2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 268925 بازدید | 1594 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

https://surprise.ir/does-drinking-water-increase-height/

آب بهترین و مهمترین نوشیدنی جهان است. اگر آب کافی به بدن برسد، ماهیچه‌ها را تقویت کرده و در ادامه می‌تواند منجر به بلندی قد شما بشود. چراکه ۷۵ درصد ماهیچه‌ها هم از آب تشکیل شده است. اما بدون شک عوامل ژنتیکی تاثیر بسیار زیادی در میزان قد دارند.

اگر والدین شما قد کوتاهی دارند، الزاما دلیل قطعی در دست نیست که حتما شما هم قدی کوتاه خواهید داشت؛ چنانچه در خاندان شما کسانی هستن که قد بلندی داشته باشند، ممکن است که ژن بلندی قد نیز به شما رسیده باشد. معمولا در دوران بلوغ جهش قد در دختران و پسران رخ می‌دهد.

جهش قد در دختران از سن ۱۰ سالگی شروع شده و در ۱۴ سالگی به پایان می‌رسد.(غلط کرده، کی گفته، اصلا هم14سالگی به پایان نمیرسد    ) همچنین جهش قد در پسران در ۱۲ سالگی شروع شده در ۱۵ سالگی به اوج و ۱۹ تا ۲۰ سالگی به پایان می‌رسد. این اعداد ممکن است برای همه‌ی انسان‌ها یکسان و دقیق نباشد. نوشیدن آب سالم در دوران بلوغ می‌تواند تاثیر زیادی بر رشد شما بگذارد. با آب معدنی ۵ لیتری می‌توانید آب مورد نیاز ۲ روز خود را تامین کنید. هر جا که تشنه شدید حتما با آب سالم و گوارایی تشنگی خود را رفع کنید. بهتر است بدانید که آب انرژی بدن را  نیز افزایش می‌دهد.

تاثیر آب در افزایش قد آشکار است؛ چراکه آب هضم مواد‌غذایی را آسان می‌کند و متابولیسم بدن را افزایش و بدن را از مواد سمی پاکسازی می‌کند. میزان نوشیدن آب برای هر فردی بسته به موقعیت‌جغرافیایی، وزن، سن و آب و هوا متفاوت است. اما بطور میانگین هر فرد بزرگسالی باید بطور میانگین روزانه ۸ لیوان آب سالم بنوشد. توجه داشته باشید که افرادی که ورزش می‌کنند به آب بیشتری نیاز دارند. از طرفی در فصل تابستان به دلیل گرمای هوا تمایل انسان به نوشیدن آب بیشتر می‌شود.

تاثیر آب در افزایش قد آن هم در دوران بلوغ بسیار زیاد و حیاتی است. ۶۰ درصد وزن و بیشتر اندام‌های بدن از آب تشکیل شده است. دسترسی و نوشیدن آب سالم در دوران بلوغ هم در دختران و هم در پسران می‌تواند در رشد قد آن‌ها تاثیر جدی بگذارد. اگر تمایلی به نوشیدن آب ندارید، آب را با زعفران، لیمو، نعنا و یا هر میوه‌ای که دوست دارید، طعم‌دار کنید؛ چراکه آب جایگزینی ندارد و بهترین نوشیدنی برای بدن ما است.

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
شاید دو سانت بیشتر ، اما هنوز هم قد منم نشده حتی 160 بشه راضیم

ورزشم که نمیکرد پس چطور بلند شد؟ من بلند نشدم 

Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!
ورزشم که نمیکرد پس چطور بلند شد؟ من بلند نشدم 

ببین متاسفانه ژنتیک حرف اول و آخرو میزنه، حالا ممکنه مستقیم به پدر مادرمون ربط نداشته باشه و ژن چند نسل قبلتر هم تأثیر گذاره، اولا گفتم که اصلا هم قد من نیست، اما شاااید، شاید دو سانت بیشتر شده باشه، آخرین بار مطب توکلی گفته بود 157  اما مطب طب سنتی باوجود اینکه چند ماه بعد رفته بودم گفت 155!!!! االان هم تغییر محسوسی نداشته، برای بهار که میخوام ببرم حجامت، تو مطب همون دکتر دوباره اندازه خواهم گرفت

استارتر عزیز سلام تروخدا اگر راهی برای قد بلند شدن پیدا کردی به من هم بگو دخترم متولد نیمه اول مرداده هشت ماهس و لاغر و قد کوتاه الان دومه اما قدش 117/5 وزن بد نیست هرچی دکتر بردم جواب نگرفتم هورمونم باباش نمیزاره هر بچه ای میبینم از غصه داغون میشم همه از بچه من بزرگترن همکلاسیاش همه بالای 122

خدايا  اين عزّت  است كه بنده تو باشم، و برايم اين افتخار كافى است كه تو پروردگار من باشى

ببین متاسفانه ژنتیک حرف اول و آخرو میزنه، حالا ممکنه مستقیم به پدر مادرمون ربط نداشته باشه و ژن چند ...

مادرم قدش بلنده بابامم متوسط 

Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!
استارتر عزیز سلام تروخدا اگر راهی برای قد بلند شدن پیدا کردی به من هم بگو دخترم متولد نیمه اول مرداد ...

سلام، باید وقت بزاری نظراتی که دیگران تو این تاپیک گذاشتن خوب بخونی، مطلب جدید و پنهانی ندارم و بعدش هم دعای خیر و یه صلوات برای شادی روح مادرم

من تو ۲ ماه فک.کنم ۳ سانت نتیجه.گرفتم شاید هم بیشتر الان دو سه هفته اس قد نگرفتم

کار خوبی میکنی، دیگه زیادی قدت رو اندازه نگیر، بزار چند ماه یکبار قد بگیر

[QUOTE=222809224]توضیح میدی اون ورزش کششی رو چطور انجام میدی؟[/QUOدستامو میگیرم بالا جوری که کمرم به ...

میشه اکر برنامه هست آدرس بچیا عکس بدی یا عکس از این ورزش خواهش میکنم دخترم خیلی کوتاهه قدش غصه میخورم من

خدايا  اين عزّت  است كه بنده تو باشم، و برايم اين افتخار كافى است كه تو پروردگار من باشى