2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 268878 بازدید | 1594 پست

سلام، منم مادر یه دختر 8 سال و 9 ماه هستم، همشه بخاطره اینکه دخترم از همه کوتاه‌تر بوده بعذ از هر مهمونی و رفت و آمد افسردگی گرفتم،چند سال پیش سن استخونی گرفتیم ک گفتن یک سال و خورده ای عقبه همیشه خیالم راحت بود ک خوبه دیر تر بلوغ میشه،،،،، جدیدا دخترم رفته بود حموم ک یکدفعه گغت مامان موی زیر بغل در آوردم وقتی اینو گفت انگار قلبم کنده شد دیگه از اون موقع کارم شده گریه وسواس شدید گرفتم هر وقت میره حموم و میخوام لباس تنش کنم واقعا نگاه میکنم ک موی زیر بغل درآورده دقیقا تا سه چهار روز کارم گریه است، چون تنها امید من برا قدش دیر بلوغ شدن بود ک اون هم هیج،،، شوهرم ب هیچ وجه کمک نمیکنه ب هیچ وجه،میگه هر چی خدا داده و این دکتر ها میخوان هورمون بدن یا امپول بزنن برا عقب بردن بلوغ  خودم هم یه زن خونه دارم ک درآمدی از خودم ندارم، دیگه از شدت استرس خدا میدونه تپش قلب گرفتم، حالا چند روز پیش گشتم تو ایستا دکتر توکلی و پیدا کردم آنلاین ویزیت شد 60 تومن. بعد چند روز جواب داد، چیزی خاصی نگفت گفت کوتاهی شدید داره سرییع بره متخصص، بعد گفتش ک وزن کمی داره، اینو ک شنیدم یکم شک کردم، آخه دخترم درسته نسبت ب هم سن و سال های خودش وزنش کنه، اما نسبت ب قدش اصافه داره و همیشه چربی‌ش بیشتر بوده، طوری ک گفتم رژیمش بدم چربی حذف کنم ،،بعد دکتر گفتش  100 تومن بعدی و واریز کنه تا رژیم بدم اینو ک شنیدم زیاد خوشم نیومد زدم تو نت ک این پست و پیدا کردم 

سلام دوستان نی نی سایتی من ،، اونایی که میخواین استخدام بشین پیج منو تو ایستاگرام فالو کنین، هر روز نکات و مطالب آموزشی میزارم، پیج من estekhdami139898 هستش، آگه مطالبم مفید بود لایک یادتون نره 

نظرات و کامل خوندم مرسی از این همه تجربه هات ک در اختیار مون گذاشتی نمیدونی چ حالی بودم ک این پست و پیدا کردم آخه میدونی من خودم 153 شوهرم 165 ، خواهر شوهران همه کوتاه، فکر کن 145 هم دارن،،، من ب 155 راصی هستم، فقط 150 ب پایین نشه خیلی زشته،،، دخترم همیشه روی منحنی آخر بوده

😭😭😭😭😭😭 تصمیم گرفتم یه دکتر خوب ببرم ک اول کمبود ویتامین هاش و چک کنه و دارو بده، با توجه ب اینکه شوهرم ب هیج وجه برا امپول هایی ک بلوغ و عقبم میندازه موافق نیست گفتم ولش کن فعلا غدد نمی‌برم 

ورزش آنلاین هم ثبت نامش کرذم ک دقیقا همون عکس هایی ک گذاشته بودی همون ها رو براش فرستادم،،،، گفت بادی فلکس ب دردش میخوره،،،، نمیدونم در موردش اطلاعی ندارم ولی یه چیزی شبیه ژیمناستیکه ک بیشتر حرکات کششیه

حالیه من خودم 13 سالگی پریود شدم، اصلا انتطارش و نداشتم، راستی اول کرونا یه سری آزمایش خون داد برا بلوغ، ک گفتن ن بلوغ نشده هنوز 

سلام دوستان نی نی سایتی من ،، اونایی که میخواین استخدام بشین پیج منو تو ایستاگرام فالو کنین، هر روز نکات و مطالب آموزشی میزارم، پیج من estekhdami139898 هستش، آگه مطالبم مفید بود لایک یادتون نره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نظرات و کامل خوندم مرسی از این همه تجربه هات ک در اختیار مون گذاشتی نمیدونی چ حالی بودم ک این پست و ...

بهترین تصمیم رو گرفتی، هر دکتر معمولی هم باشه میتونه تقویتی لازم رو براش تجویز کنه، اساس کار توکلی، همون برنامه غذایی هست که دو نوبت برنامش رو که بابت هر کدوم 100 تومن میگیره، اینجا گذاشتم، بعدش داروهای مکمل(ال آرژنین، زینک، آهن، فولیک اسید، کلسیم و مولتی ویتامین و ...) و در نهایت ورزشهای کششی که بابت هر 4 تا عکس کلی پول میخواد. تو گوگل سرچ بزنی بهترشو میتونی پیدا کنی مهم اینه که پشتکار داشته باشن و مرتب انجام بدن، و ساعت خواب هم که یه فاکتور خیلییی مهمه، البته ناگفته نماند کلی پول بابت هر جلسه دستگاه هم میگیره، که اطلاعاتم در مورد اونا دقیق نیست، من دخترم رو شاید 4 یا 5 جلسه بردم ولی هنوز هم قد خودم حتی نشده، الان دیگه دخترم 15 سالشه

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
سلام، منم مادر یه دختر 8 سال و 9 ماه هستم، همشه بخاطره اینکه دخترم از همه کوتاه‌تر بوده بعذ از هر مه ...

