من از کاربرای قدیمیه نی نی سایت هستم که تو قسمت متولدین سال 85، کلی فعال بودم و الان هم با بعضی از مامانای نی نی سایت دورادور در ارتباط هستیم، الان دیگه بچه هامون سال هشتمی هستن، یوزر پسوردم به مشکل برخورد تا الان به خاطر دغدغه خودم که افزایش قدم دخترام هست دوباره عضو شدم
کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
اره حجامت میکنم بادکش تنها انجام ندادم البته فعلا دو جلسه حجامت عام رفتم
حیفه، داری زحمت میکشی ، پس حتما بادکش هم انجام بده ، به اون مرکزی که مراجعه میکنی گفتی برای افزایش قد می آی؟ یعنی دوبار حجامت عام لازمه؟فکر میکردم حجامت دوم فرق داره جاش؟ چقدر فاصله بود بین حجامت اول و دومت؟
من همه تاپیک خوندم عزیزمو مطالب مهم یادداشت کردم ممنون ازتون که تجربیاتتون در اختیار ما گذاشتین می ...
سلام خوبین ..دختر منم ۸ سال و نیم تقریبا حدود ۶ ماه علامت بلوغ سریع داره تودش نشون میده ولی دکتر میگه طبیعه ولی من حس میکنم خیلی زودتر همسن هاش داره بالغ میشه ۸ سال و ۲ ماه هم سینه هاش جونه زده خیلی ناراحتم نمیدونم چیکار کنم دکتر بردم میگه مرداد ماه بیار تا اون موقع میترسم رشد کنه.. دختر شما چند ساله سینه هاش جونه زد ممنون میشم جواب بدین
بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان
حیفه، داری زحمت میکشی ، پس حتما بادکش هم انجام بده ، به اون مرکزی که مراجعه میکنی گفتی برای افزایش ق ...
اره گفتم دکتر چیزی از بادکش نگفت فقط حجامت ..سه بار عام یک بار کمر یکبارم ساق دوتا پا.هر یکماه روزای ۱۷.۱۸.۱۹ ماه قمری..دکتر من چیزی از فصلا نگفت تو تابستونم برام انجام میده
ببخشید قد دخترتون بعد از پریودی چقد اضاف شد؟؟ حدودا ۶ ماه پیش بود ک تاپیک زدین تا الان..
راستش باوجود اینکه مرتب دارم قدشو چک میکنم ، اما جایی یادداشت نکردم که خیلی دقیق بتونم جوابتون رو بدم شاید بعد از شروع اولین پریودش 5 تا 8 سانت رشد رو داشته، اما از 6 ماه قبل تا الان ، هیچیی همون 155، شاااید 156، از دیروز زینک و مولتی رو براش شروع کردم
اره گفتم دکتر چیزی از بادکش نگفت فقط حجامت ..سه بار عام یک بار کمر یکبارم ساق دوتا پا.هر یکماه روزای ...
اما اگه تنبلی نکنم قصد دارم یه روز درمیون بادکش رو هم داشته باشم، به پیشنهادی دریایبیکران جان تو همین تاپیک کمی پشتش رو با روغن زیتون چرب میکنم و بعد یا یکی از لیوانای بادکش در حالی که باد داره پشتش رو ماساژ میدم و همینطور که گفتم مولتی ویتامین و زینک هم شروع کردم از دیروز ، هفته ای یه بار هم ویتامین دی