2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 268871 بازدید | 1594 پست
اینها برای نوجوانان هم تاثیر داره؟ دخترم سیزده سالشه

سیزده سال که خوبه بعضی ها حتی برای بالای سی سال هم توصیه میکنن، نمیدونم کاسبیه ، دکون باز کردن یا واقعیت، تجربیات منو برای دخترم میتونید اینجا بخونید، زمستون امسال 15 سالش میشه

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
ترامپولین پارسال حدود آذر ماه گرفتم.۱۶۰۰از دیجی کالا.بنظرم اول با دکترصحبت کن که برا افزایش قد مشکل ...

توتک جان یه سری مطالب جدید گذاشتم که یکی از پستها در مورد فواید پریدن بود ، نگران نباش بزار حسابی بپره که نوشته بود باعث تحریک هورمون رشد و قدبلندی میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوابیدن زود هم که توصیه همه پزشکاست برای بلند شدن قد ، دیگه کار از این راحت تر مگه داریم، مامان، باباها، زود بخوابید بزارید بچه ها هم زود بخوابن ، قد ایرانیها بلند شه دیگه این چه وضعشه، هرچند من زود بیهوش میشم و میخوابم اما ...   

توتک جان یه سری مطالب جدید گذاشتم که یکی از پستها در مورد فواید پریدن بود ، نگران نباش بزار حسابی بپ ...

ممنون عزیزم..واقعا پست خوب و کاربردیه..انشاالله همه جواب بگیریم

سلام نازنین ساره جان،قبلا تاپیکتون رو خوندم،دیدم دوباره به روز رسانیش کردین،من دوم راهنمایی قاعده شدم،سال تحصیلی که تموم شد،طول تابستون و رفتم باشگاه والیبال کار کردم،شاید باورتون نشه،سوم راهنمایی رفتم مدرسه دوستام به شدت تعجب کرده بودن ،قدم به شدت رشد کرد،الان برای دخترم دو ساله دوست دارم که برای والیبال بفرستمش باشگاه ولی تعطیله،گاهی می ریم پارک خودم باهاش بازی می کنم ولی با همسالان و تو باشگاه بیشتر براشون لذت بخشه

من به دعای دیگران در حق خودم اعتقاد دارم،اگه دعام کردی و برام صلوات فرستادی یا آیت الکرسی خوندی لایکم کن،تا منم دعات کنم مهربون،برات آرزوی عاقبت بخیری و حاجت روایی دارم 
تاری جان، عزیزم، حق داری ، آدم انتظار داره بعد از یه مدتی یه تغییری حس کنه، بعدش دیگه دلسرد میشه، ای ...

دیگه جلسات حجامتو بیخیال شدم چون ۵ ماه گذشته و هیچ تغییری ندیدم..امیدوارم برای دختر شما جواب بده اگرم نداد دختر شما همین الانم ۵ سانت از من بلندتره و خداروشکر کنه که از اون کوتاهترم هستن..ممنون از لطفتون😘

Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!
بخور، نخورهای رشد قدی کودکان اگر نگران قد فرزندتان هستید، برای "افزایش قد کودکان" خود می‌توانید ...

فقط و فقط شانس بخدا .اینا هیچ تاثیری نداره مگر در سنین خیلی پایین

Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!
شما تهران هستید؟ پیش د کتر مظاهری ، تغذیه بردید، منم دخترمو پیشش بردم خیلی باحوصله و خوب بود اما دخت ...

نازنین جان پیش دکتر مظهری می‌بردم .ضیا الدین مظهری .پسر من تو دارو خوردن مشکل نداره .بیشتر معده اش بود که اذیت میشد .مثلا دکتر صالح‌پور می‌گفت صبح بعد از صبحانه کلسیم بده .اینم چون خیلی کم غذاس و دولقمه صبحانه میخوره ،وقتی کلسیم میدادم معده درد می‌گرفت و بدتر دیگه میلش به غذا کم میشد .از اول کم غذا بوده .به من میگفتن تو دوران رشد اشتهاش خوب میشه ولی من که الان چیزی نمی‌بینم .اگر من بهش چیزی بدم میخوره وگرنه خودش اصلا اهمیت نمیده .

دیگه جلسات حجامتو بیخیال شدم چون ۵ ماه گذشته و هیچ تغییری ندیدم..امیدوارم برای دختر شما جواب بده اگر ...

منم حجامت پسرم رو بیخیال شدم .چون خیلی سخت میومد .با اون دو سه بار هم راستش تاثیری ندیدم 

خوابیدن زود هم که توصیه همه پزشکاست برای بلند شدن قد ، دیگه کار از این راحت تر مگه داریم، مامان، باب ...

ممنون عزیزم .من همه رو خوندم .خیلی چیزا رو پسر من نمیخوره .من صبح بهش شیر و پودر سنجد میدم .یعنی باید شب بدم ؟ ماست و دارچین و تا حالا نشنیده بودم ،باید امتحان کنم 

مامان نازنین جان 

شیر بادام خیلی خوبه خیلیییییی

شب بادام ها رو بذار تو آب صبح پوست شون رو بکن با یه مقدار آب بریز تو مخلوط کن 

دیگه صاف نکن 

هم خیلی خوشمزه است هم خیلی مقوی 

یکی دیگه هم تو خورشت هاتون جو پرک )اسمش نمدونم درست همینا که تقریبا گرده و سفیده )  آسیاب کن بریز هم لعابدار و خوشمزه میشه هم تمام ویتامین های گروه بی رو داره 

و اینکه مامان من همیشه برای دوقلو که سوپ درست میکنه توش عصاره پای مرغ یا قلم شتر مرغ یا قلم گاو میریزه همییییییشه 

دوقلو ها ماشالله قدشون اندازه بچه ۵ ساله شده  ۳ سال شونه 

مصرف زیاد لبنیات

بادام و خرما

ورزش شنا ، والیبال و بسکتبال

اینا خیلی برای قد کشیدن مهمن

البته قبلش باید به پزشک متخصص مراجعه کنید شاید مشکل هورمونی دارن که با دارو اوکی میشه

مادر من ۱۶۴ پدرم ۱۷۵

من ۱۷۰ داداشم ۱۴ سالشه ۱۸۵

داداشم والیبال و فوتبال بازی میکنه

خیلی زیاااد ماست و خرما میخوره

همینجوری هییییی داره قد میکشه

من خودم تا ۱۶_۱۷سالگی ۱۵۵ بودم😶 

البته من مشکل هورمونی داشتم و دیر پریود شدم

از ۱۶ تا ۱۸ سالگی ۱۵ سانت قد کشیدم

پسر من الان یک ماهه وارد سیزده سالگی شده قدش ۱۵۹ و از پارسال علائم بلوغ درش ظاهر شده .من از هفت ،هشت ...

عزیزم پسر فامیل ما هم ژن کوتاهی داشت

خیلی قدش کوتاه بود ۱۵ سالگی براش آمپول زدن قدش کلی بلند شد

حالا از عوارضش نمیدونم ولی قدش بلند شد

نازنین جان پیش دکتر مظهری می‌بردم .ضیا الدین مظهری .پسر من تو دارو خوردن مشکل نداره .بیشتر معده اش ب ...

من اشتباه نوشتم مظاهری، ضیاءالدین مظهری درسته، بله پیش اون رفتم، ... منم به حجامت امیدی ندارم، اما یه بار حجامت ساقین دوست دارم ببرمش که نمیاد