2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 269111 بازدید | 1595 پست
خداروشکر بازم خوبه، سنش هم که زیاد نیست، برنامه غذایی و دستوراتی که از دکتر گرفتم رو همشو تو همین تا ...

نحوه مصرف تخم مرغ چطوره حتما باید اب پز باشه یا فرقی نداره

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بجز حجامت بادکش هم انجام میدی؟

اره حجامت میکنم بادکش تنها انجام ندادم البته فعلا دو جلسه حجامت عام رفتم 

Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!
اره حجامت میکنم بادکش تنها انجام ندادم البته فعلا دو جلسه حجامت عام رفتم 

حیفه، داری زحمت میکشی ، پس حتما بادکش هم انجام بده ، به اون مرکزی که مراجعه میکنی گفتی برای افزایش قد می آی؟ یعنی دوبار حجامت عام لازمه؟فکر میکردم حجامت دوم فرق داره جاش؟ چقدر فاصله بود بین حجامت اول و دومت؟

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
سلام ، میشه بگین که چیکار کردین قدتون بلند شد ؟

یه وقتی بزار مطالب تاپیک رو مرور کن-ایکاش میشد مطالب اضافیه تاپیکو پاک کنم فقط نظارت مفید میموند اما نمیشه متاسفانه

من همه تاپیک خوندم عزیزمو مطالب مهم یادداشت کردم ممنون ازتون که تجربیاتتون در اختیار ما گذاشتین می ...

سلام خوبین ..دختر منم ۸ سال و نیم تقریبا  حدود ۶ ماه علامت بلوغ سریع داره تودش نشون میده ولی دکتر میگه طبیعه ولی من حس میکنم خیلی زودتر همسن هاش‌ داره بالغ میشه ۸ سال و ۲ ماه هم سینه هاش جونه زده خیلی ناراحتم نمیدونم چیکار کنم دکتر بردم میگه مرداد ماه بیار تا اون موقع میترسم رشد کنه.. دختر شما چند ساله سینه هاش جونه زد ممنون میشم جواب بدین

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان
یه وقتی بزار مطالب تاپیک رو مرور کن-ایکاش میشد مطالب اضافیه تاپیکو پاک کنم فقط نظارت مفید میموند اما ...

ببخشید قد دخترتون بعد از پریودی چقد اضاف شد؟؟ حدودا ۶ ماه پیش بود ک تاپیک زدین تا الان..

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان
حیفه، داری زحمت میکشی ، پس حتما بادکش هم انجام بده ، به اون مرکزی که مراجعه میکنی گفتی برای افزایش ق ...

اره گفتم دکتر چیزی از بادکش نگفت فقط حجامت ..سه بار عام یک بار کمر یکبارم ساق دوتا پا.هر یکماه روزای ۱۷.۱۸.۱۹ ماه قمری..دکتر من چیزی از فصلا نگفت تو تابستونم برام انجام میده

Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!
نگران بچه ها بودن شدن کار همیشگی ما، که البته بیشتر نگرانی هامون هم بی مورده، بالاخره عکس و ازمایش ر ...

عزیزم امروز فوق تخصص تغذیه کودکان رفتم اول یه سری آزمایشات داد . و جالبه که خیلییی از چیزهایی که ما فک میکنیم برای بچه ها مفیده بشدت ممنوع کرد

یه وقتی بزار مطالب تاپیک رو مرور کن-ایکاش میشد مطالب اضافیه تاپیکو پاک کنم فقط نظارت مفید میموند اما ...

سلام

تو یکی از پستا گفتین دکتر عکس چنتا ورزش فرستاده اونو میشه برا منم بفرستین

من متولد ۷۸ ام و ۱۵۷ هستم و بشدت ناراضی

💜  تورک 💜
ببخشید قد دخترتون بعد از پریودی چقد اضاف شد؟؟ حدودا ۶ ماه پیش بود ک تاپیک زدین تا الان..

راستش باوجود اینکه مرتب دارم قدشو چک میکنم ، اما جایی یادداشت نکردم که خیلی دقیق بتونم جوابتون رو بدم شاید بعد از شروع اولین پریودش 5 تا 8 سانت رشد رو داشته، اما از 6 ماه قبل تا الان ، هیچیی همون 155، شاااید 156، از دیروز زینک و مولتی رو براش شروع کردم

اره گفتم دکتر چیزی از بادکش نگفت فقط حجامت ..سه بار عام یک بار کمر یکبارم ساق دوتا پا.هر یکماه روزای ...

اما اگه تنبلی نکنم قصد دارم یه روز درمیون بادکش رو هم داشته باشم، به پیشنهادی دریایبیکران جان تو همین تاپیک کمی پشتش رو با روغن زیتون چرب میکنم و بعد یا یکی از لیوانای بادکش در حالی که باد داره پشتش رو ماساژ میدم و همینطور که گفتم مولتی ویتامین و زینک هم شروع کردم از دیروز ، هفته ای یه بار هم ویتامین دی