2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 269335 بازدید | 1596 پست
گفتم دو سانت بلند شده فعلاً دوبار پشت گوش انجام دادهو بین اونها یه بار حجامت عام،توی ۴۵ روز ۳ بار ا ...

سلام دخترت بلند شد قدش از 145 بیشتر شد دخترم کوتاهه خواهشا جواب بده عزیزم 

سلام دوستان نی نی سایتی من ،، اونایی که میخواین استخدام بشین پیج منو تو ایستاگرام فالو کنین، هر روز نکات و مطالب آموزشی میزارم، پیج من estekhdami139898 هستش، آگه مطالبم مفید بود لایک یادتون نره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفتم دو سانت بلند شده فعلاً دوبار پشت گوش انجام دادهو بین اونها یه بار حجامت عام،توی ۴۵ روز ۳ بار ا ...

کارهایی. ک کردی موثر بود یا ن خواهشا جواب بده

سلام دوستان نی نی سایتی من ،، اونایی که میخواین استخدام بشین پیج منو تو ایستاگرام فالو کنین، هر روز نکات و مطالب آموزشی میزارم، پیج من estekhdami139898 هستش، آگه مطالبم مفید بود لایک یادتون نره 
ورزشهای کششی به شدت توصیه میشه، اما ژیمناستیک رو هیچ اطلاعی ندارم، به طور عامیانه از بین مردم شنیدم ...

من داداشم از ۱۰ تا ۱۶ سالگی رفت فوتبال و هیج کاری مال قدش نکرد تو سن ۱۷ سالگی قدش ۱۸۵ بود درحالی که ژنتیک کوتاهی داریم بابام ۱۶۸ مامانم ۱۶۲ ابجیمم ۲۲ سالشه ۱۶۵ یعنی داداشم از هممون قد بلند تر بود بنظرتم علتش همین فوتباله چونکه با فوتبال گردش خون تو بدن اتفاق میوفته و برا قد خیلی موثره کلا تحرک داشتن زیاد مفیده در سن رشد و کودکی 

اینکه میگن فوتبال ضرر داره قطعا اشتباه هست ژیمناستیک حرکت هارو زیادی فشار بیارید باعث بسته شدن استخوان میشه طبیعی و بدون فشار زیادی انجام بدید فک نکنم ضرر داشته باشه 

نه، نتیجه کجا بود، الان 16 سالشه ، قد 158 !!!! یعنی جا داره 2 تا 3 سانت دیگه قد بکشه    

نازنین ساره من دختر داداشم با ی ورزش هایی تو ۵ ماه به قدش ۷ سانت اضافه کرد و دختر داداشم ۱۹  سن داشت ورزش هایی که میکرد ‌دکتر امریکایی به نام فلیپ اگه اسمشو اشتباه نگفته باشم درست کرده بود اگر ورزش هارو بخوای برات میگیرم رایگان میفرستم فقط تو دعا کن قد دخترم قدی که دوست داره بشه اگه ورزش هارو میخوای بهم بگو برات بفرستم تو تلگرامی وات ساپی چیزی چون ویدیو هم داره من ارزومه تمام دختر و پسر های قد کوتاه قدشون بلند بشه و کمکی که میتونم کنم اینه که این ورزش رایگان در اختیار بزارم به امید خدا انشالا همه قد بلند بشن 

قد 161 برای خانوم که خوبه، اونم تو سن 14 سالگی، یعنی حتما بازم رشد خواهی داشت، الهی دخترم 161 بشه قد ...

ای جانم چه از ته دل دعا کردید قشنگ مشخصه انشالا با ورزش هایی که من براتون میفرستم به ۱۶۵ برسه ۱۶۱ که خوبه فقط امید داشته باشیم و تو ذهنتون بگید قطعا دخترم بلند میشه و مطمن باشید میشه تو این سن هیچی بهتر ورزش براش نیست دیگه کار از دکتر و مکمل های دارویی گذشته ولی با ورزش مطمنم بالای ۵ سانت بلند میشه 

خانوم های گل اگه کسی پکیج ورزش خواست بگه رایگان در اختیارش میزارم توی ۵ ماه بالای ۵ سانت رشد خواهد کرد حتا بعد بلوغ 

ی دوتا ویدیو دیگم هست کلان دوتاشون باهم ۲۵ دیقه هستن از یوتوب هست اونم خیلی خوب جواب میده 

ولی اون پکیج دختر داداشم انجام داده تو ۵ ماه ۷ سانت بلند شده تو سن ۱۹ سالگی 

فقط کافیه روزی ۱ ساعت وقت برا ورزش بزارید بعد ۵ ماه نتیجه قشنگ مشخصه 

این پکیج از ۵ تا ۱۵ سانت آدم هارو بلند میکنه دختر داداش منم تو ۵ ماه ۷ سانت بلند کرد 

دختر خودمم دو هفته هست شروع کرده انجام بده تو ۱۴ یا ۱۵ روز نیم سانت بلند شده به امید خدا 

ی اسموتی هایی برا دخترم درست میکنم خیلی برا قد خوبه شیر و خرما عسل و کنجد و گردو اگرم خواستید یکم بستنی به طمع دلخواه بریزید فقط بستنی شکلاتی نباشه که مفید نیست 

