2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 269428 بازدید | 1596 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر توکلی من رفتم باید حداقل ۵ ماه بری تا نتیجه ببینی هر ماه هم پول دکتر حدود ۴ ملیون هست حالا شما ...

ینی با خود مراجعه کننده ها صحبت کردین ؟ گفتم دو سه ماه پول مریضی هامو بذارم کنار بازم اینقد نمیشه دنبال ی وام بودن اونم جور نشد قرضی چیزی مگه , گفتم عزممو جزم کنم برم کسی نوشته بود دکتر بری بعضی هاشون رشد عرض ی ب استخوان میدن گفتم نکنه بدتر بشم اونجا با کسی صحبت کردین میشه حرفاشو برام بنویسین البته اگ خاطرتون هس , دیدمو مثبت کنم بعد برم

تاپیک رو اگه با حوصله خونده باشی، نکات خوب و مهمی توش گفته شده ، دقیق گفتم که روش توکلی چیه، برام مم ...

خوندم ولی خب ی سری مسایل تو ذهنم هس , ب زور میگم پولشو جور کنم , دو مساله ذهنی دارم یکی اینکه کسی گفته بود دخترشو برده بود استخوان هاش پهن شده بودن پشیمون بود 2قرص های دکتر اینکه تداخل دارویی داشته باشن ب دکتر بگم الکی بگ ن همین قرص آل ارژنین تو اینترنت نوشته بود مصرف تا ی حدی شما دخترتونو بردین روزانه چند تا براش نوشته بود و چند میلی گرم, فدات🙏

اسی امیدوارم پیام منو بخونی! ولی باید بگم متاسفم که راحت اجازه میدی دکتر دخترت رو لمس کنه!!!!!!!!! بخاطر اینکه قد بکشه؟!؟!؟! خب نکشه!! چی میشه؟! الان ماشالله ۱۵۵ قدشه! چند باید باشه؟! ۱۸۰ خوبه؟!؟! 

بابا بخدا تو ذهن دخترت میمونه بخدا تاثیر منفی براش داره… 

یکی میاد میگه دختر ۱۲ ساله شوهر دادن همه میزنن تو سر خودشون! 

بعد دکتر غریبه دخترت رو لمس میکنه ک بلوغ بشه! 

مثل مامان نفهم من که من پنج سالم بود میبرد دکتر متخصص کودکان مرد بود

قشنگ یادمه اندام تناسلی نگاه میکرد و من بچه بودم حس بد میگرفتم 

و یواش یواش شد خود ارضایی

نکن این کارو خواهر من 

نکن

تورا به خدا🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

پناه بر خدا 

پناه بر خدا🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕😑😑😑😑😑😑😑😑

منو بخوووووون اسی❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

نه، نتیجه کجا بود، الان 16 سالشه ، قد 158 !!!! یعنی جا داره 2 تا 3 سانت دیگه قد بکشه    

آره بابا شاید ی روز بیدار شدی دیدی رشد داشته ب نظرم دو سه ماه نگیر بعد ی هو بگیر ب خودش بگو تصویر سازی مثبت کنه , اون ک سنش کمه نزدیک خونتون باشگه بسکت بنویسش تأثیرش زیاده . من درس خوندن نابودم کرد تا نصفه شب بیدار می موندم همه درسارو کامل می خوندم اگ دبیر میگفت فلان مشق 1001 جمله منه خاااااااااک بر سر باید 1001 جمله رو مینوشتم دبیرستان و اینا بودم نمیدونستم دارم خودمو نابود میکنم هر چی داداشم میگفت تا نصفه شب بیدار نمون البته اون نگران قد نبود ب جن و این چیزا اعتقاد دارن یکی هم پیشمون زیاد درس خونده بود تو خیابون راه میرفت با خودش حرف میزد تو ذهنش فکر میکرد منم مثل اون میشم وگرنه اصلا کسی از لحاظ قد راهنماییم نمیکرد خودمم دقت نمیکردم اینقد سرم تو کتابا بود شبا نمی خوابیدم حاضرم برگردم زندگی قبلی مو درو کنم بشورم بره اینقد امروز ب خودم حرف زدم ینی روحم ب خودم میگه ریدم ب سرت با خودتو این زندگی کردنت هم سن و سالا من هر کدوم زندگی شون رو دوره حتی ی دوس پسرم نگرفتم یه ذره مثل بقیه زندگی نکردم از هیچ لحاظی ببین نقطه ضعف دخترت چیه دس بذار رو اون زود بخابه اگ مثل رو پوست حساسه بهش بگو اگ زود بخابی پوستت تو سن 50 عین 30 فلان همکارم مثلا اینجوریه تو بگو اون باور میکنه تو خلوتش بگو ی دختره هس بدبخت قدش زیر 150 داشتم تعریف میکردم گفته خوش ب سعادت دخترت تو فکرشی ارزو کرده الان هم سن تو بوده و خودش تلاشی برا قد میکرد.....

ی اسموتی هایی برا دخترم درست میکنم خیلی برا قد خوبه شیر و خرما عسل و کنجد و گردو اگرم خواستید یکم بس ...

ب دخترت بگو کسایی هستن ارزوشونه هم سن تو باشن و برا قدشون تلاش کنن , امیدوارم دخترتون هر قدی ک دوس داره بشه ب بلوغ ملوغ صفحه رشد اهمیت نده تصویر سازی ذهنی کنه تو ذهنش مثلا ی شلوارشو بگیره نشونت بده بگه ا مامان بیا بیااااااا ببین این چند سانت کوتاه شده بعد چند ماه ک دارم میپوشم , قد پشت سر هم ک میگیری هر بار ی میلی متر جا ب جا میشه ولی بعد ی مدت بهش بگو ی تصویر ساخت از ته دل شکر کنه اون لحظه و دیگ ب اون تصویر فکر نکنع تموم , 

فکر کنم شما همونی هستی که گفتی دکتر راضی نیست، بعد نظرت عوض شد، ممنون که اینجا فعال شدی، انشاءالله گ ...

ی جا نوشته بودین تو جواب کسی ک گفته نتیجه گرفتی گفته بودین نتیجه نگرفتین؟ قد دخترتون اون سه سانت افزایش ک نوشتین تاثیر دکتر توکلی بوده؟

ب دخترت بگو کسایی هستن ارزوشونه هم سن تو باشن و برا قدشون تلاش کنن , امیدوارم دخترتون هر قدی ک دوس د ...

دکتر توکلی کلاهبردار هست اگه قدت ۱۴۷ باشه میگه ۱۴۵ که فکر کنی با اون بلند شدی درکل کاری که دکتر های فوق تخصص نتونستن انجام بدن اخه ی دکتر عمومی چطور می‌خواد انجام بده من بردم دخترمو پشیمونم فقط پول ریختم دور تمام ورزش هایی که بابتش هربار ۱۰۰ تومن پول میگیره تو گوگلم هست