2821
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 282664 بازدید | 1603 پست
سلامم استارتر عزیز، میخواستم. ببینم بالاخره قد دخترتون چقدر شد؟ و الان چند سالشونه ؟

سلام هجده سال و نیم، قدش ۱۵۸ یا ۱۵۹

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
سلامم استارتر عزیز، میخواستم. ببینم بالاخره قد دخترتون چقدر شد؟ و الان چند سالشونه ؟

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بعد از مدتها برگشتم و دیگه الان دغدغه قد رو ندارم، همین که با اون‌جثه ریز و ضعیف حداقل ۱۵۸ شده راضی ...

خدا رو شکر، تا چه سنی افزایش قد ادامه داشت؟ من هم نگران قد دخترم هستم . الان ۱۳ سالشه قدش ۱۵۳ و ۵ ماهه که پریود شده . امیدوارم دختر من هم به ۱۵۸ برسه . من یک سال و نیمه که پیش دکتر توکلی میبرمش . 

خدا رو شکر، تا چه سنی افزایش قد ادامه داشت؟ من هم نگران قد دخترم هستم . الان ۱۳ سالشه قدش ۱۵۳ و ۵ ما ...

سلام عزیزم شما عکس مچ دست از دخترتون گرفتید سن استخوانش چند سال بود؟

خدا رو شکر، تا چه سنی افزایش قد ادامه داشت؟ من هم نگران قد دخترم هستم . الان ۱۳ سالشه قدش ۱۵۳ و ۵ ما ...

دختر منم نزدیک 13 ساله ولی یکساله پریود شده وقتی پریود شد سن استخونش دو سال بزرگتر بود منم نگران رشد قدشم

بعد از مدتها برگشتم و دیگه الان دغدغه قد رو ندارم، همین که با اون‌جثه ریز و ضعیف حداقل ۱۵۸ شده راضی ...

نهایتا کدوم‌روشها بهتر جواب داد؟ رژیم دکتر توکلی که اجراش خیلی سخته، ولی ورزشها رو از امروز میخوام به دخترم اجبار کنم که انجام بده، الان ۱۳ سالشه و قدش ۱۵۴ هست. شما بگید کدوم روشها بهتری جوابدهی داشت؟

خداروشکر من همیشه ب شما فکر میکردم ک چقدر ب بچتون میرسید و ارزو داشتید یه سانت رشد کنه فکر کنم 155 بود الان دیدم 158 شده خداروشکر امیدی است برای ما ، همین سه سانت ارزوی خیلی از مادراست

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز