2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 269227 بازدید | 1596 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب عزیزم شما هورمون رشدزدی یا  نزدی؟ چند سالگی دخترت پریود شد دارو چیا بهش داده چه رعایت هایی ...

دخترمن کلاس پنجم بود یعنی ۱۱سالش که تموم شد پریود شد الان ششم روتموم میکنه 

خدایا گاهی نگاهی🌹🌹
نه به منم اولش هورمون رشد پیشنهاد داد ولی قبول نکردم داروهم قرص استئوکر،هفته ای یه دونه قرص ویتامین ...

ممنون عزیزم خدا خیرت بده

همین مسیر را پیش میرم انشالله جواب میگیرم 

میشه عکس قرص استئوکر و آل آرژنین ۱۰۰۰ هم برآم بفرستی که بخرم.

سلام دوستان .من تقریبا دو سال پیش اینجا پیام گذاشتم اون موقع پسرم تازه وارد ۱۳سال شده بود و قدش ۱۵۹ بود .الان آخرای چهارده سالگیش هست و قدش شده ۱۶۵😔😔.خیلی غصه میخورم و خدا می‌دونه که چه کارها که نکردم .هر کی هر کاری می‌گفت انجام دادم ولی واقعا نمی‌دونم چرا رشدش اینقدر کمه.تنها کاری که انجام ندادم آمپول رشد هست .که خیلی هم ازش میترسم .ولی دوباره وقت دکتر غدد گرفتم که ببرم و باهاش مشورت کنم . من خیلی خیلی تلاش کردم و اصلا کوتاهی نکردم ولی انگار یه جاهایی تلاشهای من کارساز نیست و عوامل دیگه دخیل میشن .هنوزم امیدم رو از دست ندادم .