2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 268914 بازدید | 1594 پست
وای که چقدر من پیام دادم واقعا عذر میخوام 🌸هرکی پکیج ورزش خواست بهم بگه با کمال میل میفرستم

سلام می‌دونم خیلی گذشته ازین تاپیک میتونم توی خصوصی بهتون پیام بدم در مورد رشد قدی دخترم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوااااهشا مادرا دقت کنن من اشتباااه جبران ناپذیری کردم بعد 10سالگی جلوگیری از بلوغ به دخترم زدم دکتر نادان نگفت این صفحاتش داره بسته میشه بزار رشد طبیعیش رو بکنه

من نادان هم فکر میکردم این که علائم بلوغ نداره (چون جلوگیری از بلوغ میزد) پس یه جهش رشدی داره یا امپول قطع بشه رشدش بهتر میشه ولی متاسفانه صفحات رشد دخترم داره بسته میشه و هنوز قدش 144 هست تو یه سال یه دفه صفحه استخوانیش سه سال رفت جلو و به 15رسید در حالی که 12سالشه 😭😭😭

اگه کمبود هورمون رشد داره و صفحات هنوز بازه و دکتر متخصص تجویز کرده بزنید هورمون رشد به موقع بزنید حتمااا

امپول جلوگیری از بلوغ بعد ۱۰ تا ۱۱ سالگی دختران اصلا نزنید جهش رشدی رو میگیره و قد کوتاهتر از طبیعیش میشه 

کشیدم که میگم 😭😭😭

خوااااهشا مادرا دقت کنن من اشتباااه جبران ناپذیری کردم بعد 10سالگی جلوگیری از بلوغ به دخترم زدم دکتر ...

سلام همون موقع که آمپول تاخیر بلوغ زدید تو یک سال سه سال سن استخوانی رفت جلو؟ يعنی هنوز پریود نشده سن استخوانی 15 شده؟ 

خوااااهشا مادرا دقت کنن من اشتباااه جبران ناپذیری کردم بعد 10سالگی جلوگیری از بلوغ به دخترم زدم دکتر ...

من همه اش خودم را سرزنش می کنم که چرا آمپول تاخیر بلوغ بعد از پریودی نزدم یا چند ماه قبلش شما هم که زدید پشیمون هستید بیچاره مادرا همیشه خودشون را مقصر میدونن 

همه اش آرزو می کنم کاش میشد چهار سال به عقب برگشت و اون وقت یه کارایی براش میکردم اما دیگه نمیشه و جز حسرت چیزی برام باقی نمونده 

سلام همون موقع که آمپول تاخیر بلوغ زدید تو یک سال سه سال سن استخوانی رفت جلو؟ يعنی هنوز پریود نشده س ...

بله اصلا غافلگیر شدم انتظارش رو نداشتم 

نمیدونم علتش چیه

انگار برای بعضیا خوب جواب داده ولی برا من برعکس بوده😞

دخترم ۱۴ سالشو تیر پر میکنه انشالله امروز پریود شد.

۱۶۵ هست قدش  . امکاتش هست به ۱۷۰ برسه

خودم ۱۶۹ پدرش ۱۷۴ 

الان‌نمیتونم تصمیم دارم تابستون بفرسنم بدمینتون

خیلییی بد غذاست  موندم‌چطور به تغذیه اش برسم

بله اصلا غافلگیر شدم انتظارش رو نداشتم نمیدونم علتش چیهانگار برای بعضیا خوب جواب داده ولی برا من برع ...

سلام عزیزم خیلی ناراحت و شوکه شدم 

منم برا دخترم آمپول می زنم ۹ سال و نیم هستش خیلی نگران شدم میشه بگید آمپول ضد بلوغ چه مارکی می زدین؟و از چند سالگی و با چه قدی شروع کردین؟

ببخشید چون نگران شدم زیاد سوال پرسیدم

سلام عزیزم خیلی ناراحت و شوکه شدم منم برا دخترم آمپول می زنم ۹ سال و نیم هستش خیلی نگران شدم میشه بگ ...

تقریبا همین سن دختر شما بود که شروع کرد به امپول 

به نظرم اگه میزنید نهایت یک سال تا دو سال بیشتر نزنه

چون دخترم تا وقتی سن استخوانیش ۱۲بود مشکلی نداشت بعد اون دیگه متوقف شد

مارک میکرورلین هر سه ماه یکبار

تقریبا همین سن دختر شما بود که شروع کرد به امپول به نظرم اگه میزنید نهایت یک سال تا دو سال بیشتر نزن ...

ممنون عزیزم جواب دادین .دختر من از ۹سالگی آمپول می زنه و الان ۹سال و نیم هست با قد ۱۴۳و نیم همش خدا خدا می کنم تا عید سال بعد به ۱۵۰برسه تا آمپول رو قطع کنم ولی از وقتی تاپیک شما رو خوندم خیلی نگران شدم ببخشید دختر شما سال اول تزریق آمپول چند سانت رشد کرد ؟بعد چه مدت رشد قدیش متوقف شد؟

خیلی ببخشید زیاد سوال می پرسم خدا خیرتون بده انشاالله دختر شما هم خوب قد بکشه

ممنون عزیزم جواب دادین .دختر من از ۹سالگی آمپول می زنه و الان ۹سال و نیم هست با قد ۱۴۳و نیم همش خدا ...

اینطور که من متوجه شدم سن استخوانی ۱۲به بالا اثر عکس داره هنوز فرصت دارین 

حتی یه جایی ویدئو دکتر منشادی دیدم گفتن تا قد ۱۴۵ بعدش دیگه نمیزنن

بازم با دکترتون مشورت کنید