2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 269335 بازدید | 1596 پست
دکتر توکلی کلاهبردار هست اگه قدت ۱۴۷ باشه میگه ۱۴۵ که فکر کنی با اون بلند شدی درکل کاری که دکتر های ...

سلام لطفا جواب بدین داروهایی ک اسماعیل توکلی میداد چطور بود؟؟؟؟؟؟ شنیدم داروهای خوبی می‌ده؟ 

سلام دوستان نی نی سایتی من ،، اونایی که میخواین استخدام بشین پیج منو تو ایستاگرام فالو کنین، هر روز نکات و مطالب آموزشی میزارم، پیج من estekhdami139898 هستش، آگه مطالبم مفید بود لایک یادتون نره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداروشکر  چند سالشه الان منم خودم ۱۵۲ هستم دخترم ۱۸ سالشه ۱۴۸ کارم شده گریه ،البته د ...

متاسفانه ژنتیک حرف اول رو میزنه، امیدوارم هم قد خودتون بشه، دختر من که از من کوتاهتره، اما الان دیگه کمتر به این مسئله فکر میکنم، سعی میکنم دیگه اهمیت ندم

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
ناشکری نکنید بابا من خودم 28سالمه قدم 145 همسرم 185 خداروشکر کنید تن سالم داشته باشین ،والا من بیم ...

آفرین، قد آدم 180، باشه، دل آروم نداشته باشه بی فایدست

ینی با خود مراجعه کننده ها صحبت کردین ؟ گفتم دو سه ماه پول مریضی هامو بذارم کنار بازم اینقد ...

شاید عریض شدن استخوان به هورمون رشد ربط داشته باشه، با تقویتی و مکملهای معمولی بعیده اینجور بشه--- من اصلا یادم نیست دکتر روزی چقدر تجویز کرده بود

اسی امیدوارم پیام منو بخونی! ولی باید بگم متاسفم که راحت اجازه میدی دکتر دخترت رو لمس کنه!!!!!!!!! ب ...

خوندم-خیلی وقته که دیگه دکتر نمیبرم

دکتر توکلی کلاهبردار هست اگه قدت ۱۴۷ باشه میگه ۱۴۵ که فکر کنی با اون بلند شدی درکل کاری که دکتر های ...

به نظر منم کلاهبرداره، با اون تعرفه های کذایی که میگیره، دزد سر گردنست، مردم از سر ناچاری میرن پیش این شیاد

ی جا نوشته بودین تو جواب کسی ک گفته نتیجه گرفتی گفته بودین نتیجه نگرفتین؟ قد دخترتون اون سه سانت افز ...

آخه سیزده 14 سال ، سنه رشده، نمیتونم بگم کار اون بوده

عزیزم ورزش هایی که انجام میده چیه و اینکه اگه اشتباه نکنم گفتید فقط قرص ال ارژانین ۶۰۰۰ میخوره و فقط ...

الان دخترم ۱۵۷ شده ...هنوز ال آرژنین رو میخوره چندبار هم حجامت کرده 

ولی تو این مدت فهمیدم هیچ چیزی به جز ورزشهای کششی تاثیر نداره  هردوره که شروع میکنه جهش رشد داره 

به نظر منم کلاهبرداره، با اون تعرفه های کذایی که میگیره، دزد سر گردنست، مردم از سر ناچاری میرن پیش ا ...

یه نفر قسم میخورد که دو تا از دوستاش تو سن بالا فکر کنم حدود سی گفت ۷ سانت قد کشیدن ازین طرف خیلی کوتاه بودن گفت الان بلندترن

بهش گفتن حرکات کششی میرن ...واقعا مفیده دختر من تازه شروع کرده هرشب حداقل نیم ساعت میره ...امتحاناش تموم بشه تایمش رو زیاد میکنم

خوندم ولی خب ی سری مسایل تو ذهنم هس , ب زور میگم پولشو جور کنم , دو مساله ذهنی دارم یکی اینکه کسی گف ...

دکتر غدد برو انقدر خرجی نداره ورزش هم کششی گروتالر و قدپلاس و تاشو و آرین و ...بارفیکس با وزنه و طناب 

زود هم بخواب 

راستی کسی اینجا با حجامت قدش بلند شد چون تو تاپیک دیدم چند نفر داشتن میگفتن درحال انجام هستن اگه بلن ...

من برای دخترم دو دوره حجامت و بادکش کنارش داروهای غدد و کنارش زود خوابیدن و ورزش نتیجه داده ...خودم بیشتر نظرمه ورزش باعث رشد قدش شده و بادکش 

۵ سانت دیگه بکشه عالیه