خیلی طمع خوش مزه ای میگیره و هم خیلی مفیده 

دخترم ۱۳ سالشه قد ۱۴۷ 

۱۵ روز هست روزی نیم ساعت طناب شروع کرده داره میزنه و نیم ساعت بارفیکس و ۲ ساعت ورزش های کششی و اصلاحی

ایشالا می‌خواد ۶ ماه دیگه ۱۶۰ به بالا شده باشه 

راستی همراش قرص زینک فرانسوی و  قرص استوکر و ویتامین د۳ مصرف میکنه به تجویز پزشک 

دکتر توکلی هم ی ۲ ماه بردم دیگه رفتم ی شهر دیگه که خیلی به تهران دور بود دوباره برگشتم و نزدیک شدم به تهران دارم دوباره میبرمش دفعه قبلی که دو ماه رفته بود توکلی من فک کردم چند سانت بلند شده ولی چند روز پیش پرونده خوندم دیدم تو دو ماه ۱ سانت بلند شده و برا من حدود ۵ ملیون تموم شده بود !!!!! پول خیلی زیاد میگیره ولی خب دلم نمیخواد دخترم بزرگ شد تو حسرت قد بسوزه انشالا ۱۶۰ به بالا بشه  

راستی کسی اینجا با حجامت قدش بلند شد چون تو تاپیک دیدم چند نفر داشتن میگفتن درحال انجام هستن اگه بلند شده چند سانت و تو چندوقت و اگه تهران یا کرج بوده کجا بردتش ؟

ممنون میشم بگید 

سلام.ببخشید دوستانتون که فرمودید امپول زدند قدشون بلنده؟

دختر منم از سال ۹۹ تا ۱۴۰۱ زد ولی بگما اصلا منظم نزد ولی ی ۱  سال  پشت سر هم منظم زد استخون کمر دخترم که نزدیک باسن هست بزرگ شد وقتی قد بخواد بلند بشه اول استخوان اونجا بزرگ نیست  و همون ۱ سال  که منظم زد ۵ سانت و نیم حدودن قد کشید ولی بعد اون نا منظم زد امروز میزد میرفت تا برف های سال دیگه 🤣 

بنظرم اگه کسی ۲ سال منظم هر روز بزنه بلند میشه ولی دختر من منظم نزد الان ۹ ماهه دیگه کلان نمیزنه دوباره براش وقت دکتر فوق تخصص غدد گرفتم ببینم چی میگه اگه صلاح دید دوباره بزنه حتما این دفعه مجبورش میکنم بزنه چون مطمن بودم اگه این دو سال منظم میزد و تمام آمپول هاشو میزد حداقل ۸ سانت بلند شده بود باهاش الان بالای ۱۰ تا بسته تو یخچال دارم که نزده  تو هر بسته ۷ تا آمپول هست بخدا ملیونی هم پول میدم میخرم با بیمه برا ۳ ماهش شد ۲ ملیون ولی نمیزنه مشکل اینه 

۱۴ سال ۱۴۶ بود الان ۱۵۰

عزیزم ورزش هایی که انجام میده چیه و اینکه اگه اشتباه نکنم گفتید فقط قرص ال ارژانین ۶۰۰۰ میخوره و فقط با همینا تو ۲ ماه ۴ سانت بلند شد ؟ ممنون میشم بگی بخدا دخترم منم قدش کوتاهه ۱۳ ساله ۱۴۷ 

من قد خودمم ۱۷۱ هست ولی دخترم تو ۱۳ سالگی ۱۴۷ اصلا به ژن هم نیست فقط به داشتن برنامه غذایی خوب م نداشتن کمبود ویتامین هست و شب زود خوابیدن و ورزش کردن اگه به ژن بود دختر من بایا حداقل ۱۵۵ بود والا 

تازه من برادرم قدش ۱۸۵ بود یا ۱۸۸ درحالی که پدرم ۱۶۸ بود خودمم ۱۷۱ پس ژن اصلا مهم نیست البته بگما دایی و پدر بزرگ بلندی دارم دایی هام بالای ۱۸۵ بابا بزرگم ۱۹۵ شاید من و داداشم به اون رفته باشیم ولی قد خود مامانم ۱۶۲ قد اون یکی خواهرمم ۱۶۵ من و داداشم از همشون قد بلند تریم چونکه داداشم از ۱۰ سالگی تا ۱۶ سالگی فوتبال رفت خودمم از ۱۲ تا ۲۰ سالگی والیبال رفتم و عاشق خرما بودم پس اصلا ژن مهم نبود 

۹۵ درصد بچه هایی که بد غذا هستن و کم غذا میخورن و غذا خوردن با اشتیاق نمیخورن کوتاه قد هستن مثلا خود من همه چی میخوردم چاقم نبودم معمولی بودم کلاس هشتم قدم دیگه ۱۷۱ بود ولی خواهرم یکم بد غذا بود و تحرک هم نداشت قدش ۱۶۵ هست داداشمم که مثل خودم بود قدش بلند بود ماشالا 

درکل اگه بچه هاتون وزنشون به سنشون کمه حتما وزنشون نرمال کنید چون رو قد تاثیر داره الان دختر خود منم ۳۹ هست وزنش به سنش کمه باید ۴۵ بود