2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 268990 بازدید | 1595 پست
برنامه نیست اکه میخواین یه برنامه دارم عالیه اگه خواسیتن عکس داروهامو بفرستم

آره حتما، حتما برنامه یا عکسی داری بفرست همه بتونن استفاده کنن، خیلی عالی میشه، ممنون ازت

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امیدوارم به جز نفراتی که تو صفحه اینستاگرامش از افزایش قد میگن اینجا هم کسی باشه که از نزدیک تجربه ک ...

دکتر اسماعیل توکلی اول میاد مشکلات ارتوپدی حل میکنه ۹۹ درصد مردم جهان مشکلات ارتوپدی دارن و با حل مشکلات ارتوپدی استخوان ها از خم بودن در میان و همین ۳ سانت به قد اضافه میکنه بعد اونم بقیه اضافه افزایش قد ها بخاطر ورزش و برنامه تغذیه هست و طب سوزنی وگرنه اون پکیج دستگاه هیچ تاثیری نداره فقط برا پول هست ولی درکل من دخترم یک ماهه میرم نیم سانت بلند شده و رشد دختر من خیلی کمه بازم تو این یک ماه خیلی خوبه نیم سانت بلند شده چون دختر من هر۶ ماه نیم سانت بلند می‌شد 

دکتر اسماعیل توکلی اول میاد مشکلات ارتوپدی حل میکنه ۹۹ درصد مردم جهان مشکلات ارتوپدی دارن و با حل مش ...

اینام جان خیییلییی ممنون که تجربیات خودت را از دکتر توکلی اینجا بازگو کردی، خیلیها هستن که آرزوشون افزایش قد هست و در به در تو سرچ اینترنتی دنبال نظرات مختلف هستن، من خودم که هر دکتری بخوام برم حتما اسمش رو سرچ میکنم و نظرات رو میخونم، باز هم ازت خیلییی ممنونم، عزیزم، توکلی بعدا اسکن از ستون فقرات رو توی لیست کاراش اضافه کرد، اون اوایل که میرفتم اصلا نداشت این کارو، بعد یه پسره پررو اومده بود که کارش این بود، که خداروشکر الان گویا اون پسر پرروئه رفته ویه خانم اسکن ستون فقرات رو انجام میده

دکتر اسماعیل توکلی اول میاد مشکلات ارتوپدی حل میکنه ۹۹ درصد مردم جهان مشکلات ارتوپدی دارن و با حل مش ...

شما رژیم غذایی هم ازش گرفتی؟ چقدر هزینه کردید برای رژیم غذاییش؟

میشه لطفا بگی دختر گلتون چند سالشه و قدش چقدر هست؟ 

اتفاقا اینقده مستاصل شدم که داشتم فک میکردم دخترمو ببرم پیشش، هر هفته دستگاه استفاده کنم تا فرصت رشد رو از دست ندم، آخه 15 سالش تمومه، اما الان دارم فکر میکنم که بیفایدست، راه دور، هزینه زیااد، ...  

خدای من این خیلییی کمه نه ماهه حداقل باید پنج سانت قد میکشید پس رو من که ۲۰سالمه فک کنم اصلا اثرنکنه ...

ببخشید پیش توکلی رفتید خوب بود؟ چقدر قد کشیدید و بعد  ۱ سوال مهمه روز اولی که رفتید گفت چقدر قد میکشید

سلام عزیزم من ازش برنامه گرفتم البته من 32 سالم هست 2_3 هفته بیشتر انجام ندادم بعدش وقفه افتاد دوبار ...

سلام خوبید ببخشید چقدر رشد داشتید و راستی روز اولی که رفتید گفت چقدر  قد میکشید ممنون

گفتم اگه عکس باز نشه، متنش بمونه به یادگار برای همیشه، اگه میخواین قد بچه هاتون بلند شه بهشون قهوه ندین، یا اگه میدین کافی دکف(احتمالا دکافیین یا همون بدون کافیین)بدین، اونم مثلا هفته ای یکی دوبار، نتیجه گیری من اصلا بچه ها قهوه، نسکافه و هرچی از اون خونوادست نخورن

و اینجا توضیح  داده که کافیین باعث تداخل در جذب کلسیم از روده میشه و متعاقب اون کلسیمی که برای رشد استخوان لازم هست کمتر در دسترس استخوان قرار میگیره، همچنین مصرف قهوه باعث افزایش ریسک پوکی استخوان میشه، منبع مطالب هم معلومه تو عکس از کدوم پیج تو اینتسا برداشتم

سلام نازنین جان دستت درد نکنه گلم با این تاپیک مفیدت همه پست هارو از صفخه اول خوندم تااینجا ایشالله دختر گلت هم قدش بلندمیشه

تنهايي خيلى باارزشه   چون خالى از آدماى بى ارزشه