2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 269310 بازدید | 1596 پست
وای که چقدر من پیام دادم واقعا عذر میخوام 🌸 هرکی پکیج  ورزش خواست بهم بگه با کمال میل میفرستم ...

سلام میشه لطفا پکیج رو برای من هم بفرستید منم نوزده سالمه و بشدت قدم اذیتم میکنه و کلیییی ناامید و افسرده شدم😭 واقعا ممنون میشم برام بفرستیدش کلی دعاتون میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همه تاپیک خوندم عزیزمو مطالب مهم یادداشت کردم ممنون ازتون که تجربیاتتون در اختیار ما گذاشتین می ...

سلام عزیزم دکتر ابوالفضل اسداللهی فوق تخصص غدد در شهرری کارش عالیه ازیناکه به سختی باید نوبت بگیری میگه تا ۲۵سالگی امکان افزایش قد وجود داره حتما یه سر بهش بزنید پشیمون نمیشید

سلام لطفا جواب بدین داروهایی ک اسماعیل توکلی میداد چطور بود؟؟؟؟؟؟ شنیدم داروهای خوبی می‌ده؟ 

داروهاش خوبه ولی خب کار خاصی نکرده از دکتر داروخانه هم سوال میکردید همون دارو هارو میداد 

پکیج دکتر توکلیه؟ اگ کسی پیشش رفته نتیجه گرفته میشه بگید بیاد صحبت کنیم؟

سلام یه نفر کانال تلگرامی youngfit رو بهم معرفی کرد خواهرش با ورزش هاش دو سال بعد بلوغ 3 سانت رشد کرده حالا یه دوره گذاشته 600،،، نمیدونم نتیجه چیه 

سلام دوستان نی نی سایتی من ،، اونایی که میخواین استخدام بشین پیج منو تو ایستاگرام فالو کنین، هر روز نکات و مطالب آموزشی میزارم، پیج من estekhdami139898 هستش، آگه مطالبم مفید بود لایک یادتون نره 
وای که چقدر من پیام دادم واقعا عذر میخوام 🌸 هرکی پکیج  ورزش خواست بهم بگه با کمال میل میفرستم ...

سلام بنطرتون ورزش هاش تاثیر داشته؟؟؟؟؟ یا ن 

سلام دوستان نی نی سایتی من ،، اونایی که میخواین استخدام بشین پیج منو تو ایستاگرام فالو کنین، هر روز نکات و مطالب آموزشی میزارم، پیج من estekhdami139898 هستش، آگه مطالبم مفید بود لایک یادتون نره