2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 269429 بازدید | 1596 پست

گفته بود ۳۰ تا ساشه داده ولی بچه اش کوچیک بود فکر کنم ۲ سال بعد از کلی دوا و درمون نتیجه گرفته بود 

البته گفته بود اول باید آزمایش بده ببینن چه ویتامینی کم داره حدود ۲ ماه ویتامین رو مصرف کنن اگر مشکل حل نشد این ساشه ها باید بگیری 

چون اگه اول ال آرژنین رو مصرف کنی ولی کمبود ویتامین داشته باشن فایده نداره

از اول مهر که دخترمو بردم مدرسه متوجه تفاوت قدش با دوستاش شدم از اون موقع هرشب تا نیمه شب تو سایتم دنبال ی راه حل تا امشب با تایپیک شما آشنا شدم تقریبا هر چه اطلاعات داشتم شما گفته بودین فقط چند مورد هس 

یکیش معجون افزایش قد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دخترت بلند شد قدش از 145 بیشتر شد دخترم کوتاهه خواهشا جواب بده عزیزم 

سلام دخترم الان ۱۵۱ شده قدش، خودمم ۱۵۲ اندازه خودم شده تقریبا و منم دیگه به اندازه قبل استرس ندارم،اما خیلی دوست داشتم از خودم بلند تر بشه،دیگه توکل بر خدا هر چی خودش صلاح میدونه،اما دکتر با توجه به عکس مچ دستش گفت نهایت قدش بشه ۱۴۷ اما الان ۴سانت بیشتر از حرف اون شده و هنوزم انشالله رشد میکنه بعد از این

سلام دخترم الان ۱۵۱ شده قدش، خودمم ۱۵۲ اندازه خودم شده تقریبا و منم دیگه به اندازه قبل استرس ندارم،ا ...

الهی شکر، دکتر م ب من گفت دخترت میشه 147، خودم 153، ایشاله دختر منم رشد کنه 

سلام دوستان نی نی سایتی من ،، اونایی که میخواین استخدام بشین پیج منو تو ایستاگرام فالو کنین، هر روز نکات و مطالب آموزشی میزارم، پیج من estekhdami139898 هستش، آگه مطالبم مفید بود لایک یادتون نره 

ممنون عزیزم حتما بیشتر از این رشد میکنه و اندازه خودتون میشه انشالله منم واقعا بیجهت اینقد نگران بودم،دیروز قد خودم و دخترم دقیق رو دیوار علامت زدم فقط چند میلیمتر کمتره کلی ذوق کردم😁،،،خدا از همه چیز و همه کس بزرگتره و قدرتی داره مافوق قدرتهای در تصور ما،نمیدونم چرا اینو یادمون میره ما گاهی اوقات،بهش توکل کن عزیزم همه چیز به بهترین نحو جلو میره❤️

سلام دوستان من امروز آمدم با خبر توپ امروز دخترم رو بردم دکتر قدش شده ۱۵۶ دکتر گفت صفحات رشدش بازه اگه رعایت کنه بازم تا ۱۰ سانت قدمیکشه گفت صددر صد ۱۶۰ رو رد میکنه

خدایا گاهی نگاهی🌹🌹

چند سالشه دخترتون 

خدا کنه دختر منم حداقل به ۱۵۳ برسه 

تو رو خدا براش دعا کنید.

پسرمم دیروز بردم دکتر ۹ سالشه قدش ۱۲۶ اونم کوتاهه 😭😭

سلام دخترم الان ۱۵۱ شده قدش، خودمم ۱۵۲ اندازه خودم شده تقریبا و منم دیگه به اندازه قبل استرس ندارم،ا ...

خداروشکر  چند سالشه الان

منم خودم ۱۵۲ هستم دخترم ۱۸ سالشه ۱۴۸

کارم شده گریه ،البته دور از چشم خودش

خداروشکر  چند سالشه الان منم خودم ۱۵۲ هستم دخترم ۱۸ سالشه ۱۴۸ کارم شده گریه ،البته د ...

دخترم 9 سالو خورده ای الان 124 دکتر بم گفت میشه 147،،،،،، دخترت ورزش نکرد؟؟؟؟؟؟؟ زینک و کلسیم میدادی بش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

سلام دوستان نی نی سایتی من ،، اونایی که میخواین استخدام بشین پیج منو تو ایستاگرام فالو کنین، هر روز نکات و مطالب آموزشی میزارم، پیج من estekhdami139898 هستش، آگه مطالبم مفید بود لایک یادتون نره