خوشحالم که گفتید مطالب این تاپیک به دردتون خورده (اگه دوست داشتید برای شادی روح مادرم فاتحه بخونید)

تصویری ویزیت کردن؟ چطور متوجه اضافه وزن نشده؟

خدا بیامرزه مادرتونو عزیزم ،، ن تصویری نبود، منشیش گفت عکس دندوناش و ناخوناش و قد و وزن و بفرست، اصلا هم چیزی در مورد دندوناش نگغت، آخه اگه میخواست بر اساس دندوناش بگه سن بلوغه، می‌گفت خیلی دیر میشه، آخه تازه دندوناش دارن می افتن، دقیقا 8 سالگی اولین دندونش افتاد و الان 4 تا دندون اصلی داره،،،،، خلاصه دکتر بعد 5 روز وویس فرستاد ک گفت وزنش کمه، پازسال ک خانم ورزششون خواست ک قد و وزن بفرستیم وزنش از همه بیشتر بود و قدش کوتاه‌تر، از کلاس اول هم چزبیش زیاد بود،، منم بابت همین شک شدم دیگه اومدم تو نت تحقیق کردم، الان کلاس آنلاین ثبت نام کردم خداروشکر همه حرکات کششی امروز اولین جلسه اس بود ولی خیلی اذیت شد و گفت دیگه نمیخوام شاید مربیش خوب نبود نمیدونم یهو همه حرکات سخت و تمرین کرد، ولی باز خوشحالم ک حداقل یه کاری دارم براش میکنم، 8 سال دست رو دست گذاشتم هیچ کاری نکردم بخدا از خدامه 155 بشه 

فقط یه سوال عزیزم میگم این ورزش ها رو دکتر گفته روزانه انجام بدن؟؟؟؟؟ 

خدا بیامرزه مادرتونو عزیزم ،، ن تصویری نبود، منشیش گفت عکس دندوناش و ناخوناش و قد و وزن و بفرست، اصل ...

عزیزم بیخودی خودتو سرزنش نکن، والا من که از اول تو مطب دکترای مختلف بودم، هم اتفاق خاصی نیافتاد، شما با توجه به مشخصات خانوادگی هم که گفتید کارتون رو سخت تر کرده، بعد دخترتون خیلی از دخترم  کوچیکتره، امیدوارم شرایط رو درک کنه و همکاری کنه باهاتون تو خوردن داروها، رژیم غذایی و مخصوصا ورزش و خواب، دختر من که متاسفانه اصلاااا همکاری خوبی نداشت، تازه دیروز اولین امتحان حضوری تو مدرسه بوده، میگه مامان، همکلاسیهام همشون چقده دراز شده بودن، تازه متوجه تفاوتش شده!!!

فقط یه سوال عزیزم میگم این ورزش ها رو دکتر گفته روزانه انجام بدن؟؟؟؟؟ 

بله روزانه، شاید اگه یه نوبت صبح یه نوبت عصر هم بتونه ورزش کنه بهتر باشه، قبلا پیج اسماعیل توکلی رو فالو داشتم، تو استوریش گفته بود بهترین زمان برای ورزش چه ساعتی هست، تو گوگل هم میتونی سرچ کنی، اما این وروجکا ورزش کنن حالا ساعتش رو شاید بشه چشم پوشی کرد

عزیزم بیخودی خودتو سرزنش نکن، والا من که از اول تو مطب دکترای مختلف بودم، هم اتفاق خاصی نیافتاد، شما ...

دیگه نمیتونم همش عذاب وجدان دارم، آره همین کرونایی لعنتی خیلی کارمون و سخت کرده، بنطرم دخترت و باله غیرحظوری ثبت نام کن، میدونی من خیلی حرف شنیدم از خانواده شوهرم ک مثلا فلانی ب بچش میرسه و همش از قد و هیکل بچه های دیگه تعریف کردن حتی جلوی دخترم، خیلی بدم میاد، چند بار هم شنیدم گفتن شوهر گیرت نمیاد،مثلا ک غذا بخوره،،،، منم بشون تذگر دادم ک اینجوری بش نگن، این در آینده روش تاثیر میزاره و اعتماد ب نفسش و از دست میده،، حالا بازم نوه گیرشون اومده ک خیلی کوتاه هستن دو تاشون چون پدرشون هم قد کوتاه بوده، یکم کمتر گیر میدن، دیگه فهمیدن ژنتیک خیلی موثره

حالا خداروشکر با ورزش یکم خیالم راحت شده حداقل کاشکی علاقه مند بشه ک در آینده هم همش ورزش کنه 

نمیدونی حرکات کششی چقد سخت هستن ک تو کلاس باهاش کار میکنه چون ب ورزش عادت نداره و با گریه انجام میده همش هم بام دعوا میکنه این چ کلاسی بود 

یعنی اگه کلاس نبود عمرا من میتونستم باش کار کنم 

سلام خانم که میخوای دخترت از ۱۵۵ به ۱۶۰ برسه من راه حلش رو میدونم خودم هم نتیجه گرفتم لطفا دعوت یه د ...

خوب اینجا بگو که بقیه هم استفاده کنن.تمام کسایی که میان تو این تایپک  دنبال راهی برا ی افزایش قد خودشون یا اطرافیانشونن

نمیتوانی به عقب برگردی وشروع را عوض کنی،از جایی که هستی آغاز کن وپایان را عوض کن

اینا خلاصه برنامه غذایی هست ، اونایی که توصیه شده خورده بشه، اونایی که نباید خورده بشه، رو قبلا نوشتم ، راستی با سرچهای گوگل، شلغم هم جزء خوراکیهای مفید برای افزایش قد هست