2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 269218 بازدید | 1596 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید هنوز هم بهش دارو میدین؟ این داروها اثری هم داشته؟ قد پسرم ۱۰۱ هس ۵سالشه

آرژیتال رو قطع کرد الانا خسته شدم خودم نمیدم بهش ضرر هم داره چقدر دارو بدم  

باید برم فروگولوبین و زینک بخرم خیلی وقته دکتر چکاب نبردم خسته شدم واقعا

سلام دوست عزیز میخواستم ی سوال کنم  پسر من سه سال و نیم هست قدش ۹۲ و وزنش ۱۳ هست نسبت ب همسن و ...

سلام، راستش من از هیچ دکتر غددی، نتیجه نگرفتم، شما فقط زیر نظر دکتر داروهای مکمل مورد نیازش رو بهش بده،  متاسفانه اکثر مامانا مثل خودم ، مرتب در حال مقایسه بچمون با همسنو سالاشون هستیم، کوچولوی شما فقط سه سالو نیمشه، جای نگرانی نیست اصلا

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
سلام خانمی چه دارویی به بچتون میدادین برای قدش؟

بستگی به سن بچه ها داره، زینک کلسیم ویتامین د۳ وینامین ب۱ فولیک اسید، مولتی ویتامین، ال آرژنین، بدون تجویز دکتر نمیشه دارو استفاده کرد

سلام، راستش من از هیچ دکتر غددی، نتیجه نگرفتم، شما فقط زیر نظر دکتر داروهای مکمل مورد نیازش رو بهش ب ...

مرسی عزیزم اره واقعا 

فکرم همیشه مشغوله واسه قد این بچه 😔

بنظرتون ورزش ژیمناستیک برای قد خوبه ؟ دکتر ک بردید چیزی از ورزش نگفتن ؟

مرسی عزیزم اره واقعا  فکرم همیشه مشغوله واسه قد این بچه 😔 بنظرتون ورزش ژیمناستیک برای ...

ورزشهای کششی به شدت توصیه میشه، اما ژیمناستیک رو هیچ اطلاعی ندارم، به طور عامیانه از بین مردم شنیدم که میگن ، مثلا فوتبال، کشتی یا ژیمناستیک قد رو می سوزونه، اما منبع معتبر علمی نیست

مرسی عزیزم اره واقعا  فکرم همیشه مشغوله واسه قد این بچه 😔 بنظرتون ورزش ژیمناستیک برای ...

تو گوگل بزن، آیا ورزش ژیمناستیک قد را کوتاه میکند، چند تا مطلب بخون در موردش

ورزشهای کششی به شدت توصیه میشه، اما ژیمناستیک رو هیچ اطلاعی ندارم، به طور عامیانه از بین مردم شنیدم ...

بله منم همینو شنیدم ولی از مربی ژیمناستیک پرسیدم گفت اتفاقا بخاطر حرکات کششی باعث افزایش قد میشه نمیدونم چقدر درست میگه

بله منم همینو شنیدم ولی از مربی ژیمناستیک پرسیدم گفت اتفاقا بخاطر حرکات کششی باعث افزایش قد میشه نمی ...

گویا حرکات سختگیرانه و خیلی حرفه ای باعث آسیب میشه، ایکاش همه مربیهای ورزشی بچه ها، بحث افزایش قد مد نظرشون باشه و همه تمرینات رو با این هدف پیش میبردن، اما حیف .... حس میکنم  مطالعه و تحقیقی برای این کار ندارن، در کل به نظر شخصیه خودم، تحرک و فعالیت بهتر از خونه موندنه برای بچه های این زمونه که کوچه نمیرن، تحرک ندارن مثله قدیما