من از کاربرای قدیمیه نی نی سایت هستم که تو قسمت متولدین سال 85، کلی فعال بودم و الان هم با بعضی از مامانای نی نی سایت دورادور در ارتباط هستیم، الان دیگه بچه هامون سال هشتمی هستن، یوزر پسوردم به مشکل برخورد تا الان به خاطر دغدغه خودم که افزایش قدم دخترام هست دوباره عضو شدم
کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
با دخترت حرف بزن بهش بگو بزرگ شدی همه قدشون بلند وقتی با دوستات میری بیرون اونا بلند هستن تو کوتاه هی بهش بگو منم یه مدت واسم مهم نبود تا مادرم باهام حرف زد
سلام استارتر محترم. متاسفانه منم همین مشکلو دارم. دخترم سیزده سالشه، متولد ۸۷ هست، قدش همین حول و حوش ۱۵۵ هستش. خیلی ناراحته و غصه میخوره. اکثر همکلاسی هاش ازش بلند ترن... سال پنجم که مدرسه ها حضوری بود، خیلی با قد بلندای کلاسشون تفاوت قدی نداشت و در حد چهار پنج سانت بود و اونم فقط چند نفر بودن که ازش بلند تر بودن اما حالا به گفته ی خودش اونایی که ازش کوتاه تر بودن هم ازش بلند تر شدن... بخدا خودم کلافه شدم نمیدونم چیکار کنم. اشتباه کردم اونموقع که پریود شد نبردمش دکتر، فکر میکردم رسد میکنه چون اونموقع قدش خوب بود... یازده سال و نیم پریود شد و الان سیزده سال و سه ماهشه... به نظرتون امیدی هست که قدش بلند تر بشه؟؟؟
سلام استارتر محترم. متاسفانه منم همین مشکلو دارم. دخترم سیزده سالشه، متولد ۸۷ هست، قدش همین حول و حو ...
آره چرا که نه، تجربیات خودم و دیگرانو بخون و به کار ببر انشاءالله که بچه هامون همه خوب رشد کنند. حجامت هم ضرر که نداره هیچ ایشالا کلی فایده داشته باشه، خوبه خودش متوجه هست پس برای برنامه غذاییش، ورزش و ساعت خواب امیدوارم کلی همکاری کنه
من ۱۵۲ بودم ۲ روز پیش که متر کردم شما ۱۵۳ مامانم هی میگه بیا وایسا پیشم ببینم اندازم شدی تا همین یک ...
آفرین دختر با اراده ، ایول، حواست هست روزی چند لیوان آب بخوری؟، تخم بلدرچین چطور، اصلا برنامه ای که فرستادم رو دیدی؟ حتما کنارش اونارو هم رعایت کن و زود بخواب