من از کاربرای قدیمیه نی نی سایت هستم که تو قسمت متولدین سال 85، کلی فعال بودم و الان هم با بعضی از مامانای نی نی سایت دورادور در ارتباط هستیم، الان دیگه بچه هامون سال هشتمی هستن، یوزر پسوردم به مشکل برخورد تا الان به خاطر دغدغه خودم که افزایش قدم دخترام هست دوباره عضو شدم
کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
حیف دخترم ساعت خواب رو اصلاااااااااااا رعایت نمیکنه، به تازگی خیلی هم بی اشتها شده، باید ببرمش آزمای ...
پیش توکلی هم ببر ضرر نداره من دخترمو یک شنبه که بردمش دکتر گفت تو ۲۰ روز نصف نیم سانت بلند شده یعنی ۲/۵ میل ولی حالا نمیدونم راست گفته یا نه امیدوارم که واقعا راست باشه و بلند بشه تازگیا ی دستگاه جدیدم آورده شدن ۵ تا آیتم همشون باهم ۱ ملیون ۳۵۰ تومان خیلی قیمتش بالاعه کاشکی یکم منصف تر بود ولی چیکار کنیم که مجبوریم 🥲 من الان آمپول هورمون رشد دخترم که تو علمم ثابت شده ملیون ها دکتر ازش استفاده میکنن و هر ماه این آمپول ها یک سانت بلند میکنه قیمتش ۳ ماه با بیمه میخرم ۲ ملیون بدون بیمه هم ۸ ملیون هست ولی دکتر توکلی که کارش تو علمم ثبت نشده ۳ ماهش میشه ۱۰ ملیون خورده فقط امیدوارم که نتیجه داشته باشه واقعا
من عکس هارو تو تاپیک میفرستم ویدیو هارو ایدی تلگرام بدید بفرستم چونکه حجمش بالاعه واتساپ نمیشه و اینکه پی دی اف یک کتاب هم هست که همه چی راجب درمورده قد نوشته بنظرم کتاب خوبی بود ولی خودم هنوز کامل نخوندم