغ رسید؟ داروی ...

نه دارو برای تاخیر بلوغ استفاده نکرد ولی حجامت مثل اینکه تاخیر میندازه .. بازهم از دکتری که میرید پیشش بپرسید 

دختر من تقریبا تو قد ۱۵۹ بلوغ شد ولی دکتر غدد گفت صفحات رشدش بازه ...باز هم رشد میکته