من از کاربرای قدیمیه نی نی سایت هستم که تو قسمت متولدین سال 85، کلی فعال بودم و الان هم با بعضی از مامانای نی نی سایت دورادور در ارتباط هستیم، الان دیگه بچه هامون سال هشتمی هستن، یوزر پسوردم به مشکل برخورد تا الان به خاطر دغدغه خودم که افزایش قدم دخترام هست دوباره عضو شدم
کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
سلام دوست عزیز میخواستم ی سوال کنم پسر من سه سال و نیم هست قدش ۹۲ و وزنش ۱۳ هست نسبت ب همسن و ...
سلام، راستش من از هیچ دکتر غددی، نتیجه نگرفتم، شما فقط زیر نظر دکتر داروهای مکمل مورد نیازش رو بهش بده، متاسفانه اکثر مامانا مثل خودم ، مرتب در حال مقایسه بچمون با همسنو سالاشون هستیم، کوچولوی شما فقط سه سالو نیمشه، جای نگرانی نیست اصلا
مرسی عزیزم اره واقعا فکرم همیشه مشغوله واسه قد این بچه 😔 بنظرتون ورزش ژیمناستیک برای ...
ورزشهای کششی به شدت توصیه میشه، اما ژیمناستیک رو هیچ اطلاعی ندارم، به طور عامیانه از بین مردم شنیدم که میگن ، مثلا فوتبال، کشتی یا ژیمناستیک قد رو می سوزونه، اما منبع معتبر علمی نیست
بله منم همینو شنیدم ولی از مربی ژیمناستیک پرسیدم گفت اتفاقا بخاطر حرکات کششی باعث افزایش قد میشه نمی ...
گویا حرکات سختگیرانه و خیلی حرفه ای باعث آسیب میشه، ایکاش همه مربیهای ورزشی بچه ها، بحث افزایش قد مد نظرشون باشه و همه تمرینات رو با این هدف پیش میبردن، اما حیف .... حس میکنم مطالعه و تحقیقی برای این کار ندارن، در کل به نظر شخصیه خودم، تحرک و فعالیت بهتر از خونه موندنه برای بچه های این زمونه که کوچه نمیرن، تحرک ندارن مثله قدیما