2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 269163 بازدید | 1595 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام.ببخشید کجا میبرید برای حجامت؟

من کلینیک اسرا تو نارمک بردم با هر حجامت یه بادکش کل بدن که حدود ۴۰ دقیقه زمان میبره انجام میدن هر دوهفته گفتن خودمون یاداوری میکنیم برای بعدی

من کلینیک اسرا تو نارمک بردم با هر حجامت یه بادکش کل بدن که حدود ۴۰ دقیقه زمان میبره انجام میدن هر د ...

مرسی. من هم آبان ماه بردم اسرا برای دختر من هم همین رو نوشتند، ولی دخترم راضی به حجامت نشد اون زمان وفقط بادکش کرد بعد از اوایل اسفند بردم دکتر ابراهیمی.تا حالا سه دوره بادکش نوشته هر دوره ۲۸۰ هزار تومن.۲۹ هم نوبت دارم.اسم پزشکتون چی بود؟

مرسی. من هم آبان ماه بردم اسرا برای دختر من هم همین رو نوشتند، ولی دخترم راضی به حجامت نشد اون زمان ...

فقط بادکش ۲۸۰ ؟ چرا انقدر گرون  حجامت فکر کنم ۶۰ بود با هم ۱۵۰ شد اسم دکتر درویشان بود فکر کنم همه شون یه تجویز داسته باشن شاگردای دکتر محمد  عزیزخانی هستن رئیس اونجاس

خانمایی که حجامت و بادکش میکردن از آقاها بهتر بودن من هم دخترم هم پسرم رو بردم به دخترم هم اول هم اخر عسل دادن و یه چیزی هم دادن موقع حجامت بو کنه که فشارش نیفته خطهای حجامتش هم انقدر ظریف و ریز بود زود خوب شد طفلک پسرم بعدش اومد بیرون بیحال شد  هیچی نداده بودن بهش آبمیوه گرفتم براش خطهای حجامتش هم درشت بود 

وا چرا منم هم قد شمام خجالت نداره افتخار داره،

چه افتخاری قد 186 برای زن در ایران ؟؟؟؟ مردها هم 186 نیستن ! دختر هرچه ظریف تر بهتر ، قد خانمها نهایت نهایت 170 باید باشه بیشتر اصلا مناسب نیست

خداوندا هر سه فرزندم را به خودت میسپارم در همه حال محافظشان باش
ببین اصلا آمپول هورمونی  یا برای خودت یا کوچولوت نزنی هاااا ما دختر فامیلامون زده بود بلوغش افت ...

شما میدونیدکه مربوط به آمپول دیفرلین بوده ؟؟؟ شاید مشکل دیگه یا سابقه داشته !! در مورد تزریق آمپول تنها موردی که جزو عوارض گفته نشده همین مورده و خیلی ها طبق نظر دکتر متخصص استفاده میکنند و هیچ مشکلی پیش نیامده بلکه مشکلشون هم حل شده . بهتره به دکتر مجرب فوق تخصص غدد که تجربه هزاران مورد مشابه را داشته اند اعتماد کنیم . میدونم قصد شما کمک هست ولی ممکنه دل یک مادر از ترس بلرزه و نتونه تصمیم درست بگیره

فقط بادکش ۲۸۰ ؟ چرا انقدر گرون  حجامت فکر کنم ۶۰ بود با هم ۱۵۰ شد اسم دکتر درویشان بود فکر کنم ...

ویزیت و بادکش هر دفعه ۲۸۰.گرون میگیره خیلی.حالا این دفعه هم میبرم اگر حجامت ننوشت دوباره  میبرم اسرا.از ی چیز اسرا بدم اومد که پرده رو نمیکشید برای هر فرد و دختر من جلوی دیگران لباسش رو درآورد ولی کارش خوب بود بادکش پا رو خیلی خوب انجام داده بودند.

دکتر خوب سراغ دارین 

من دخترم را پیش دکتر آریا ستوده میبرم فوق تخصص غدد اطفال هستن و اصلا الکی آمپول هورمونی نمیدن مگر بعد از آزمایشات مکرر 

و  خودشون میگن که اصلا نترسید دیفرلین و سوماتروپین اگر مورد نیاز بدن کودک باشه هیچ مورد بدی نداره و مشکلی پیش نمیاد بلکه تاثیر مثبت داره مگر اینکه بدن نیاز نداشته باشه

خانم دکتر رزاقی آذر هم همین نظرو دارن  

در مورد کسانی که با نا آگاهی و فقط از روی شنیده های خودشون نظر میدن ، بهتره با صحبتهای غیر تخصصی تو دل بقیه را خالی نکنیم شاید یک بچه واقعا به درمان نیاز داشته باشه و مادرش بخاطر حرفهای نسنجیده و غیر تخصصی از درمان محرومش کنه

یه سری هم فکر میکنن هورمونها نازایی میاره ولی دوتا از دوستان من در کودکی خودشان تزریق کرده اند (30 سال پیش تحت نظر دکتر رزاقی آذر) و الان هر کدام 2تا بچه دارند و هیچ مشکلی هم شکر خدا ندارند . بهتره به عواقب و اتفاقات بد فکر نکنیم و در این لحه بهترین کاری که یک مادر میتونه برای فرزندش انجام بده را انجام بدیم . منظورم طرفداری از تزریق هورمون نیستا منظورم اعتماد به دکتر متخصص که علم و تجربه بسیار بیشتری از ما داره هست