من از کاربرای قدیمیه نی نی سایت هستم که تو قسمت متولدین سال 85، کلی فعال بودم و الان هم با بعضی از مامانای نی نی سایت دورادور در ارتباط هستیم، الان دیگه بچه هامون سال هشتمی هستن، یوزر پسوردم به مشکل برخورد تا الان به خاطر دغدغه خودم که افزایش قدم دخترام هست دوباره عضو شدم
کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
بعد از مدتها برگشتم و دیگه الان دغدغه قد رو ندارم، همین که با اونجثه ریز و ضعیف حداقل ۱۵۸ شده راضی ...
خدا رو شکر، تا چه سنی افزایش قد ادامه داشت؟ من هم نگران قد دخترم هستم . الان ۱۳ سالشه قدش ۱۵۳ و ۵ ماهه که پریود شده . امیدوارم دختر من هم به ۱۵۸ برسه . من یک سال و نیمه که پیش دکتر توکلی میبرمش .
تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗
بعد از مدتها برگشتم و دیگه الان دغدغه قد رو ندارم، همین که با اونجثه ریز و ضعیف حداقل ۱۵۸ شده راضی ...
نهایتا کدومروشها بهتر جواب داد؟ رژیم دکتر توکلی که اجراش خیلی سخته، ولی ورزشها رو از امروز میخوام به دخترم اجبار کنم که انجام بده، الان ۱۳ سالشه و قدش ۱۵۴ هست. شما بگید کدوم روشها بهتری جوابدهی داشت؟
خداروشکر من همیشه ب شما فکر میکردم ک چقدر ب بچتون میرسید و ارزو داشتید یه سانت رشد کنه فکر کنم 155 بود الان دیدم 158 شده خداروشکر امیدی است برای ما ، همین سه سانت ارزوی خیلی از مادراست