2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 269179 بازدید | 1595 پست
این عکس باز نمیشه ممکنه دوباره بزارید 

متاسفانه عکسو ندارم، ولی کاملتر شو نوشتم، تمام چیزهایی که باید خورده بشه هست تو تاپیک

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه عکسو ندارم، ولی کاملتر شو نوشتم، تمام چیزهایی که باید خورده بشه هست تو تاپیک

سلام عزیزم خوبین

عذر میخوام شما مراحل حجامت رو به چه شکل و چه فاصله زمانی انجام دادید؟

من الان گیج شدم یه جا میگن هر دو هفته یکبار حجامت عام بعد ساکرال و در آخر ساقین

یه جای دیگه میگن به فاصله یک ماه عام پشت گوش و بعد ساقین  الان نمیدونم کدوم درسته 

مطالعات نشان داده است که روزه‌داری (منظور از روزه‌داری در اینجا نخوردن غذا به مدت نهایت 12 ساعت است که البته نوشیدن آب و مایعات مجاز است) با افزایش میزان ترشح HGH در بدن ارتباط مستقیمی دارد. در یکی از تحقیقاتی  این نتیجه شگفت‌انگیز به‌دست آمد: «افرادی‌که سه روز پشت سرهم روزه گرفته بودند، سطح هورمون رشدشان ۳۰۰% برابر نسبت به افرادی که روزه نبودند بیشتر شده بود!»

جالب این‌جاست که یک هفته روزه‌داری میزان این افزایش را به ۱,۲۵۰% رسانده بود! مطالعات زیادی در این زمینه صورت گرفت تا همه شک‌ها برطرف شود. طبق نتیجه به‌دست آمده از همه این تحقیقات، ۲ تا ۳ روز روزه داری در ماه، میزان ترشح هورمون رشد را ۳ برابر می‌کند.

البته روزه‌داری از دو جهت به کمک افزایش هورمون رشد در بدنتان خواهد آمد. یکی این‌که به چربی‌سوزی‌تان کمک کنید. دیگر این‌که گرسنگیِ ناشی از روزه بر سطح هورمون‌های گرلین و انسولین تاثیرگذار است که هرکدام به نوعی ترشح این هورمون را افزایش می‌دهند.

سلام عزیزم خوبین عذر میخوام شما مراحل حجامت رو به چه شکل و چه فاصله زمانی انجام دادید؟  من ال ...

راستش فاصله زمانی که میرفتم نمیدونم چرا یادم نیست دو هفته یه بار بود یا ماهی یه بار، به نظرم ماهی یه بار رفتم، بعد اولش حجامت عام داشت، بعد گوش که نذاشت انجام بشه، بعد ساکرال و در انتها ساقین بود

مطالعات نشان داده است که روزه‌داری (منظور از روزه‌داری در اینجا نخوردن غذا به مدت نهایت 12 ساعت است ...

چه متن جالب و قابل تأملی، من که همیشه بهش توصیه میکنم مرتب آب بخوره (و نمیخوره) یه چند روزی رو روزه گرفت، نگران بودم که ضعیفه تو سن رشده، اما مخالفت نکردم، هر چند روزی که خودش دلش خواست روزه گرفت، زیاد نگرفت اما انشاءالله به برکت این ماه حداقل حداقل هم قد من بشه هنوز سه سانت کم داره تا قدش به خودم برسه، 5 سانت بلند بشه که دیگه عااالی میشه، البته نباید ناشکر باشیم، خدا بهشون سلامتی ، دل خوش، خوشبختی و عاقبت به خیری بده، بقیش اگه باشه بهتره، اگه نشد هم شکر  

چه متن جالب و قابل تأملی، من که همیشه بهش توصیه میکنم مرتب آب بخوره (و نمیخوره) یه چند روزی رو روزه ...

دخترتون قدوزنش چنده چندسالشه

من ۱۶ سالمه البته یماه دیگه میرم داخل ۱۷ سال 

قدم ۱۵۵ وزنم ۴۴ حدودا از کلاس هفتم میشه گفت رشد قدی نداشتم همون موقع ها هم بود که پریود شده بودم 

بنظرتون هیچ راهی ندارم دیگه؟ اخه هم ورزش زیاد کردم هم زینک خوردم هم رژیم غذایی و .. 

خیلی غصه میخورم سر این موضوع اگه ۱۵۸ هم میبودم کلامو مینداختم بالا 

پدرم قدش ۱۷۵ و مادرم حدودا ۱۵۷ اینا 

رفتم تو را یادم فراموش ! فراموشتون نمیکنم دوستای نی نی سایتیم .. بدرود
سلام عزیزم منم مثل شما دغدغه قد دخترمو دارم  الان پنح سالشه .من پارسال بردم دکتر غدد .عکس مچ ...

عزیزم ببر آزمایش بده ویتامین دی اگه کم باشه اصلا جذب کلسیم اتفاق نمیفته خب چجوری قد بکشه منم دغدغه شمارو دارم الان ویتامین دی میدم

دخترتون قدوزنش چنده چندسالشه من ۱۶ سالمه البته یماه دیگه میرم داخل ۱۷ سال  قدم ۱۵۵ وزنم ۴۴ حد ...

قدش 158، یه خیلی نزدیک به 158، یعنی 157.7، مثلا  ، آخه خیلی دقیق و میلیمتری قد گرفتن سخته، وزنش هم 47 کیلیو هست، راستش الان زیاد میشنوم که حتی بالای 20 سال هم میتوننن تا چند سانتی افزایش داشته باشن، شما هم که سنی نداری، داروی مکمل رو زیر نظر دکتر مرتب استفاده کن، ورزشهای کششی لازم مخصوص این کار، بارفیکس، طناب زدن...، زمان خوابو حتمااا رعایت کن، رژیمهای لازم، تغذیه مناسب، حجامت ، بادکش هم ضرر نداره، خلاصه تمام نکاتی تو این تاپیک اومده رو رعایت کن، سنت پایینه، غصه نخور انشاءالله حداقل سه سانت افزایش داری، چرا که نه، فقط مستمر باشه

چه متن جالب و قابل تأملی، من که همیشه بهش توصیه میکنم مرتب آب بخوره (و نمیخوره) یه چند روزی رو روزه ...

سلام دوست عزیز میخواستم ی سوال کنم 

پسر من سه سال و نیم هست قدش ۹۲ و وزنش ۱۳ هست نسبت ب همسن و سالای خودش کوچکتر هست میخواستم بپرسم دکتر غدد برای دختر شما جواب داد ؟ 

واسه افزایش قد چه کار باید بکنم ؟ خیلی نگرانم 😔