2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 268925 بازدید | 1594 پست

اول اون پکیج رو که گرفتم میگم از شوشتر گرفتم عطاری خانه سلامت خانم زرکوش خب یه شربت بود نیم ساعت قبل از غذا یه کپسول هم داد ۸ تا ۱۵ سانت و یه چیزی هم داد مث پودر هست همه چی توشه با اب قاطی میکنم میخورم الان تقریبا ۲ سانت افزایش داشتم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من الان قدم ۱۵۲ هست شاید هم ۱۵۳ باشه

من هر روز این کار ها رو انجام میدم

دو تا برنامه ورزش نصب کردم هر دو عالی هستن که وقتی اون ورزش ها رو انجام میدم بدنم احساس راحتی میکنه و همه ی ورزشاش کششی هستن همه نظر ها رو هم که خوندم درباره یرنامه همشون.گفته بودن.که قدمون رشد کرده اگه خواستین بگین عکس برنامه ها رو بزارو

حساب کردم قد پدرش اگه ۱۷۵ باشه دخترت  نیم۱۶۱ در میاد اکه قد پدرش ۱۸۰ باشه قد دخترت ۱۶۴ نیم در م ...

مرسی مهربونم، اما این فرمولا خیلیی دقیق هم نیست، همیشه استثنا داره

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
من الان قدم ۱۵۲ هست شاید هم ۱۵۳ باشه من هر روز این کار ها رو انجام میدم دو تا برنامه ورزش نصب کردم ...

آفرین به پشتکارت، شبها به موقع میخوابی؟ ساعت خوابت چنده؟

بعد هم قد شما بلنده قد پدرشون هم بلنده نگران نباش

ممنونم، دختر خوبم دکتر توکلی به خوردن آب زیاد خیلی اهمیت میداد، حتما آب زیاد بخور ، بقیه دستورات غذاییش رو هم تا جایی که میتونی رعایت کن، انشاءالله شما هم به قد دلخواهت برسی

خانم نازنین ساره قد خودت و همسرت رو بگو 

من 161 همسرم هم 179 هست- ایکاش پشتکار شمارو ، دختر منم داشت، هیچکدوم از داروهای طب سنتی رو نخورد، بقیه تقویتها رو هم اذیت میکنه، ال آرژنینش نصف نشده مونده دیگه نمیخوره، تا مدرسه نرفته بود میگوف قدم خیلی هم خوبه از وقتی رفته مدرسه برا امتحانا میگه مامان، همه دوستام رو سربالا باید ببینم

عکس دستگاههای دکتر تولکی رو گرفته بودم یه بار هم اینجا گذاشتم ایکاش کسی میدونست کارشون چیه، بیخودی کلی پول میگیره، خیلیی گرونه استفاده از دستگاههاش