2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 285057 بازدید | 1603 پست

بچه ها ب خدا چند نوع مریضی دارم فکر قد کوتاهمم ولم نمیکنه ب خدا پریوز تو خیابون داشتم راه میرفتم یه اقاهی با خانمش بود ی دخترم همراهشون بودن تو چشام داشت نگا میکرد ب خانمه گفت این چقد کوتاهه عجله داشتم اول رد شدم بعدش گفتم کاشکی جوابشو میدادم زیر 150 ام ولی درس نیس ما هم اونموقع مثل الان نبود مامان ب فکر باشه دکتری چیزی ببره , الان نمیدونم پول مو بدم این دکتر توکلی برم اخه ب خدا پولم نمیرسه هر کی هر چی میدونه دریغ نکنین ایشالله بیشترش بیاد تو زندگی تون بهم بگید حتمأ دعاتون میکنم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پکیج دکتر توکلیه؟ اگ کسی پیشش رفته نتیجه گرفته میشه بگید بیاد صحبت کنیم؟

نه عزیزم اون پکیجی که گفتم پکیج دکتر توکلی نیست 

بله من پیشش رفتم بعد دوماه ۱ سانت نتیجه برا دختر 13 ساله بهت ول کردم بعد چندماه دوباره دارم میرم اتفاقا فردا نوبت دارم 

سی سالمه

ببین عزیزم اون پکیجی که دختر داداش من انجام داده تا ۴۰ سالگی طرف گفته نتیجه داره اگه بخوای بهت میدم انجام بده انشالا بلند بشی من دختر داداشم که ۱۹ سالشه ۷ سانت بلند شد 

طب سنتیم ببر استارتر من دخترمو میبرم  تازه دختر من ۱۳سالو ۴ماهشه قدش ۱۵۱چند روز قبل ۱۳سالگیش پ ...

ولله شما خوب مامانایی هستین من بچه بودم هر چی ب خانوادم گفتم قدم بین هم سن و سالم کوتاهه خیلی, سر شونه بقیه بودم همه درگیر خودشون بودن تو خونه دختر شما ک خوبه متوسط الان جامعه اس زیر 150 ام کسی بهم توجه نمیکرد سی سالمه اینقد اذیت شدم و تیکه شنیدم ک از خود اون قد کوتاهی و دوخت و دوز و دنبال کفش بودن برام اذیتش بیشتر بوده😭

هیشکی تا حالا مراجعه نداشته؟ من که اگه قد 162 اوکی بشه، میرم جلو دوربینش میگم واقعا کار این دکتره بو ...

این نظر رو برج 11, 99 گذاشتین تو رو خدا نتیجه رو بگووووووووو من الان پول ندارم پولم نمیرسه ولی میخام تلاش کنم برم میشه بیای بگی حای دو سانتم برا من غنیمته چون دوس ندارم بهم کوتوله بگن باز کوتاه بهتره 👍🙏

این نظر رو برج 11, 99 گذاشتین تو رو خدا نتیجه رو بگووووووووو من الان پول ندارم پولم نمیرسه ولی میخام ...

دکتر توکلی من رفتم باید حداقل ۵ ماه بری تا نتیجه ببینی هر ماه هم پول دکتر حدود ۴ ملیون هست حالا شما میتونی بجای هر هفته هر ۱۴ روز بری که میشه ماهی ۲ ملیون همسن شما دیدم که تا ۴ سانت هم افزایش داشتن پیش دکتر ولی واقعا پول زیاد میگیره

این نظر رو برج 11, 99 گذاشتین تو رو خدا نتیجه رو بگووووووووو من الان پول ندارم پولم نمیرسه ولی میخام ...

تاپیک رو اگه با حوصله خونده باشی، نکات خوب و مهمی توش گفته شده ، دقیق گفتم که روش توکلی چیه، برام ممکن نیست که دوباره تکرار کنم، ممکنه اصلا جا بندازم بعضی چیزها رو

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
دکتر توکلی من رفتم باید حداقل ۵ ماه بری تا نتیجه ببینی هر ماه هم پول دکتر حدود ۴ ملیون هست حالا شما ...

فکر کنم شما همونی هستی که گفتی دکتر راضی نیست، بعد نظرت عوض شد، ممنون که اینجا فعال شدی، انشاءالله گل دخترت به قدی که میخوای برسه

ببین عزیزم اون پکیجی که دختر داداش من انجام داده تا ۴۰ سالگی طرف گفته نتیجه داره اگه بخوای بهت میدم ...

ممنون میشم، ورزشهارو برام بفرستی، یا اگه بشه همینجا بزاری ، البته اگه عکس هست، اگه فیلمه میدونم که نمیشه، اما بی صبرانه منتظر هستم برام بفرستی

دکتر توکلی من رفتم باید حداقل ۵ ماه بری تا نتیجه ببینی هر ماه هم پول دکتر حدود ۴ ملیون هست حالا شما ...

حیف دخترم ساعت خواب رو اصلاااااااااااا رعایت نمیکنه، به تازگی خیلی هم بی اشتها شده، باید ببرمش آزمایش بده بعد ببرم دکتر، مکمل بگیرم براش، شیطونه میگه برم پیش توکلی خودش، نمیدونم چیکار کنم بهتره، فعلا منتظر ورزشهای شما هستم

ممنون میشم، ورزشهارو برام بفرستی، یا اگه بشه همینجا بزاری ، البته اگه عکس هست، اگه فیلمه میدونم که ن ...

سلام عزیزم هم عکسه هم فیلم یعنی کار هایی که تو عکس باید بکنید تو فیلمم هست فرقی نداره و اینکه این ورزش هایی که میفرستم مال توکلی نیست این ورزش هارو شنیدم دکتری به نام فیلپ ساخته دکتره امریکایی هست دختر داداش منم ۷ سانت بلند شد شکر خدا