2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 269176 بازدید | 1595 پست
من دخترم را پیش دکتر آریا ستوده میبرم فوق تخصص غدد اطفال هستن و اصلا الکی آمپول هورمونی نمیدن مگر بع ...

ممنون ...مطب میرید یا بیمارستان ...خودش ویزیت میکنه تو کامنتا دیدم بعضیا میگن دستیاراش میبینن شماره مطبش رو دارید ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نوبت دهیش چطوره طولانیه ؟ 

شما که دخترتون کامل بالغ نشده میتونید بعد از اولین پریود زیر نظر دکتر امپول دیفرلین استفاده کنید.الان چون نزدیک بلوغشه دیگه فایده نداره.قدر این دوران قبل از پریودی رو بدونید.من شدیدا پشیمانم دیفرلین نزدم و هرگز خودم رو نمیبخشم.البته دکتر دختر من نداد بهش ولی ای کاش برده بودم رزاقی آذر.نوبت نمیداد متاسفانه.

ممنون ...مطب میرید یا بیمارستان ...خودش ویزیت میکنه تو کامنتا دیدم بعضیا میگن دستیاراش میبینن شماره ...

مطب میبرم دستیار نداره خودش ویزیت میکنه    88492659    88969783

خداوندا هر سه فرزندم را به خودت میسپارم در همه حال محافظشان باش
مطب میبرم دستیار نداره خودش ویزیت میکنه    88492659    88969783

زنگ زدم منشی گفت وقتها برای شهریوره ...تا ۱۲ سال هم میبینه 

دخترم هنوز پریود نشده ولی علائم بلوغ رو داره نمیدونم چکار کنم 

دکتر ایرانزاد بردم گفت الان دیره دیگه هورمون نمیزنیم بلوغ هم تاخیر نمیندازیم چون سن بلوغه 

شما که دخترتون کامل بالغ نشده میتونید بعد از اولین پریود زیر نظر دکتر امپول دیفرلین استفاده کنید.الا ...

دکتر غددی که بردم به دخترمن آمپول نداد نه برای تاخیر نه هورمون ...میگه دیر شده تو سن ۱۳ سال پریود رو عقب نمیشه انداخت ....هنوز پریود نشده خودم تو سن ۱۵ سالگی شدم 

دکتر غددی که بردم به دخترمن آمپول نداد نه برای تاخیر نه هورمون ...میگه دیر شده تو سن ۱۳ سال پر ...

دخترتون متولد چه ماهیه؟اگر درست یادم باشه گفتید ۸۸.دختر من متولد شهریور  ۸۸.من غدد برده بودم گفت اصلا بلوغش زودرس نیست و هیچ نیازی به دیفرلین نداره.بعد از بلوغش هم بردم، کلامی به من نگفت که ماه اول و دوم بعد از بلوغ میشه دیفرلین زد.من سه چهار ماه بعد از نت خوندم که بعد از اولین دوره ی پریودی هم میشه دیفرلین زد.حالم بده،نمیبخشم دکترها رو.من خیلییی به دخترم میرسم.البته این رو هم بگم من دوسه نفر رو میشناسم که دیفرلین زدند قبل از بلوغ باز رشد نداشتند و کوتاه هستند،چون ژنش رو نداشتند.

دخترتون متولد چه ماهیه؟اگر درست یادم باشه گفتید ۸۸.دختر من متولد شهریور  ۸۸.من غدد برده ب ...

دخترم بهمن ۸۷ هست .. فعلا زینک و ال آرژنین و د۳ میخوره حجامت و بادکش هم تازه  شروع کردم 

پسرم ۹۱ هست اونو هم باید ببرم دکتر صالحپور دخترمو از ۶ سالگی میبردم که الکی معطلمون کرد اخرش گفت مثل خودت میشه

به دخترتون چی میدید 

قد خودم ۱۵۷ هست 

دخترم بهمن ۸۷ هست .. فعلا زینک و ال آرژنین و د۳ میخوره حجامت و بادکش هم تازه  شروع کردم  ...

من دخترم ۹ ماهه پریود میشه.نکته ای جدید ندارم نسبت به مطالبی که مادر سه دختر گفتند.من فقط آرژنین ندادم هنوز چون دکتر گفت بار کبد رو خیلی زیاد میکنه.۸ سانت افزایش داشته توی این مدت.

فقط یک نکته اضافه تر، کیسه کشیدن به طور منظم و ماساژ روزانه با روغن های گرم مثل بادام تلخ و زیتون هم خوبه.

آها اب هویج هم یک روز درمیون میدم .

سن استول زینک پلاس و زینک +دی یک روز در میان(یک روز زینک یک روز سن استول)

معذرت میخوام یبوست هم نذارید داشته باشه،گوارش صحیح خیلی مهمه.

دیگه بقیه ی نکات رو در همین صفحات گفتند خانم ساره.چیز جدیدی به ذهنم نمیرسه.

اپلیکیشن 

قرمز رنگه افزايش قد هم که از گوگل پلی دانلود کنید حتما

من دخترم ۹ ماهه پریود میشه.نکته ای جدید ندارم نسبت به مطالبی که مادر سه دختر گفتند.من فقط آرژنین ندا ...

ممنون یبوست که همیشه داره بعضی موقعها شدیدتره   بداخلاق و  زود جوشه فکر کنم همینا واسه کوتاهی بسه ...ممنون از توصیه هاتون خیلی مفیده حتما استفاده میکنم 

من دخترم ۹ ماهه پریود میشه.نکته ای جدید ندارم نسبت به مطالبی که مادر سه دختر گفتند.من فقط آرژنین ندا ...

با افزایش قد انفجاری آرین گفتم شروع کنه شنبه انجام داد دوروز نمیتونست راه بره فکر کنم اپلیکیشنه بهتره

ممنون یبوست که همیشه داره بعضی موقعها شدیدتره   بداخلاق و  زود جوشه فکر کنم همینا واسه کوت ...

من از وقتی که هر روز صبح ناشتا(نیم ساعت قبل از صبحانه)یک قاشق عسل +یک قاشق خاکشیر +یک لیوان اب ولرم میدم کامل برطرف شده.سبزی خوردن و سالاد کاهو همراه با روغن زیتون هم جزو لاینفک غذاشه.خدا روشکر فعلا کامل برطرف شده. 

من قبلش نمیدونستم یکی از عوامل زودتر بالغ شدن یبوسته.