2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 285057 بازدید | 1603 پست
حیف دخترم ساعت خواب رو اصلاااااااااااا رعایت نمیکنه، به تازگی خیلی هم بی اشتها شده، باید ببرمش آزمای ...

پیش توکلی هم ببر ضرر نداره من دخترمو یک شنبه که بردمش دکتر گفت تو ۲۰ روز نصف نیم سانت بلند شده یعنی ۲/۵ میل ولی حالا نمیدونم راست گفته یا نه امیدوارم که واقعا راست باشه و بلند بشه تازگیا ی دستگاه جدیدم آورده شدن ۵ تا آیتم همشون باهم ۱ ملیون ۳۵۰ تومان خیلی قیمتش بالاعه کاشکی یکم منصف تر بود ولی چیکار کنیم که مجبوریم 🥲 من الان آمپول هورمون رشد دخترم که تو علمم ثابت شده ملیون ها دکتر ازش استفاده میکنن و هر ماه این آمپول ها یک سانت بلند میکنه قیمتش ۳ ماه با بیمه میخرم ۲ ملیون بدون بیمه هم ۸ ملیون هست ولی دکتر توکلی که کارش تو علمم ثبت نشده ۳ ماهش میشه ۱۰ ملیون خورده فقط امیدوارم که نتیجه داشته باشه واقعا 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من عکس هارو تو تاپیک میفرستم ویدیو هارو ایدی تلگرام بدید بفرستم چونکه حجمش بالاعه واتساپ نمیشه و اینکه پی دی اف یک کتاب هم هست که همه چی راجب درمورده قد نوشته بنظرم کتاب خوبی بود ولی خودم هنوز کامل نخوندم 

این تمرینات باید ۲۱ روز انجام دهند بعد از ۲۱ روز بقیه ورزش هارو اضافه کنن به تمرینات 

ببخشید اگه کیفیت پایینه سایت کیفیت اورد پایین وگرنه خود عکس ها کیفیت بالایی داشتن