من از کاربرای قدیمیه نی نی سایت هستم که تو قسمت متولدین سال 85، کلی فعال بودم و الان هم با بعضی از مامانای نی نی سایت دورادور در ارتباط هستیم، الان دیگه بچه هامون سال هشتمی هستن، یوزر پسوردم به مشکل برخورد تا الان به خاطر دغدغه خودم که افزایش قدم دخترام هست دوباره عضو شدم
کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
سلام خانم که میخوای دخترت از ۱۵۵ به ۱۶۰ برسه من راه حلش رو میدونم خودم هم نتیجه گرفتم لطفا دعوت یه د ...
قد ۱۵۵خیلیم خوبه که بنظر من برا یه دختر عالیه هم بی بی فیس هم اینکع اگر شوهرش زیاد قد بلند نشد اوکیه اگرم بخواد مجلسی بره میتونه هرچقدر کفشش پاشنه بلند باشه بپوشه پونزده سانتی بپوشه تازه میشه صدوهفتاد خیلی از قد بلندا افسوس پاشنه بلندو دارن👌🏻👌🏻
قد خانواده همسرم خیلی بلند نیست استخون بندی پسرم به اونا رفته انقدر دلم شور میزد ولی الان که ۱۸سالشه قدش خوب بلند شده فقط هم بنظرم بخاطر این بود که تو ۱۳ ۱۴سالگی بردمش طب سنتی بادکش افزایش قد انجام دادم البته همون سن کلاس بسکتبال هم میرفت که باعث شد بهتر نتیجه بگیریم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
عزیزم، ما آدما اغلب این مدلی هستیم، چیزی که داریم قدرشو نمیدونیم، مطب برای افزایش قد که میرفتم، مورد دیدم با سن و قد شما ، مادرش از این دکتر به اون دکتر، باز هم برای افزایش قد بود، باورم نمیشد، البته دخترش بسکتبال کار میکرد!! قدت عااالیه، آرزوی خیلیی هاست، لذتشو ببر- شاد بودن هم یه هنره، مشکل از قدت نیست....
قد خانواده همسرم خیلی بلند نیست استخون بندی پسرم به اونا رفته انقدر دلم شور میزد ولی الان که ۱۸سالشه ...
چند بار حجامت کردید؟ من سال گذشته بهار بردمش، دیگه تو این فصل سرما نرفتم، قصد دارم دوباره بهار ببرم، من یادم میره بادکش انجام بدم براش، بادکش تو مرکز انجام میدادید یا خودتون تو خونه؟ بادکش رو چندبار؟
من فقط بادکش کردم کمرش رو شاید دو سه بار کلا سالی یک بار به دکتر طب سنتی بگی بادکش افزایش قد ...
عزیزم، ماشاءالله ، خدا حفظش کنه، به من تو مطب بادکش گرم یاد داد که چطور انجام بدم، دستگاه بادکش سرد هم گرفتم، یه بار بادکش گرم تو مطب انجام داد که خیلی سریع برش داشت گوف خونه انجام بده براش، خونه فقط یه بار بادکش گرم کردم ، دو سه دفعه هم سرد، دیگه بعدش وقت نداشتم، اصلا یادم رفت انجام بدم
اصلا استرس نداشته باش سالی یکبار ببر همون جا خودشون یه بار کمرش رو بادکش گرم بزارن قد دخترت الا ...
آخرین بار که مطب قد گرفت دکتر طب سنتی گفت 155 در صورتیکه دکتر توکلی چند ماه قبلش گفته بود 157!!!!! دیگه تو این یه سال قد نگرفتم ، فقط میگم بیا کنار من ببینم هم قدم شدی!!!!! که هنوز هم قد من نیست من حدودای 161 هستم، حداااقللل 4 سانت از من کوتاهتره
عزیزم، شما هم درست میگی، هیچ اشکالی نداره قد 155 یا حتی کوتاهتر، هنر لذت بردن از داشته هامون خیلی وا ...
درست میگید منم عاشق قدمم همین۱۵۵چون بعضی جاها دیدم اقایون ۱۷۰ یا۱۶۸خورده ای قدشونه خانماشون به مشکل بر میخورن سر کفش پوشیدن پشنهاد میکنم برا قد بلند کردن دختراتون عجله نکنید
[QUOTE=153171752]دخترم 14 سالشه و قدش 155، خودم 160، پدرش 175 شاید هم 180[/QUOTE سلام دخترتون قدش ب ...
اینارو صفحه قبل نوشته بودم، دوست ندارم مطلب تکراری بگم(آخرین بار که مطب قد گرفت دکتر طب سنتی گفت 155 در صورتیکه دکتر توکلی چند ماه قبلش گفته بود 157!!!!! دیگه تو این یه سال قد نگرفتم ، فقط میگم بیا کنار من ببینم هم قدم شدی!!!!! که هنوز هم قد من نیست من حدودای 161 هستم، حداااقللل 4 سانت از من کوتاهتره)