سلام دخترم وقتی 12 سال و نیم بود با قد 150 پریود شد همون روز اول بردم دکتر غدد گفتم آمپول تاخیر بلوغ بزنید براش دکتر گفت دیگه فایده ای نداره براش هورمون رشد نوشت همون ماه اول دوسانت رشد کرد دو ماه بعدش یک سانت و رشد کرد و شد 153 دیگه متوقف شد من سه ماه دیگه هم براش زدم دیدم فایده نداره دیگه نزدم و هر دارویی که دیدم بقیه گفتن خوبه براش گرفتم بهش دادم اما دیگه رشد نکرد تا بهمن دوباره یه سانت رشد کرد که یک سال از پریودی گذشته بود از بهمن تا حالا هم دیگه رشدی نداشته با اینکه خیلی دارو بهش دادم
دیگه کلافه شدم که چیکار کنم اگر شما هم تجربه ای دارید بگید تا ما هم استفاده کنیم من به یک سانت دیگه هم راضی هستم
دیشب یه نفر به من میگفت ببرش دکتر تا پریود نشده وقتی بهش گفتم که نزدیک دو سال هست پریود شده تو چهر ه اش ناراحتی را دیدم دیگه چیزی نگفت چون به من میگفتن تو الکی شور میزنی نمی دونستن چه بلایی گرفتار شدم همه میگفتن اصلا باورمون نمیشه که این پریود شده باشه باورتون نمیشه اینقدر حالم بد شد که یه لحظه فکر کردم شاید من اشتباه می کنم که پریود شده شاید خواب می بینم اما...
دختر شما چند سالش هست شما چیکار کردید؟ روش یا کار جدیدی سراغ ندارید یکی دوسانت رشد کنه؟