2821
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 282589 بازدید | 1603 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم دختر شما بلند تر شد به امید خدا

سلام عزیزم نه دختر من همون 155 مونده دیگه منم رهاش کردم هر کاری کردم فایده ای نداشت حتی نیم سانت رشد نکرد که دلم خوش باشه این یه استثنا بود چون همکلاساش پریود هم شدن هنوزم کم کم دارن رشد میکنن

ای جانم چه از ته دل دعا کردید قشنگ مشخصه انشالا با ورزش هایی که من براتون میفرستم به ۱۶۵ برسه ۱۶۱ که ...

عزمزمه میشه برای منم بفرستی

یااگر کسی داره

من دخترم ۱۳ سالشه و قدش ۱۴۶ 😭😭😭دکتر گفته صفحات رشدش زود بسته میشه قد نمیکشه داغونم

حالم خیلی خراب. ازلحاظ مالی هم تومضیقه م بشدت

حتی نمیتونم براش هزینه ی خاصی کمم کسی اگر تجربه ی داره. یااینکه ورزشها. بهم بگه خواهشا

تمام روانم بهم ریخته میون همه مشکلاتم. این شده بدترین دردم

دخترم الان ۱۱ سالشه ۸ ماه پیش پریود شد و الان قدش ۱۴۹ است میخواستم بدونم اگه هورمون رشد نزنم و با ور ...

عزیزم توروخدا اگر پیامم وخوندی جوابم و بده

منم دقیقا الان توبرزخ هستم. مثل حال اون سال شما

شمااخر. هورمون. رشد زدین. چیشد. نتیجه. ی قد دخترتون

دخترممنم ۱۴۵ و ۱۳ سال. واصلا. فرصتی. نمونده

دکتر گفت آمپول بزن عوارضش باخودت.

توبرزخم. مستاصلم. توروخدا. کسی میدونه راهنمایی کنه

عزیزم توروخدا اگر پیامم وخوندی جوابم و بدهمنم دقیقا الان توبرزخ هستم. مثل حال اون سال شماشمااخر. هور ...

سلام عزیزم هرچه زودتر میتونی ببر دکتر تغذیه تا مکمل های مخصوص قد بهش بده

و زودتر امپول هورمون رشد بهش بزن چرا اینقد دیر به فکر افتادی؟من دخترم ۱۳سالشه سه ساله میبرم دکتر تغذیه تو این سه سال۱۶سانت قد کشید خداراشکر والان ۱۵۴هست و بااین حال خیلی کوتاهه چون منو همسرم کوتاهیم ۱۵۵منم و شوهرم ۱۶۶

خیلی برای دخترم نگرانم و همچنان تلاش میکنم و دوقلوهامو از الان که سه سالشون هست میبرم دکتر تغذیه و قدشون الان ۹۶هست تازه

زودتر بجنب دخترت نیاز به هورمون رشد داره

و لطفا دخترتو ببر کنگفو خییییییلللییییی تاثیر داره و اینکه پیگیر باش استادشون خوب باشه و باهاشون کار کنه

دخترت نباید چاق باشه چاقی دشمنه هورمون رشده

عزمزمه میشه برای منم بفرستییااگر کسی دارهمن دخترم ۱۳ سالشه و قدش ۱۴۶ 😭😭😭دکتر گفته صفحات رشدش زود ...

پیام بالاییمو بخون

از بارفیکس زیااااد آویزون بشه

خودشو بالا نکشه ها باید آویزون بشه تاب بخوره

پیام بالاییمو بخون از بارفیکس زیااااد آویزون بشه خودشو بالا نکشه ها باید آویزون بشه تاب بخوره

ممنون عزیزم. از توجهت ،،، متاسفانه هم من دیر ب فکر افتادم هم دکترایی ک میبردم درست درمون نبودن. الانم. متاسفانه خیلی. دخترم. ازلحاظ قدی کوتاهه. ،،، بله بااینکه دیر هست متاسفانه. ولی. دارم تلاشم رو میکنم. توکل بخدا دیگه،متاسفانه تپل هم هست. بقول شما چاقی هم. ضد هورمون رشد،،برام دعاکن

آن شاالله شماهم. بهترین نتیجه رو بیینی

😘😘😘

ممنون عزیزم. از توجهت ،،، متاسفانه هم من دیر ب فکر افتادم هم دکترایی ک میبردم درست درمون نبودن. ا ...

خواهش میکنم عزیزم

نون و برنج و ماکارونی و سیب زمینی سرخ شده را تا دوسال خییییلی خیییلی کم کن بجاش بهش حبوبات و عدس و ماش و مغزیجات و سبزیجات و میوه ها و گوشت و مرغ و بخصوص تخم مرغ روزی دوعدد بده

وزنشو بکش پایین بهت قول میدم دست کم پنج سانت میاد رو قدش

وزن خیلی مهمه لاغرش کن

خواهرم ۱۵۷و شوهرش۱۶۵

پسرش ۱۶۵هست ولی دخترش ۱۶۴شد

چون رفت بسکتبال به صورت فوق حرفه ای کارکرد ولاغر کرد و داروها ومکمل های دکتر راهم مصرف کرد و تغذیه رااصلاح کرد قدش هم اندازه با برادرش شد،

از همین امروز شروع کن تا ۱۵سالگس وقت داره یه سانت هم باارزشه

سه ماه یکبار حتما امپول ویتامین دی بهش بزن و روزی یه دونه قرص کلسیم بهش بده

ویتامین دی در کنار کلسیم بهت جواب میده به تنهایی بیفایده اس

من ایمان دارم دخترم به ۱۶۵ میرسه بااینکه الان ۱۵۴هست ولی خیلی ایمان دارم و تلاشمو میکنم براش

شما هم اینارو ذخیره کن و مو به مو انجام بده

بارفیکس فراموشت نشه

خواهش میکنم عزیزمنون و برنج و ماکارونی و سیب زمینی سرخ شده را تا دوسال خییییلی خیییلی کم کن بجاش بهش ...

عزیزم ممنون ازتوجهت ووقتی ک گذاشتی خدا خیرت بده دخترت. بهترین. نتیجه رو بگیره ان شاالله

حتماااا حتما. چیزایی ک گفتی و. مد نظرم قرارمیدم و ان شاالله اجرایی میکنم ،،،منم یقین دارم. میتونم و میشه.

ممنون عزیزدلم ممنونم

عزیزم ممنون ازتوجهت ووقتی ک گذاشتی خدا خیرت بده دخترت. بهترین. نتیجه رو بگیره ان شااللهحتماااا حتما. ...

قربونت عزیزم انشاالله که شماهم به نتیجه دلخواهت برسی🙏🏻🌹🌹

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز