2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 268925 بازدید | 1594 پست
سلام دوستان یه سوالی داشتم ، من پسرم و ۱۶ سالمه و قدم ۱۶۲ ، صفحه رشدم هم تازه بسته شده ، روزی ۳ وعده ...

سلام شما ک خودت دوست داری بلند شی و تلاش میکنی ویدئوهای آرین مطلبی رو از یوتیوپ نگاه کن آب زیاد بخور یک ساعت یکبار اب بخور شبها خرما و کنجد و گردو و اینا رو درست کن بخور ،مولتی ویتامین ، ما دوره پولی رو گرفتیم دخترم ورزش نکرد چون خودش نمیخواد 

سلام دوستان عزیزم،مادران مهربان و همیشه دلسوز😊من سه سال پیش همین روزا بدترین روزای عمرم پشت سر میزا ...

سلام عزیزم منم الان شرایط سه سال پیش شما رو دارم و فقط دعا میکنم که دخترم رشدکنه الان چهار ماهه که زندگیم مختل شده و از استرس هزار جور مریضی گرفتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر منم دقیقا مثل دختر شماس ،شما دیگه چیکارا کردید میکنید؟

سلام دخترم وقتی 12 سال و نیم بود با قد 150 پریود شد همون روز اول بردم دکتر غدد گفتم آمپول تاخیر بلوغ بزنید براش دکتر گفت دیگه فایده ای نداره براش هورمون رشد نوشت همون ماه اول دوسانت رشد کرد دو ماه بعدش یک سانت و رشد کرد و شد 153 دیگه متوقف شد من سه ماه دیگه هم براش زدم دیدم فایده نداره دیگه نزدم و هر دارویی که دیدم بقیه گفتن خوبه براش گرفتم بهش دادم اما دیگه رشد نکرد تا بهمن دوباره یه سانت رشد کرد که یک سال از پریودی گذشته بود از بهمن تا حالا هم دیگه رشدی نداشته با اینکه خیلی دارو بهش دادم 

دیگه کلافه شدم که چیکار کنم اگر شما هم تجربه ای دارید بگید تا ما هم استفاده کنیم من به یک سانت دیگه هم راضی هستم 

دیشب یه نفر به من می‌گفت ببرش دکتر تا پریود نشده وقتی بهش گفتم که نزدیک دو سال هست پریود شده تو چهر ه اش ناراحتی را دیدم دیگه چیزی نگفت چون به من میگفتن تو الکی شور میزنی نمی دونستن چه بلایی گرفتار شدم همه میگفتن اصلا باورمون نمیشه که این پریود شده باشه باورتون نمیشه اینقدر حالم بد شد که یه لحظه فکر کردم شاید من اشتباه می کنم که پریود شده شاید خواب می بینم اما... 

دختر شما چند سالش هست شما چیکار کردید؟ روش یا کار جدیدی سراغ ندارید یکی دوسانت رشد کنه؟ 

سلام دخترم وقتی 12 سال و نیم بود با قد 150 پریود شد همون روز اول بردم دکتر غدد گفتم آمپول تاخیر بلوغ ...

دختر من دقیقا مثل دختر شماست ۱۴سالشه ۱۱سالگی پریود شد الان ۱۵۵از بهمن رشد نداشت بردمش پیش مهدی زاده دارو داد از ۱۵۱رسید ۱۵۵ولی الان بازم رشدی نداره ،بنظرم بهش کپسول ارژی زینک پلاس بدید تاثیر داره ۳ماه استفاده کنه توکل به خدا دختر من داره استفاده میکنه 

سلام دخترم وقتی 12 سال و نیم بود با قد 150 پریود شد همون روز اول بردم دکتر غدد گفتم آمپول تاخیر بلوغ ...

کلسیم بدید بهش ،من کارایی که میکنم برای دخترم همینه کلسیم روزی دوتا ارژی زینک پلاس دیگه موندم چیکار کنم که حداقل ۵سانت دیگه رشد کنه بارفیکس ام میزنه روزی ۱۰۰تا طناب دختر شماهم همینکار هارو بکنه ،یه برنامه هم هست اسمش افزایش قد برای دخترم دانلود کردم بعد از اینکه بردمش پیش مهدی زاده اون ورزش هارو هم انجام داد تاثیر داشت حدود ۲سانت دختر شماهم دانلود کنه و انجام بده خیلی خوبه هرروز ساعت ۶ عصر انجام میده دخترم حدود ۳ساعت بعد از مصرف قرص آرژی 

کلسیم بدید بهش ،من کارایی که میکنم برای دخترم همینه کلسیم روزی دوتا ارژی زینک پلاس دیگه موندم چیکار ...

ممنون که توضيح دادید 

دکتر مهدی زاده چه داروهایی نوشت؟ و اینکه بعد از دوسال از پریودی که گذشته سن استخوانی چند بود که میگید صفحه ی رشدش باز هست؟ 

من فکر می کنم شاید صفحه ی رشدش بسته شده باشه 

دختر شما چند ماه رشد نکرد که بردید دکتر مهدی زاده؟ ویزیت اینترنتی گرفتید؟ 

کلسیم بدید بهش ،من کارایی که میکنم برای دخترم همینه کلسیم روزی دوتا ارژی زینک پلاس دیگه موندم چیکار ...

این داروها را هم دکتر مهدی زاده داده؟ خیلی خوب بود سه چهار سانت رشد کرده 

حاضرم هر کاری کنم که فقط دو سانت رشد کنه

ممنون که توضيح دادید دکتر مهدی زاده چه داروهایی نوشت؟ و اینکه بعد از دوسال از پریودی که گذشته سن است ...

خواسش میکنم ،کلسیم و آمپول ویتامین دی نوشت، سن استخوانی اش ۱۳/۵بود ،بله ،ما حضوری رفتیم 

خیر اینارو زمانپور داد،بلند میشه نگران نباشید تا ۱۸وقت داره

دختر شما سن استخوانیش جلو نیست و این باعث میشه رشد کنه اما دختر من دو سال پیش سن استخوانیش 13/5 بود و فکر کنم دیگه فرصتی باقی نمونده باشه براش 

من تايپیک هاتون را خوندم که مهر گفته بودید 150 یا 151 هست خیلی خوبه تو این سه ماه ۴ سانت رشد کرده 

ببخشید که دوباره سوال می‌پرسم دکتر مهدیزاده آزمایش و عکس مچ دست میخواست یا کازی به اینها نداره؟ دکتر مهدی زاده شیراز هست؟ 

دختر شما سن استخوانیش جلو نیست و این باعث میشه رشد کنه اما دختر من دو سال پیش سن استخوانیش 13/5 بود ...

عه ،ولی بااین حال نگران نباشید خانم مهدی زاده درجه یکه و میگه سن استخوانی مچ دست برای ما مهم نیست ،بله خیلی خوب رشد کرد بعد از اینکه توسط مهدی زاده ویزیت شد،نه کاری نداره ولی خب ببرید بهتره مثلا کم کاری تیرویید پرکاری هورمون رشد و.... بدید ببرید،عکس میگه از صفحه رشد پا بگیرید 

دختر شما سن استخوانیش جلو نیست و این باعث میشه رشد کنه اما دختر من دو سال پیش سن استخوانیش 13/5 بود ...

بله شیراز هستش حواسم نبود بگم ،پیج اینستاش رو فکرکنم داشته باشید ،ندارید سرچ کنید دکتر لیلا مهدی زاده میاره