2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 268878 بازدید | 1594 پست
سلام نازنین ساره جان،قبلا تاپیکتون رو خوندم،دیدم دوباره به روز رسانیش کردین،من دوم راهنمایی قاعده شد ...

متاسفانه دختر نازک نارنجیه من میگه توپ والیبال سنگینه دستام درد میگیره، !!!!  اصلا والیبال دوست نداره، اما گفتم شاید ثبت نامش کردم خوشش اومد، که زد سروکله کرونا پیدا شد و باشگاهها بسته شدن. البته بدمینتون بازی میکنه ، اونم نسبتا پرشیه

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
عمه ام  همیشه عصرا ماست با دارچین میخوره هم قدش بلنده هم خیلی خوشگله هم انرژی ش زیاده

ماست با دارچین اصلا نشنیده بودم، چه جالب

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه دختر نازک نارنجیه من میگه توپ والیبال سنگینه دستام درد میگیره، !!!!  اصلا والیبال دوست ...

بچه های الان خیلی نازک نارنجی و حساس شدن،کسی به ما کاری نداشت ما خودمون درس خوندیم،رشد کردیم،قد کشیدیم،الان دختر من از نوزادیش من و به خاطر غذا خوردنش اذیت کرده،یکسالی بود به خاطر فوت مادرم دیگه حوصله نداشتم به نسبت قبل کمتر کاریش داشتم ولی با دیدن تاپیک شما تحریک شدم دوباره دارم تلاش می کنم،به نظر میاد خدا بخواد داره طبق برنامه پیش میره،از شما به خاطر تلنگری که زدید و مطالب مفیدتون ممنونم،دعاتون می کنم،انشاء الله خودتونم به هدفتون برسید،و قبل از هر چیزی خودتون و خانواده تون سلامت باشید

من به دعای دیگران در حق خودم اعتقاد دارم،اگه دعام کردی و برام صلوات فرستادی یا آیت الکرسی خوندی لایکم کن،تا منم دعات کنم مهربون،برات آرزوی عاقبت بخیری و حاجت روایی دارم 
من اشتباه نوشتم مظاهری، ضیاءالدین مظهری درسته، بله پیش اون رفتم، ... منم به حجامت امیدی ندارم، اما ی ...

بله من خیلی دوست دارم حجامت ساقین رو انجام بده ولی فکر نمیکنم راضی بشه .خیلی هم نمیشه اصرارش کرد بدتر لجباز میشن .

خواهش میکنم از گوگل تقویم حجامت سرچ کنین،همه رو توضیح داده آره خداروشکر از چند روز پیش یه سانت دیگ ...

عزیزم نمی‌دونید با حجامت تا چند سالگی احتمال افزایش قد هست .

در خانم ها و آقایون

سلام وقت بخیر 

من تازه این تاپیک دیدم نتونستم‌کامل بخونم . دخترم از ۶سال و ۸ ماه سینه هاش سفت شد و با نگرانی دکتر بردم عکس و سونو و ... انداخت دکتر کم‌کاری خفیف تیرویید داره که از سه ماه قبل علایم قرص خورد یکسال هم بود خودم اخساس کردم افزایش قد چندانی نداره

یه دکتر غدد دید عکس مچ دست گفت یکسال عقبه ولی دکتر علاییی میگفت ۸ ماه جلوتر هست نفهمیدم کدام درست گفتن ولی تو سونو خوب بود 

گفت برو۶ ماهه دیگه رفتم دکتر علایی دخترمو بردم سینه چک کرد یعنی نگاه کرد گفت خداراسکر سینه صاف شده الیته هیچ وقت خیلی بدجسته نبود

نگران قددخترم هسم الان ۷ سال و ۴ ماهشه و قدش ۱۲۳ هست متاسفانه 

خودن ۱۶۵ و همسرم ۱۷۸ 

کمک کنید 

مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما               غافل از این که خدا هست در اندیشه ما 
سلام وقت بخیر  من تازه این تاپیک دیدم نتونستم‌کامل بخونم . دخترم از ۶سال و ۸ ماه سینه هاش سفت ...

