2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 269243 بازدید | 1596 پست
خانمای که راه حجامت را برای افزایش قد رفتید جواب گرفتید آخرش قد دخترای عزیزتون به ۱۶۰ رسید ؟؟؟

ببین ، دخترم تو نوزادی همیشه جز بچه های خیلییی ریزه میزه و زیر نمودار رشد بود، و متاسفانه الان هم که داره 17 سالش میشه هنوز هم قد من 161 نشده، 2 تا 3 سانت از من کوتاهتره، و دیگه امیدی ندارم که بیشتر بشه، ولی به همینم راضیم، خدارو شکر، اگه تو این یکی دوسال سالی یه سانت هم رشد کنه که عالی میشه، 

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانمای که راه حجامت را برای افزایش قد رفتید جواب گرفتید آخرش قد دخترای عزیزتون به ۱۶۰ رسید ؟؟؟

ححجامت که ضرر نداره، به نظرم بد نیست، ببریدش ، فقط فصل بهار بهترین وقته، من دوبار حجامت کردم، دفعه دوم دیر شروع کردم ، دوره آخرش خورد به پاییز شما به موقع شروع کن تا به فصل سرد نرسه

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد

دخترم الان ۱۱ سالشه ۸ ماه پیش پریود شد و الان قدش ۱۴۹ است میخواستم بدونم اگه هورمون رشد نزنم و با ورزش و حجامت پیش برم به ۱۶۰ میرسه ؟

فقط آرزومه ۱۶۰ بشه انشالله 

همش فکر میکنم نکنه آمپول رشد را نزنم و بعدها به شدت پشیمون بشم 

دکتر  فوق تخصص غدد است گفت به ۱۶۰ نمیرسه و نهایت ۱۵۵ بشه گفت رشدش متوقف شده 

البته سن استخوانیش الان ۱۳ سال و نیم است و خودش ۱۱ سال دارد 

ولی از هر کی پرسیدم گفت نگران نباش رشد میکنه و هنوز وقت دارد

کاش افرادی که آمپول هورمون رشد نزدند و قبلا تو این تایپیک بودند و الان دخترهاشون سنشون بالاتر رفته میومدن میگفتن نتیجه چی شد واقعا رشد کردند ؟در چه حد رشد کردند ؟قدشون نهایت از چند به چند رسید ؟

واقعا ثواب داره  افرادی را  از استرس و فشار  خارج کنیم

دخترم الان ۱۱ سالشه ۸ ماه پیش پریود شد و الان قدش ۱۴۹ است میخواستم بدونم اگه هورمون رشد نزنم و با ور ...

دختر منم پارسال همین موقعها حدودا ۶ماه بود پریود شده بودقدش هم ۱۴۸ بود بردمش دکتر گفت نهایتا ۱۵۵ بشه ۶ماه یعنی  آذرماه بردم دوباره پیش دکترش شده بود ۱۵۶ ،که عکس مچ دستم گرفته بودم دکترش گفت تا ۱چ سانت هم بارعایت نکاتی که گفتم قدش بلند میشه بازهم آخر خرداد وقت دکتر داره فک کنم ۱۶۰ شده باشه چون خودم تو دیوار خونمون قدش رو اندازه میگیرم حدودا تا الان ۴سانت افزایش داشته

خدایا گاهی نگاهی🌹🌹
دختر منم پارسال همین موقعها حدودا ۶ماه بود پریود شده بودقدش هم ۱۴۸ بود بردمش دکتر گفت نهایتا ۱۵۵ بشه ...

خوب عزیزم شما هورمون رشدزدی یا  نزدی؟
چند سالگی دخترت پریود شد دارو چیا بهش داده چه رعایت هایی گفته انجام بدهید
خدا خیرت بده و عمر و عزت به خودت و دخترت بده راهنماییم کن که این روزا خواب و آرامش ندارم

خوب عزیزم شما هورمون رشدزدی یا  نزدی؟ چند سالگی دخترت پریود شد دارو چیا بهش داده چه رعایت هایی ...

نه به منم اولش هورمون رشد پیشنهاد داد ولی قبول نکردم داروهم قرص استئوکر،هفته ای یه دونه قرص ویتامین د۵۰۰۰۰،شبها قرص ال ارژنین ۱۰۰۰قبل خواب

غذاهم فست فودها و سیب زمینی وماکارونی،عسل،نوشابه وهله هوله ها،خربزه و هندوانه رو گفت نخوره

شبها ساعت ۱۰شب باید بخوابه،

ورزشم والیبال میره ،پارسال تابستان هرروز میبردم کوچه دوچرخه سواری میکرد،بارفیکسم میزد

ورزشم از اینترنت چند تا حرکت کششی بود اونارو انجام می داد

خدایا گاهی نگاهی🌹🌹