سلام باران جان، چقدر نظر دکترا متفاوت بوده، یکی گفته یه سال عقبه اون یکی گفته 8 ماه جلوست؟!!! مگه میشه این همه تفاوت، نکنه شما اشتباه شنیدی  اگه اینطوره نشون یه دکتر سوم هم بده اگه ممکنه، بعضی از عکسای مچ دست خودشون تفسیر به فارسی هم دارن، اونجا چی نوشته بود؟ من یادم نیست دخترم هفت سالش بود قدش چقدر بود فقط میدونم از همه همکلاسیهاش ریزتر بود توی کلاس  نگران نباش هنوز به سن بلوغ نرسیده، قد اصلی حدود 9 سالگی هست که یهو رشد میکنن، اما باتوجه به مشکل تیروئید هم که گفتی داره، حتما تحت نظر دکتر باشه بهتره، به یه دکتر هم اکتفا نکنی بهتره، زیر نظر دکتر مکملهای لازم برای رشدش رو حتما از الان شروع کن، یه رژیم غذایی هم من توی همین تاپیک گذاشتم اونو هم بخون و تا حد ممکن براش رعایت کن، انشاءالله حداقل هم قد خودت بشه، برای منم دعا کن دخترم لااقل هم قد خودم بشه

سلام ممنون نازنین ساره که تجربیاتت رو گذاشتی ان شاءالله بچه هامون عاقبت بخیر و خوشبخت باشن، منم درگیر بلوغ و رشد دخترم هستم نه ساله هست، سینه ش جوونه زده و چندتار زیربعلش مشخصه

دکتر غدد بردم گفت طبیعیه یکی دوسال دیگه پریود میشه، هیچی هم نداد، الان قدش ۱۳۰هست چون ژنتیک کوتاهی داریم میخوام پیگیرش باشم، حجامت عام قبلا براش انجام می دادم خداروشکر مقاومتش دربرابر بیماریها عالی بوده ولی

یه خانم طب سنتی بهم گفت حجامت قد پشت گوش هست! هنوز انجام ندادم براش 

سلام ممنون نازنین ساره که تجربیاتت رو گذاشتی ان شاءالله بچه هامون عاقبت بخیر و خوشبخت باشن، منم درگی ...

انشاءالله ، انشاءالله همه بچه ها عاقبت بخیر و خوشبخت باشن، به قدری که با هر قدی که دارن شاد باشن ،اینقدر غرق در شادی که هرگز قدشون براشون مهم نباشه، خوب خداروشکر که دکتر گفته همه چیز خوبه، اما زیر نظر دکتر براش مکمل بگیر، برنامه غذایی رو هم که گذاشتم ضرر نداره یه مورداییش رو رعایت کنید

من دخترم رو اولین بار حجامت عام کردم،به فاصله 40 روز قرار بود حجامتهای دیگه رو انجام بدم که پسو پیش شد زمان حجامت، اول عام، لاله گوش (که انجام نداد) ساکرال و ساقین، دیگه تو فصل سرما نمیبرمش حجامت انشاءالله فصل بهار که بیاد همین چرخه رو براش دوباره انجام میدم، البته اگر عمری بود و زنده بودم.داروی افزایش قد رو هم که دکتر طب سنتی داده اصلا نخورد

انشاءالله ، انشاءالله همه بچه ها عاقبت بخیر و خوشبخت باشن، به قدری که با هر قدی که دارن شاد باشن ،ای ...

سلام من از روی لینکی که قبل ها گذاشتید وارد این گروه شدم.

من به دکتر توکلی مراجعه کردم زمانی که ۱۹ سالم بود و صفحاتم کاملا بسته و توقف رشد قدی از ۱۶ سالگی داشتم اما رفتم پیش دکتر. تو ۴ ماه اونم فقط ورزش و تغذیه رعایت کردم ( قرص نخوردم ، شبها چون درس می‌خواندم تا ۴ صبح ، کلا هم خواب نداشتم ) اما ۲ سانت فقط رشد کردم و اون هم با لاغری  که میخواستم در حد ۵ کیلو . و الان بعد دوسال هیچ کاهش قدی نداشتم.

سوال من فقط هزینه های این دکتر هست چون خیلی وقت هست که نرفتم ، یادم نیست چقدر پول میگیرن .

ویزیت ، پلن تغذیه ( اون موقع ۲۵۰ بود) ، هزینه هر دستگاه ( من به شخصه فقط روی این اعتماد دارم. چون این هست که باعث کشیدگی میشه. اون موقع که من میرفتم یه خانم بود ولی هر هفته دستگاه میزد، تقریبا ۵ ماه به گفته خودش و ۴/۵ سانت افزایش قد داشت ، حتی خودش می‌گفت گودی کمرش هنوز درست نشده ، پس یعنی رشد طولی ) و دارو هم که مشخصه. 

ممنون میشم اگه جواب بدید 🙏🙏. ( هزینه ها)

سلام من از روی لینکی که قبل ها گذاشتید وارد این گروه شدم. من به دکتر توکلی مراجعه کردم زمانی که ۱۹ ...

من به تازگی مراجعه ای به مطبشون نداشتم، آخرین بار که مراجعه کردم (شاید یکسال قبل ، شاید هم بیشتر از یکسال) هزینه دستگاه 250.000 تومن بود، ،  تو این تاپیک (نمیدونم کدوم صفحه) راجع به هزینه ها هم گفتم، الان چیزی یادم نیست